Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 20

ghinetz spune:
quote:
Noi ne epilam cu lamaaaaaa.
Nici eu nu mai vad nik pe unde operez,dar ma ajut de o oglinda ca sa nu dau aiurea cu lama.Ma fac fromoasa inainte de controale si inainte de a pleca la spital sa nask.
Si noi la fel. Mai folosim, pentru locurile greu accesibile crema. Acum merg la cosmetica - doar daca nu mai stau mult pe aici - doar pentru pedichiura si manichiura.
Lia, nu, n-am fumat.
Andreea, eu nu am folosit la nunta "marturie". Si habar n-aveam ca exista asa ceva! Si ce pui in ele? Le faci manual? Pentru fiecare invitat in parte? Lia si la Suceava se folosesc? Ca am fost la cateva nunti acolo, dar nu am primit asa ceva...
Oana
 31+ 
 si Stefan-Vladimir 
  4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Anculici spune:
 Mie mi se pare Ok cu ceara dar ma fac demult Binenteles ca cu cat este mai des doare mai tare asa ca eu incerc sa nu il mai las sa creasca prea mult Chiar weekendul asta ma duc sa ma fac beculet 
sau cum mai zic eu ma fac precum o bebelusa Cred ca depinde de cum suporta fiecare durerea 
Mi-a zis o prietena care a nascut de curand ca tb sa fii epilata inclusiv intre fese cand te duci la maternitate Inca nu am prestat si in acest loc dar o voi face cand se apropie momentul
quote:
Originally posted by andreea c
Fetele care va faceti cu ceara...cum e? Va faceti total? Parca as incerca asa, dar atunci mai aproape de nastere ca sa ma tina cat mai mult. Oare o fi periculos...nu declanseaza travaliul prematur?
Andreeasaptamana 35
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
 28+ 

monjum06 spune:
 brazuca, pt a primi bani pe card trebuie sa sti contul IBAN. daca nu il sti suni la banca unde ti-a emis cardul, ceri contul IBAN (te mai intreaba ei cati ai sau cum te cheama, sa verifice) si ii comunici persoanei contul IBAN si banca emitenta a cardului.
Eu m-am depilat cu crema aseara.... dar a iesit tare prost ca nu vazui nimic.
maine trebuie sa ma duc si eu la dr. de familie sa cer analize.
Monica, mama lu' gabi si 
 35 cu 
 AMR 5 saptamani

liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Andreea, eu nu am folosit la nunta "marturie". Si habar n-aveam ca exista asa ceva! Si ce pui in ele? Le faci manual? Pentru fiecare invitat in parte? Lia si la Suceava se folosesc? Ca am fost la cateva nunti acolo, dar nu am primit asa ceva...
Oana31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Chestia asta cu marturiile nu e foarte frecventa nici aici. Dar noua ne-a placut si ni le-am facut singurei. Teoretic, ti le poate face si firma care se ocupa de decoratul salii, dar cum maica-mea e un fel de mic maestru in improvizatii si efecte speciale, am exploatat-o pe ea. Noi am facut marturii doar pentru cei care au fost la biserica, pentru fiecare invitat in parte. Stiu ca de obicei ele se ofera la petrecere, dar la noi aproape toti nuntasii au venit si la biserica.
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

mioara2004 spune:
 Buna dimineata fetelor!
Ma bucur ca v-au placut lucrurile, e destul de mare bataie de cap sa tot umbli si sa te hotarasti ce sa cumperi...Eu saltea am luat cu fibra din nuca de cocos, care e destul de tare si se pune la inceput; cealalta fata e mai moale si se intoarce salteaua dupa 6 luni cand deja poti sa-i pui si pernita.
In legatura cu superstiile legate de scosul afara a bebelui, fetelor suntem in secolul 21! explicatia este valabila acum 50 de ani cand o gravida nu statea in prenatal ci mergea la camp pana in momentul nasterii. Si atunci era bine venita interdictia de a iesii din casa pana la botez, sa-si revina femeia; pentru ca dupa botez din nou la sapa cu sugarul dupa ea.
Daca vreti a fiti linistite se face o mica slujba pentru mama si poate iesi din prima saptamana cu bebele la plimbare. Pe caldurile astea si daca veti fi in stare n-o sa stati in casa.
Mie cei din jur mi-au spus cel putin o saptamana nici nu-mi va trebui sa ies. Vom vedea ![]()
Mioara 
 34+ 
 Doru Andrei

Anculici spune:
 Fetelor am auzit ca si in Dragonul Rosu gasesti produse pt nou nascuti Stiti ceva in legatura cu asta?
 28+ 

mioara2004 spune:
 In legatura cu epilatul; jos nici eu nu mai ajung dar merg la un cabinet de cosmetica si m-am programat din 3 in 3 saptamani, ca sa nu fie foarte mare si nu doare. E oricum suportabil si nu mi-am simtit burtica sa fie intarita.
Mioara 
 34+ 
 Doru Andrei

Luna1 spune:
 Salutare fetele.
Despre botez: noi nu stim nimic, nu am programat nimic si probabil ca il vom face cand ni se va nazari. In primul rand ca va fi aici si frate-miu va fi nas probabil asa ca nu stiu cand poate veni etc.
Scosul afara: pai daca as sta in casa pana la botez ar merge copilul in picioare si m-ar aresta protectia copilului aici. 
 Sunt fericita ca sunt aici si nu mai aud ineptii, la fiu-miu am avut noroc ca nimeni din neamul meu nu avea ideei masochiste insa aveam si eu prieteni si vecini. Mie pediatra mi-a dat voie sa-l scot din prima zi, nu vad de ce as astepta mai mult mai ales ca e cald si frumos (seara de scos normal) si il scoti oricum din spital pana acasa ca doar nu te teleportezi. Asa ca eu o voi tine pe a mea in curte la umbra sub copacel la racoare iar seara vom iesi la plimbarica din a treia zi de viata. Asta daca voi putea merge.![]()
Despre epilat: in cartea mea scrie ca te poti epila cu ceara calda toata sarcina insa eu sunt cu prietena lama, si chiar aseara am ras ceva prin zona, e cam ciufulita dar a trebuit. 
Intr-o ora am programare la control.
Luna 
28 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

brazuca25 spune:
 Anculici, eu majoritatea hainutelor de bebe le-am luat din Dragonul Rosu, si ma duc in weekend sa iau si pt mine pt bagajul de spital. Daca ai rabdare sa cauti, gasesti aceleasi haine ca si prin oras din punct de vedere al calitatii dar la jumatate de pret. AM luat body-uri cu capse si maneca scurta cu 5 ron...nu prea am gasit asa ceva prin oras. O sa le fac niste poze sa le vedeti. 
Numai sa rezisti la cat de dragute sunt ca eu atunci cand am fost am dat toti banii pe hainute de bebe si nimik altceva. ![]()
31+ 
  Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie

nma spune:

am revenit si eu.
cu intarziere spun si eu 
 pentru irinusha si otim. sarcini usoare si belelusi sanatosi, frunosi si mancaciosi. 

eu sunt mai bine azi. ieri a trecut foarte greu ziua. nu am intrat pe forum caci nu puteam nici sa stau pe scaun.
doua nopti nu am putut nici sa dorm, dar acum vad ca recuperez. partea rea acum e ca nu pot sa mananc mai nimic (nu pot sa mestec), dar incerc sa consum multe lichide.
am noroc ca dadaca il ia pe alex dimineta la 9 si il mai aduce seara la ora 20. 
si sotul are varicela, dar o forma putin mai usoara decat mine. eu chiar sunt mai cu mot.
acum astept sa treacca mai repede timpul, sa scap de bubite. trebuia sa merg si eu la eco, dar la cum marat cred ca trebuie sa mai astept 2 saptamani. sper ca pitica sa fie bine.
acum merg sa vad ce ati mai facut.
28+ 

21.07.2003
 poze