Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea c spune:
Lia eu m-am chinuit cu epilatorul pana acum si cu oglinda, dar de acum nu mai pot de
si nu stiu ce ma fac. Nu prea as vrea sa bag lama, iar cu ceara nu m-am facut niciodata pe acolo.
Ce ne facem fetelor? 
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Simo78 spune:
Eu m-am hotarat sa bag lama de ras....Mai am si vreo doua alunitze bine pozitionate prin zona si nu am incredere in nimeni sa se bage.
Simona
30+
Matei Hisham
andreea c spune:
Marturia este cadoul pe care il gaseste invitatul pe masa la nunta, botez, etc. La voi nu se dau?
Anculici am vazut ca esti din Bucuresti. Poti lua salteluta de la magazinul lor din NIRO sau ii poti contacta pe site si eventual ti-o trimit prin posta.
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
brazuca25 spune:
Nici eu nu mai am loc de burtik sa ma depilez. Pana acum foloseam lama, acum nu mai vad chiar deloc, abia mai ajung cu aparatul asa ca mi-e frica sa risc. Oare o fi asa grav daca bag niste crema depilatoare? Parca nu as risca asa repede ca abia ce am scapat de candidoza, dar incepe sa fie "o padure cam ffff deasa" si mi-e cam aiurea cu ea.

31+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, deci asa e invoiala? Stam toate aici pana la ultimul bb si apoi ne mutam "in gashca" la "Copii de 0-4ani"? Ca eu chiar ma gandeam cum vom face? Unele vor sarbatori o luna la bb, iar altele vor astepta inca sa nasca...Dar e ok asa. Ne tinem strans de maini - cum am promis la inceput - pana la ultimul "oaaa" de bb scos din burtica. K? Batem palam cu toatele?
Oana31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Eu am aruncat un ochi la fetele din mai-iunie si ele asa au procedat. Au ramas aici pana la ultiumul "oaaa" (
uite de asta nu vreau cezariana, fiindca nu m-as putea lipsi de acest prim "oaaaa"
, oricat m-ar durea de tare prin anumite parti)!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
andreea c spune:
Fetele care va faceti cu ceara...cum e? Va faceti total? Parca as incerca asa, dar atunci mai aproape de nastere ca sa ma tina cat mai mult. Oare o fi periculos...nu declanseaza travaliul prematur?
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
Samurai-lady spune:
Noi ne epilam cu lamaaaaaa.
Nici eu nu mai vad nik pe unde operez,dar ma ajut de o oglinda ca sa nu dau aiurea cu lama.Ma fac fromoasa inainte de controale si inainte de a pleca la spital sa nask.
Samurai-lady
30 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Andreea, am vazut "marturia", dar pe bune daca m-am prins la ce foloseste...
Lia, la tine ca in spusa biblica: sa dea cu pietre cel fara de pacat.
Oana31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Cam pe acolo! Dar vezi ca n-am gresit cand am avut incredere in tine?
Anculici, foarte frumoase marturiile. Seamana cu cele pe care le-am avut la nunta. Pe acelea le-am facut eu cu mama si cu o prietena, intr-o seara de vara.
Chiar asa, a folosit cineva ceara la o sarcina mare? Nu mi-e de durere, mi-e sa nu declansez pe acolo niste contractii prea aiurea...
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
monjum06 spune:
buna dimineata fetelor.
nu am trimis bineinteles pe mail-ul comun ce am scris ieri pt ca am primit pe PM parola dar nu mai stiu nici adresa de mail.
Please mai spuneti si mie o data...
Cu scosul copilului afara
la gabi, acum 4 ani eram mica si bleaga. O prietena care nascuse inaintea mea a zis ca nu e bine sa iesi afara pana la botez, nici macar sa te apropii de geam. mama a zis la fel ca nu se scoate copilul din casa pana la botez.
Soacra tot asa, ca e mai bine sa stau in casa si sotul aflase de la o colega de servici, cu multa experienta ca nu e bine ca lauza sa "targuiasca". asta ii placea si lui sa cumpere numai el sa fie sigur ca nu mai cheltui eu bani.
asa ca ma pazeau toti cu telefoane si vizite sa vada ce fac.
In principiu am stat cam cuminte, dar...
am iesit cu copilul in brate pe afara (nu in carut ca nu aveam) si la 4 saptamani am botezat-o ca sa scap de o grija.
Dupa care nu ne mai prindea nimeni pe acasa
. Am nascut in mai, erau niste calduri... groaznice si eu stateam in casa.
Acum am anuntat din timp ca NU MAI STAU INCHISA IN CASA si pe mama si pe sot si pe toata lumea. Dr. iti da voie sa iesi cam dupa o saptamana vara, dimineata si seara.
Treaba cu apusul soarelui iar o prostie ca vorba voastra n-o sa iesi la 1 la pranz.
Asa ca mi-am luat carut ca sa nu ma rog de nimeni dupa aia sa mearga sa cumpere carutul (ca prima data nu am luat carut ca oricum pana la botez nu ies) si in rest sa isi vada fiecare de treaba lui.
Botezul noi il vom face probabil dupa 15 august, in jur de 6 saptamani dar dupa postul Sf. Maria.
va pup
Monica, mama lu' gabi si
35 cu
AMR 5 saptamani
Ashera spune:
Eu inca ma epilez cu ceara, si nu am avut pana acum nici o problema (nu am contractii dupa, nu ma doare mai tare decat inainte). A devenit insa putin incomod, ca si pozitii in care tre sa stau
. Si cred ca o sa folosesc ceara pana la sfarsit, ptr ca tine mai mult si nu vreau sa ma "tunda" la spital cu lama
.
29+
Christian

4ani+