Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
ghinetz spune:
Tigara e la locul ei (am doar una, mi-a dat-o un amic. Cred ca ma sa scriu pe ea "in caz de MARE nevoie). Acum insa constat ca nu mai am timp, trebuie sa strang si prin casa, sa mai scriu aici cate ceva. Of! Vedeti ce bine e ca existati?! Prefer sa va scriu voua decat sa fac chestii ne-bune.
Dar nu va promit ca n-o fumez pana nasc.
Oana
31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu ies pe balcon sa fumez o tigara.
Puteti sa dati cu pietre, sa nu-mi mai vorbiti astazi sau... sa-mi acordati clementa. Dar asa am chef. Apoi fug la cosmetica, ca am azi programare, dar m-am enervat ca m-a programat la 11 jumatate, cand e mai cald. Dar am sa vin "mumoasa" de acolo.
Oana31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Oana, eu am sa ma prefac ca nu te vad
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
brazuca25 spune:
Fetelor am si eu o intrebare off-topic rau de tot. Cum fac sa primesc o suma de bani in contul de card de debit? Se poate? Dau persoanei nr meu de card? 

Sunt total pe dinafara la chestiile astea bancare!
31+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
andreea c spune:
Anculici salteaua am luat-o tot de la babycare cu 85 ron. Este umpluta cu nu stiu ce soi de iarba. Eu zic ca iti trebuie neaparat saltea suplimentara la un patut gen tarc. Cele din dotare sunt doar de forma.
Am pus poza cu marturia in albumul "lucruri bebe" (e doar o mostra facuta dintr-un colt de material mai zdrentaros).
Andreea
saptamana 35
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
ghinetz spune:
Lia, deci asa e invoiala? Stam toate aici pana la ultimul bb si apoi ne mutam "in gashca" la "Copii de 0-4ani"? Ca eu chiar ma gandeam cum vom face? Unele vor sarbatori o luna la bb, iar altele vor astepta inca sa nasca...Dar e ok asa. Ne tinem strans de maini - cum am promis la inceput - pana la ultimul "oaaa" de bb scos din burtica. K? Batem palam cu toatele?
Oana
31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Anculici spune:
Exact Ii pui numarul care este inscris pe card
quote:
Originally posted by brazuca25
Fetelor am si eu o intrebare off-topic rau de tot. Cum fac sa primesc o suma de bani in contul de card de debit? Se poate? Dau persoanei nr meu de card?Sunt total pe dinafara la chestiile astea bancare!
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
28+
Anculici spune:
Am vrut sa zic "ii spui" Sorry ![]()
quote:
Originally posted by Anculici
Exact Ii pui numarul care este inscris pe cardquote:
Originally posted by brazuca25
Fetelor am si eu o intrebare off-topic rau de tot. Cum fac sa primesc o suma de bani in contul de card de debit? Se poate? Dau persoanei nr meu de card?Sunt total pe dinafara la chestiile astea bancare!
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie28+
28+
ghinetz spune:
Andreea, am vazut "marturia", dar pe bune daca m-am prins la ce foloseste...
Lia, la tine ca in spusa biblica: sa dea cu pietre cel fara de pacat.
Oana
31+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Anculici spune:
Comanda ai facut-o pe site sau ai fost intr-un magazin anume? Eu nu prea stiu unde pot gasi astfel de produse si sa am si de unde alege
quote:
Originally posted by andreea c
Anculici salteaua am luat-o tot de la babycare cu 85 ron. Este umpluta cu nu stiu ce soi de iarba. Eu zic ca iti trebuie neaparat saltea suplimentara la un patut gen tarc. Cele din dotare sunt doar de forma.
Am pus poza cu marturia in albumul "lucruri bebe" (e doar o mostra facuta dintr-un colt de material mai zdrentaros).
Andreeasaptamana 35
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
28+

multumesc pt raspunsul rapid.