Presa de calcat asternuturi
Exista asa ceva?
Stiam ca exista la hoteluri...dar de cumparat...de unde? Foloseste cineva? Salveaza mult timp?
Adina + Olivia 04.03.2004
Raspunsuri
ache spune:
eu am vazut doar la spalatorii-calcatorii sa le zic asa, dar niciodata de cumparat...ar mai fi pt calcare verticala si rapida...arata ca niste aspiratoare (nu-mi vine altceva in cap)si functioneaza pe baza de abur...le folosesc de obicei in magazine, dar am vazut si in comert
oricum, la cat iubesc calcatul, prefer sa le trimit la dry clean pt operatiunea asta...ma refer la lenjeria de pat
anca
adita spune:
mai, si pe mine ma bate gandul, ca am multe lucruri de calcat si timp putin de tot. am vazut nu mai stiu in ce pliant de pe la un hipermarchet o presa din asta, era 8 mil la oferta
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
A_Iulia spune:
Ache, le-as trimite si eu la spalatorie, dar uite ca singure nu se duc! Si numai grija lor n-o mai am, sa ma duc sa le duc, sa ma duc sa le aduc...
Nici necalcate nu pot sa le pun, ca-s sifonate rau, si asternuturi din material nesifonabil eu nu am, ca nu-mi plac deloc...
Adita, ce veste buna mi-ai dat! Am sa ma uit de-acum prin pliante...ce bine ar fi sa gasesc. Cred ca e foarte utila.
anabordea spune:
Este in Cora cu 879 ron...mi-a atras si mie atentia in pliant dar ma intrebam cum o functiona...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Bimilit spune:
uitati www.casadecomenzi.ro/product_info.php?products_id=1941&osCsid=61hrvcdajqthjjmrc8p9do3950" target="_blank">aici
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
adita spune:
mai vazusem undeva ca foloseau un fel de role lungi printre care treceau rufele. nu stiu cum se cheama. care modalitate o fi mai eficienta?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
A_Iulia spune:
Da, si eu ma gandeam la role lungi...sau oricum, un aparat in care sa bagi cearsaful si sa-l scoti calcat
Presa asta din poza e ok, da-i ca un fier mai mare...tot ai ceva de lucru... macar de-ar fi mai lat . Asa e aia si de la Cora?
anabordea spune:
Cam la fel e...uita-te pe www.cora.ro si era in pliantul de electronice...sper sa mai fie in pliant...in magazin trebuie sa fie
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
A_Iulia spune:
Am gasit-o. Am cumparat-o. De la Cora. E SUUPPEERR! Multumesc Ana!
Calca orice, nu numai lenjerie - foarte rapid.
5 seturi de lenjerie de pat in jumatate de ora.
Ma felicit ca am luat-o