Presa de calcat asternuturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daniela, nu prea cred.

Desi toate hainele fii-mii le bag acolo tac-pac...la camasi nu cred ca merge.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

deci merge si la hainutele de copii? la asta ma gandeam si eu, daca ar fi doar pt lenjerii de pat nu stiu daca ar merita, nu am asa multe care se calca, dar hainute de copilasi am gramezi si mi-ar prinde bine.consuma mult?
am aflat intre timp cum se cheama si aia cu role- calandru, dar e scumpa rau de tot

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

ieri am uitat sa mai intreb ceva: ocupa mult spatiu? si inteleg ca le calca bine, nu raman zbarcite, nu?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita, ti-as raspunde cu placere, dar n-am mai apucat sa calc de atunci.
Menajera a evitat la maxim presa, a zis ca ea tot cu fierul de calcat se descurca mai bine.
Asa, din amintiri: calca destul de bine, cum calci cu fierul.
La volum e cam 40-50cm/25-30cm (asta aproximativ, n-am masurat-o exact).

Mergi la inceput

multumesc mult

Mergi la inceput

am vazut si eu o presa din asta de calcat in cora. imi imaginam ca e mai mare. cum faci, calci o bucatica de cearsaf, ridici capacul, intinzi iar cearsaful, mai calci o bucatica si tot asa? cred ca m-as satura destul de repede. eu credeam ca e mare, ca sa nu trebuiasca sa faci miscarea asta de prea multe ori

Mergi la inceput

Pai nu e mare ca sa nu-ti ocupe mult spatiu.

Partea pozitiva e ca ti le calca pe ambele parti, in plus merge extrem de repede. Poti plia cearsaful in doua-patru si tac pac ai rezolvat-o.

Mergi la inceput