Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153
Raspunsuri - Pagina 4
felicia_ spune:
felicia20,
banuiesc ca daca nu ti-a zis nimic, a fost ok, intreaba totusi.. endometrul (mucoasa uterina)e la fel de important, ar fi bine sa aiba peste 8 mm in ziua ovulatiei, pt ca ovulul fecundat sa aiba "culcus" bun pt a se fixa.
Ruxandrada spune:
Nemary, ma bucur tare mult pentru tine si iti doresc o sarcina usoara!
Elly, da-i bataie, foloseste orice prilej, ca sansele ratate nu se mai intorc, din pacate! Iti tin pumnii!
Felicia, ai dreptate, eu am ramas insarcinata (unica data in viata mea), acum 2 ani, cand aveam casa cu dosul in sus fiindca zugraveam! Vine, oricum, la un moment dat ,vacanta, asa ca o sa profit de asta ca sa ma relaxez.
CA tot a venit vorba de endometru: al meu, de 2,5 mm, e extrem de subtire, nu? Poate creste dupa tratamentul cu progesteron? Voi ce stiti?
Va pup pe toate si va urez un week-end minunat!

R
felicia_ spune:
Ruxandrada,
in ce zi aveai endom 2,5? Ca daca era in preajma ovulatiei, nici o sansa! Poate asta sa fie cauza... si atunci ar trebui sa iei medicamente sau produse pe baza de estrogen, pt a creste... iar progesteronul de dupa ovulatie, ajuta mai mult la calitatea lui, adica sa fie optim pt implantare... eu asa stiu.
Jasmin012 spune:
Feli, draguto, 

, tu oferi sfaturi si sprijin la toate fetele, lasa ca-ti vine si tie rindul. O stii pe aia cu "Dumnezeu ma pune la incercare sa vada daca merit marea fericire ce imi va da"? Asa si cu tine. Anul asta e anul gravidutelor, imposibil sa nu ramii si tu. Ziua 2? Ce mai zice medicul? Pleci pe undeva in concediu? Mai stii ceva de Teomaria?
bebe si burtik
felicia_ spune:
Jasmine,
multumesc pt cuvintele frumoase!
De Teomaria nu mai stiu nimic, nu a mai scris de mult timp... poate s-a ascuns sa ne pregateasca o surpriza!
Da, sunt z 2... la dr nu mai merg pana in toamna, am zis ca e timpul sa fac o pauza...Concediu sper sa imi iau o sapt si sa plec vinerea viitoare in satul natal, in muntii mei...
elly_me spune:
felicia
te-ai gandit sa te faci doctor??
ce bine ca exista internet - fara el nu stiu pe cine puteam intreba despre problema mea
La dr, cu siguranta, nu ma duceam non-stop.
Am emotii- pe 13.06 ma duc la dr.
Luna trecuta pe 13.05 am busit masina, luna aceasta poate ma "busesc" cu un bb![]()
![]()
![]()
As vrea eu - ar prea frumos sa se-ntample

Elly
elly_me spune:
feli - ai calculat sa-ti iei concediul in perioada fertila
Poate nu trebuie sa ajungi in toamna la dr. pt inseminar, FIV sau alte cele.
Poate ajungi mai devreme
.
Bafta!!!

Elly
claudinna spune:
va citesc si eu de ceva vreme,d ar nu am scris decat o data aici
lansez si eu o intrebare...
luna asta am avut TB foarte ciudata, adica o zi foarte scazuta, ziua urmatoare cu 0,4; 0,5 sau chiar 0,6 mai mult si tot asha
s-a mai intamplat cuiva??
mentionez ca luna trecuta a fost ok, asha cum e la toata lumea (din cate am mai citit), iau Tb numai dimineata, la aceeasi ora, inainte de a ma ridica din pat, cu acelasi termometru
inca nu am ajuns la doctor sa vad ce-mi zice, dar mie mi se pare tare ciudata...
http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007
L5845 spune:
elly nu te gandi ca nu s-a prins, din contra, cand te vei astepta mai putin atunci apare minunea, asa ca pana atunci
la greu, ca sunt sanse destule sa vii peste 2 saptamani cu II. Hai, spor la
sa te "busesti" cu un BB,vorba ta, ca inca mai e timp sa se intample.
felicia_ analizele au iesit bunicele, adica doar cu putin in afara valorilor normale.Incep de maine sa iau Euthyrox (care sper sa nu afecteze o posibila sarcina) iar la restul analizelor, abia luni voi avea rezultatul.
Iar la tine, concediul si relaxarea, poate o sa-ti aduca
-ul mult dorit si nu o sa mai fie nevoie de "excursie" la medic in toamna, decat pentru supravegherea burticii. Doamne Ajuta! 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
felicia_ spune:
Lau, Elly,
bine ar fi sa fie asa cum ziceti... dau de baut daca aveti dreptate! ![]()
claudinna, bine ai venit!
nu pricep: o singura zi a fost scazuta? Sau a fost una scazuta, alta ridicata? Eu intr-o luna am avut un grafic ca niste zimti de fierastrau, m-am suparat si am renuntat la luatul temperaturii (bine, am trecut la alte "procedee"...)
poze