Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

felicia20, banuiesc ca daca nu ti-a zis nimic, a fost ok, intreaba totusi.. endometrul (mucoasa uterina)e la fel de important, ar fi bine sa aiba peste 8 mm in ziua ovulatiei, pt ca ovulul fecundat sa aiba "culcus" bun pt a se fixa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Nemary, ma bucur tare mult pentru tine si iti doresc o sarcina usoara!
Elly, da-i bataie, foloseste orice prilej, ca sansele ratate nu se mai intorc, din pacate! Iti tin pumnii!
Felicia, ai dreptate, eu am ramas insarcinata (unica data in viata mea), acum 2 ani, cand aveam casa cu dosul in sus fiindca zugraveam! Vine, oricum, la un moment dat ,vacanta, asa ca o sa profit de asta ca sa ma relaxez.
CA tot a venit vorba de endometru: al meu, de 2,5 mm, e extrem de subtire, nu? Poate creste dupa tratamentul cu progesteron? Voi ce stiti?
Va pup pe toate si va urez un week-end minunat!

R

Mergi la inceput

Ruxandrada, in ce zi aveai endom 2,5? Ca daca era in preajma ovulatiei, nici o sansa! Poate asta sa fie cauza... si atunci ar trebui sa iei medicamente sau produse pe baza de estrogen, pt a creste... iar progesteronul de dupa ovulatie, ajuta mai mult la calitatea lui, adica sa fie optim pt implantare... eu asa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Feli, draguto, , tu oferi sfaturi si sprijin la toate fetele, lasa ca-ti vine si tie rindul. O stii pe aia cu "Dumnezeu ma pune la incercare sa vada daca merit marea fericire ce imi va da"? Asa si cu tine. Anul asta e anul gravidutelor, imposibil sa nu ramii si tu. Ziua 2? Ce mai zice medicul? Pleci pe undeva in concediu? Mai stii ceva de Teomaria?

bebe si burtik

Mergi la inceput

Jasmine, multumesc pt cuvintele frumoase! De Teomaria nu mai stiu nimic, nu a mai scris de mult timp... poate s-a ascuns sa ne pregateasca o surpriza! Da, sunt z 2... la dr nu mai merg pana in toamna, am zis ca e timpul sa fac o pauza...Concediu sper sa imi iau o sapt si sa plec vinerea viitoare in satul natal, in muntii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

felicia
te-ai gandit sa te faci doctor??

ce bine ca exista internet - fara el nu stiu pe cine puteam intreba despre problema mea
La dr, cu siguranta, nu ma duceam non-stop.

Am emotii- pe 13.06 ma duc la dr.

Luna trecuta pe 13.05 am busit masina, luna aceasta poate ma "busesc" cu un bb

As vrea eu - ar prea frumos sa se-ntample

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

feli - ai calculat sa-ti iei concediul in perioada fertila
Poate nu trebuie sa ajungi in toamna la dr. pt inseminar, FIV sau alte cele.

Poate ajungi mai devreme .

Bafta!!!

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va citesc si eu de ceva vreme,d ar nu am scris decat o data aici
lansez si eu o intrebare...
luna asta am avut TB foarte ciudata, adica o zi foarte scazuta, ziua urmatoare cu 0,4; 0,5 sau chiar 0,6 mai mult si tot asha
s-a mai intamplat cuiva??
mentionez ca luna trecuta a fost ok, asha cum e la toata lumea (din cate am mai citit), iau Tb numai dimineata, la aceeasi ora, inainte de a ma ridica din pat, cu acelasi termometru
inca nu am ajuns la doctor sa vad ce-mi zice, dar mie mi se pare tare ciudata...

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

elly nu te gandi ca nu s-a prins, din contra, cand te vei astepta mai putin atunci apare minunea, asa ca pana atunci la greu, ca sunt sanse destule sa vii peste 2 saptamani cu II. Hai, spor la sa te "busesti" cu un BB,vorba ta, ca inca mai e timp sa se intample.
felicia_ analizele au iesit bunicele, adica doar cu putin in afara valorilor normale.Incep de maine sa iau Euthyrox (care sper sa nu afecteze o posibila sarcina) iar la restul analizelor, abia luni voi avea rezultatul.
Iar la tine, concediul si relaxarea, poate o sa-ti aduca -ul mult dorit si nu o sa mai fie nevoie de "excursie" la medic in toamna, decat pentru supravegherea burticii. Doamne Ajuta!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Hai bebe, vino la mami !

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Lau, Elly, bine ar fi sa fie asa cum ziceti... dau de baut daca aveti dreptate!
claudinna, bine ai venit! nu pricep: o singura zi a fost scazuta? Sau a fost una scazuta, alta ridicata? Eu intr-o luna am avut un grafic ca niste zimti de fierastrau, m-am suparat si am renuntat la luatul temperaturii (bine, am trecut la alte "procedee"...)

poze

Mergi la inceput