Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.153

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Va multumesc mult, pentru raspunsuri, dar dupa foarte multe cautari am reusit sa gasesc menogon la farmacia 2na.
Sper sa imi fie de folos luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

HELP!!!!
Tocmai am facut un test de OVULATIE si este pozitiv (II).

Cand, de fapt, ovulez??
CAnd trebuie sa ?????

E prima data cand vad II la testul de ov. poate in curand vad si la testul de sarcina.

Ser si eu.

Elly

Mergi la inceput

NONAME ma bucur ca ai gasit Menogon
Sper sa te ajute
Bafta

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

fetelor, sper sa nu am vedenii am facut acum 15 min, doua teste de sarcina si la ambele mi-a iesit II liniute rosii.
nu-mi vine sa cred si na tot gandesc ca este o gresala, eu eram suparata ca imi intarzie CM si nu pot merge sa fac colposcopia.
sa va spun de ce sunt totusi indoita, pt.ca nu am niciun semn ca as fi , nu am greturi, sanii nu s-au intarit, doar usoare ameteli pe care le-am pus pe baza oboselii.
ultimul CM a fost pe 24 apr. la control am fost pe 23 mai si atunci dna doctor mi-a spus ca am o rana pe col, nu ca as fi insarcinata.
voi ce credeti?

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

nemary - fugi la doctor sa-ti confirme

FELICITARI!!!!

Eu am vazut doar la testul de ovulatie II azi pt prima data, sunt in Z15 si nu stiu cad voi ovula sau daca ovulez
si cand sa

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti, ca vreau sa ma mai bucur de vesti bune.

Elly me, trebuie sa prestezi . E momentul. Ovulatia va avea loc in decurs de 24 ore. Asa ca in sera asta si miine...da-i pe treaba. Succes

Nemary, felicitari pt testul pozitiv:

Feli, speram sa nu te mai gasesc aici. Hai ca vine si rindul tau, si poate faci gemeni, ca sa-ti scoti pirleala. Mai ai putintica rabdare. Voiam sa-ti spun ca am facut eco 3D si am baietel, e perfect sanatos, nu ma prea supara, e cuminte. Sa-ti dea D-zeu si tie o sarcina linistita ca a mea si un bebe sanatos.

Jasmin 14+ Daniel

Mergi la inceput

De Teomaria ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

este prima oara in viata cand imi apare la un test de sarcina si a 2-a liniuta.
sunt putin nesigura si pt.ca am semne ca ar tb sa vina CM, adica dureri de mijloc si de burta + niste "junghiuri" in vagin.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Nemary, si ce daca? Asta nu inseamna ca iti vine ciclul. Sa stii ca un test de sarcina negativ ppoate fi fals negativ, dar un test de sarcina pozitiv nu e aproape niciodata fals. Mai ales ca tu ai facut doua. Probabilitatea ca doua teste de sarcina pozitive sa fie false e nula. Deci, bucura-te, chiar daca ti-e greu sa crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nemary, e normal sa te doara burtica daca ai ramas gravi! Sa vii la Zuze!!!!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput