Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
deeaA spune:
deMda,ce frumos,am stat in casa pana acu ca sa nu ies pe caldurile astea afara cu baiatul si acu tuna si fulgera si s-a pus pe plouat;macar de s-ar mai racori,ca baiatul nici sa doarma n-a putut si da DANUTZ gingia o are umflata, dar de ceva timp,nus nu-mi pare a plange de la dintisori,mai degraba de la caldura asta
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
Teutz spune:
Va rog mult, fetele care ati cumparat mancarica la borcanel, unde tineti acum borcanelele? La frigider? Am cumparat cateva borcanele de la Hipp si pe ele scrie ca se pastreaza la maxim 25 de grade si ca nu se incalzesc cand se dau lui bebe. In casa sunt 26-27 de grade. Daca le bag la frigider, pot sa le incalzesc putin la baie de aburi atunci cand ii dau Alexiei sa pape? Voi cum procedati? Multumesc mult, mult!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
La multe lunisoare pentru sandokanii Pascal si Sophia de Kokorina si pentru printesica Nicole de OanaCat!
Donia, super pozele de la Marineland!
Dia, ma bucur ca Oana e mai bine!
Dianocica, super meserias scaunul auto! O sa stea d mic ca un boier in el! Sanatate multa sexosului!
Ktrinel, eu eram cu trasul de urechi. Eu ma bucur ca nu se trage de cercei, ci de partea superioara a urechii.
Mirona, si Alexia ma ciupeste de imi dau lacrimile. Mai ales cand suge la san, ma prinde cu manuta de pielea de pe interiorul bratului, unde e zona supersensibila, si strange de ma invineteste.
Adinazot, vacanta placuta!
Danutz, felicitari pentru dintisor!
Aka, felicitari pentru rostogolire!
DeeaA, eu ii dau Alexiei ceai Baby drink (un pliculet la 150 ml de apa, pentru ca, daca il fac asa cum scrie pe cutie, iese prea dulce). Nu-l mai indulcesc cu nimic, ca e el dulce. I-am dat si apa si bea fara probleme. Azi am cumparat ceai de musetel de la Milupa. Sa vedem daca ii va placea domnisoarei.
Despre noi: in sfarsit, am gasit ceva care-i place Alexiei - piureul de pere - in care ii pun si doua masuri de cereale, ca altfel nu vrea sa le manance. Maine o sa ii dau si putin suc de mar, sa vedem daca ii place sau nu.
Poze Alexia
Teutz spune:
Helaaaaaau!!! aaaau! aaau! aau! Nu e nimeni pe aici? Unde sunteti, mai, ca afara ploua si bate un vant!!! Alexia doarme, Cezar doarme, pisicile sunt lesinate pe undeva de caldura, numai eu ma dau pe forum!
Poze Alexia
Donia spune:
Buna dimineata!
Ma bucur ca va plac pozele, de altfel si mie imi place sa fac... sotul meu tot spera ca la un moment dat sa uitam aparatul foto acasa ... nici o sansa!
dianocica, fain scaunul, exact asa ai cumparat? Sanatate sexosului, ce i-ai facut bietului om? Vezi ca-i dai socoteala roxanicai...
adinazot, vacanta placuta! Sper sa ne aduci poze!
cristina, La multi ani sotului, sa-ti traiasca!
aka, felicitari pentru rostogolire! O s-o tina tot intr-o miscare de acum, gata cu relaxarea... si a ei, si a ta
danutz, mai mult ca sigur de la fier a fost asa de constipat Rares, mai da-i o sansa marului.
Ktrinel, eu am cumparat recent o cana de filtrat apa, Brita e firma, si filtreaza apa de la robinet. Mult timp am cumparat apa imbuteliata pentru unicul motiv ca nu suport mirosul de clor din apa de la robinet. Dar de cand cu cana Brita am rezolvat si cu clorul si am cam terminat cu apa imbuteliata.
Am avut o discutie cu un tip care lucreaza intr-o statie de tratatre a apei si mi-a spus si el ca apa imbuteliata e mai nesigura decat cea de la robinet, el mi-a recomandat si cana de filtrare asa ca sunt in tema.
Teutz, daca e vorba de borcanele de fructe eu cred ca nu le-as incalzi. As scoate cat imi trebuie in castronel cam cu 15 min. inainte de masa si atat. Si da, daca e prea cald in casa baga-le in frigi... de fapt cu asta trebuia sa incep:)
asiza, a inceput numaratoarea inversa... succes! Ma duc si eu sa vad cum merge cu cerealele astea...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Teutz spune:
Donia, multumesc mult! Da, sunt borcanele cu piure de fructe.
Poze Alexia
danutz spune:
Laura, Ktrinel, buna idee cu para asta. Maine bagam pulpa de para in sucul de mar. In tot cazul, l-am sunat pe pediatru si a zis sa-i dau 5ml/zi de Duphalac (contine lactoza si lactuloza...de parca as sti ce-s alea, dar va zic si eu ce scrie pe cutie!). Sper sa se regleze!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Aka, felicitari pentru rostogolire! La mai multe!
DeeaA, da-l cu Calgel pe gingie. cred ca in curand va avea primul coltisor!
Teutz, la cat de cald e afara, eu nu vad rostul sa incalzesti borcanelul, decat daca te grabesti fff tare. Daca nu, atunci ajunge la temp.camarei in max 10 min.
Diana, zic si eu ca fetele...ce i-ai facut sexosu-lui? Multa multa sanatate!!!
La noi cred ca se preconizeaza inca unul soon!!! Se vede alb sub gingie, exact langa cel deja erupt. Si avem parte de maraielile de rigoare...acuma cine le mai stie de la ce-or fi?!!! Constipatie, gingie...
In alta ordine de idei, ne-am hotarat si vineri plecam in Vama Veche, cu catel cu purcel. Ma tot gandesc ce sa elimin din bagaj, si parca nu ma indur. Sa car balansoarul cu mine? Sa nu-l car? Si unde-l pun pe Rares pe plaja daca nu in balansoar? Ca in scoica nu mai sta neam!!! Si abia astept sa ma vad acolo cu restul gastii...nu de alta da' unii vin cu Harley-ul din dotare, altii cu bebe-le din dotare
Am si eu probleme existentiale!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Donia spune:
Gata, am comis-o! Diversificarea... Mai ca nu ne-am batut pe lingurita
dianocica, stii ce usor a fost ?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Ne-am diversificat si noi!!!!!...yummy, yummmy...ce ne-a mai placut...si sa vedeti cum deschidea guritza dupa linguritza!!!! ...Bineinteles ca la final a plans ca nu i-am mai dat...Marea diversificare
Yagmur, voi??? Ati inceput tot azi, nu?
Si mie mi-e putin teama sa nu se constipe de la cereale, mai ales ca sunt imbogatite cu Fe...Vom vedea destul de curand!
Aka, felicitari pentru rostogolire!!! Noi inca...tot relaxati din ACEST punct de vedere ...
Teutz, ...nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar ma intereseaza si pe mine ce intrebi tu acolo...asteptam raspunsuri deci...
Doina, ...felicitari, deci si Cristi e fan mancarica cu linguritza...presimt io ca n-o sa avem probleme cu ei cu acceptarea mancarii solide......tot incerc sa-ti trimit lista aia, dar nu mi se incarca pe yahoo...habar nu am de ce...poate intri pe mess sa incerc asa...daca nu, incerc sa-i schimb formatu'...
Nu mai stiu cine intreba de ceai...Noi, dupa ce am incercat diferite feluri de ceiut+apa, am ajuns sa constatam ca ne place doar Baby Drink...pun 140 ml apa la un pliculetz...dar incet incet trebuie sa se obisnuiasca cu apa, intrucat ceaiul asta mi se pare cam dulce si nu e chiar ok...
Va pup...merg sa imbaiez copilu'...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.