Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
Dorsilia spune:
Donia, super pozele, deci ati reusit! Bravo! Ce frumos papa, si ce incantat era, ce i-ai dat asa bun? legume sau cereale?
deeaA spune:
AKA felicitari pt.rostogolire!
DANUTZ o sa-i dau pt.orice eventualitate,desi stiu ca nu are prea mare efect!
TEUTZ tocmai de aceea intreban ca nu stiam daca are voie indulcit, de la Milupa i-am dat eu pana acu,il bea de rupe,dar am vazut ca e indulcit cu dextroza si nu stiam cat de buna este pt.bebei.
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
Laura13 spune:
donia, asiza felicitari pt un inceput bun! sa va tina tot asa!
acu' vreau si eu ! legumele nu le papa deloc la 13. are ceva daca i le dau la 18????? adica la 13 sa ii dau doar san si sa incep sa inlocuiesc masa de la 18 cu legume. ca nu am cum sa ii dau carnita, ou, etc daca nu vrea legumele!!! pls dati-va cu parerea!! PLS!
danutz eu repet: la noi nu a avut nici un efect pulpa de para, doar borcanasele. dar incearca, daca nu are efect.... treci pe borcanase.
teutz borcanasele obligatoriu la frigider. sa stii ca eu intr-o dim le-am bagat 6 sec la microunde. ups! dar deobicei le scot din frigider cam cu 15 min inainte si la 30 grade care sunt la mine in casa se incalzesc imediat!
pupici mamici si bebici... fug la somnic ca sunt distrusa!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
chris pai sa mergi tu cu sexosu la cumparaturi sa vezi ce repede ti se ia... ideea era ca aia pe care am vazut o io avea capac d ala cu bibic. intelegi? pt copii mari...e, sunt sigura ca e super buna si sigur sigur sigur o sa iau. si bine pisici ca ai gasit o, da?
MDA, CAAAAALD CAAAALD CAAAAAALD
si d ma ciupeste la greu, de fapt nu atat ciupit cat strans rau de tot. dar cand ma gandesc ca el saracutzu' nu stie cat sa stranga, cand sa dea drumul...mi se face un drag de el de mor. si il las, evident, sa stranga cum vrea el, ca altfel nu are cum sa invete ce si cum. decat prin exercitiu. rabdare, rabdare, rabdare....ca tutun nu mai e voie....
re,ktrinel, re...pai vazusi tu indignare, re? unde, re? pai tu ai impresia ca daca ma indignez nu ma stie tot forumu'.... recunoaste, nu mai ai papadii si n ai in ce jumuli sa vezi ma iubeste/nu ma iubeste... laura si aici la fel caaaaaald azi stateam ca prostii in casa pe caldura aia pana ne a lovit inspiratia: de ce sa nu mergem noi frumusel intr un unirea/mall/carfur sa sa ne racorim? stiu, cam americaneasca gandirea da'...a mers ca uns... da' cald...
roxanica?
sexosu' e bine da' a zis ca l am prezentat intr o lumina nefavorabila...pai in loc sa va spun ca s a luptat vitejeste cu mai stiu io cine si a cazut rapus, io v am spus ca s a trezit ca l durea urechea...
bai ce v ati diversificat voi in acelasi timp.... sa va fie de bine. pana si baietii parca seamana in pozele astea....azi am spalat prima oara si steameru' si blenderu'...sa mor...pai bine, domne, atat chin pt 2 lingurite...? noroc ca d nu a dat nimic pe jos...3 lingurite de mar a mancat in viata lui da' la cat espumisan a bagat cu lingurita in primele luni.... plus ca mi s a injumatatit spatiul liber...ce sa mai zic ca am luat un blender pe care, probabil, nu il voi folosi la toata capacitatea ever. da' hai ca pt 200.000 asta mai face nu stiu ce, inca 200 chiar merita...si tot asa...am plecat de la 700 si am luat unu' de 1mil jumate. si n ar fi nimic, da' sigur n o sa l folosesc.... si macar daca m ar fi convins vre un vanzator insistent....
donia da, buna schema ta...dar . e pt copii in grafic...si cum pt al meu inca nu s a inventat graficu... eu tot o sa mai aman cerealele...bai nene, greu sunt de convins...ce ti ew si cu stolurile astea...
ma duc sa mai sscot un pic capu' pe geam. d iar se trezeste non stop...mama lor de calduri... hai ca va tzoc repede si inchid si calculatoru' asta care mai face si el un pic de caldura...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
radu.anca spune:
Danutz, felicitari pentru dintishor!
Donia, Asiza, ati vazut ca nu e asa greu? Problema apare cand mananca bine ceva timp de, sa zicem, o luna, si apoi nu-i mnai place, asa cum face Dani.
Mai, la noi nu e cald de looooc! Si parca e un facut, in weekwmd e frig, si in timpul saptamanii te coci, nu am apucat sa mergem decat o data la mare, si atunci am stat imbracati!
Veveritzu a fost fooooarte matzait la mancare, nu a prea vrut de nici unele, in schimb si-a batut recordul: a dormit 3 ore, ca atunci cand era bebe mic. Pt ca acum e baiat maare, nu? Sta singut in fund, fara sprijin, se intinde dupa jucarii, isi pastreaza echilibrul ajutandu-se de mana....daaaaa.
Dac tot suntem asa de maaaari, e cazul sa ne luam scaun de masina, nu? Si ia tata, si bate magazinele, si uita-te, si stramba din nas, ca de, noi suntem romani, vrem si bun, si ieftin, si usor de montata, siiii....Plus ca am inrosit netul, tot cautand, si nu ma pot hotari de loc. ceeea ce as vrea e unul pentru grupele 1-2-3, ca sa nu cumpar cate un scaun pe an! Am gasit intr-o revista un fel de top al celor mai bune scaune, cine e interesat sa zica!
INTREBARE: sa il duc la piscina? ca aici incep de la 6 luni, si mai am foarte putin timp sa ma hotarasc.Voi ce parere aveti?
Cu astea, va pupam si va dorim o zi buna
Ktrinel spune:
in sfarsit ne-am deconstipat....de am facut de doua ori intr-o ora...am inecat walmart-ul
dianocica, mai am papadii ...pt 3 copii de acum in colo....sunt niste papadii sovietice, cu radacina ca patrunjelul de groasa ...cred ca am fost eu mai indignata decat tine cand mi-am dat seama ce am gandit ..ce e cu re-ul asta? nu m-am prins
treaba e ca am facut un pic de febra si maine avem vaccinul....sa vedem cum evolueaza.....
edit sa pun poza de la 6 luni , cam asa ma hlizesc si sa va prezint oaspetele nostru din gradina...marmota e sub observatie si va fi si ea trasa in poza cat de curand, la fel si pasarea albastra...dar in episodul viitor
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
doradora spune:
baut un frappe azi. rezultatul? stau si bantui si nu am nici pic de somn.
dianocica pai de aia nu pricepeam de unde stiti ca e pt copii mai mari! ca mie nu imi rezulta de nici un fel... asta de care zic eu e apa plata la juma de litru cu capac obisnuit.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Raluca_u spune:
salutare natiune
ce faceti dragelor, suntem pe pagina 2....
am fost plecata 3 zile si cand ma intorc mai sa nu va gasesc.
nu am citit nimic da ma duc acum
pupici
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
asiza spune:
'Neatza!...Hop si noi la prezenta!
Dianocica, nu-mi ignora, re, intrebarea. Deci mai incerc odata: De unde cumperi scaunul de masina? ...aaaa, si asta cu "re", parca grecii si cipriotii o folosesc mai mereu in vorbire, nu???
Ktrinel, mai ce oaspeti de seama aveti voi in gradina!!! Da' Julia m-a dat gata cu gropitele ei in obrajori si cu limbuta scoasa, manca-o-ar mama!!!
Radu.Anca, un DAAAAAA MAAAAREEEE pentru intrebarea ta...du-l la piscina, nu ezita nicio secunda...eu, daca as avea aici in Cluj o piscina speciala pentur bb-i cu instructor in dotare sigur l-as fi dus de la 2 luni cred...Si asa ma tot invart in jurul cozii, impreuna cu Yagmur, ca oare ce sa facem sa-i ducem pe baieti la o piscina normala, particulara, curata, dar nu prea ma incumet daca nu e speciala pentru bb-i...Du-l du-l du-l si sa vii cu poze, ok?
Laura, nu-i cine stie ce ed capu' meu intr-ale diversificarii, dar eu zic sa incerci si la ora 18.00 legumele...dar de ce nu le accepta la amiaza? Si de ce crezi tu ca ora e de vina? Poate altele-s cauzele....poate nu-i place vreo leguma dintre cele pasate...Zic si io...stai ca se trezesc expertele imediat si sar ele cu sfaturi mai bune...Pupici...
Na, c amaraie asta micu' ma duc sa vad ce-i...cred ca iar l-a enervat fluturasul ala rosu...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
dianocica spune:
asiza de la miniblu . asteptam sa vad daca l mai gasesc altundeva dar se pare ca nu...:((( asta e, macar sunt supermultumita de el...e vreo 8-9mil.... dara macar merita.
chef nu, caldura da, maraiala...cum sa nu...azi gym plus poze din unirea plus miniblu baneasa...adica toata ziua pe drumuri...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea