Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
danutz spune:
Va vine , nu va vine sa credeti...da' eu la ora asta-mi beau cafeaua...
Numai ca nu mai e demult calda, ca-i produsa la 7 dimineata...asa ca am pus neste lapte nebaut de-a lu' Rares si neste gheata...si uite asa beau si eu un frape nenorocit si cu nervi cu caru'.
Pana sa apuc sa ma descarc eu...Un mareeeeeeee La multi ani!!! pt sandokanii Kokorinei si pt printesa de Oanacat.
Deci ...Rares e constipat...da' constipat raaaaaaauuuuuuuuuu de tot.
Ieri nu a facut deloc, ultimul kaki dateaza de vineri dimineata. Si ca sa va scutesc de amanunte mai mult sau mai putin mirositoare trec direct la epilog. Urlete, urlete, scremete...si dupa cateva ore, dupa un supozitor cu glicerina si creia o pauzali repetate cu Ultrarect (mi-am amintit instant de fisurile anale ale lui David de DeeaA) a reusit sa scoata 5 chestii mari cat un ou de prepelita...Nu exagerez...cat un ou de prepelita! Daca nu eram pe faza cu glicerina si unguentul...pateam la fel ca David.
Acu' s-a linistit, a bagat 170ml lapte si in sfarsitttttttt doarme!
Intrebarea este...de la ce naiba s-a constipat in halul asta, de la mar??? Ca altceva decat lapte si 50ml mar cu niste pulpa in el (da' mai mult suc decat pulpa) n-a vazut. La Fe am renuntat , sambata nu i-am dat deloc...
Deci, diversificarea asta...ma omoara, daca de la niste mar nenorocit a facut asa...pai de la orez sau morcov cum o sa faca???
Gata...m-am racorit si la propriu si la figurat...ma duc sa citesc din urma!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Multumesc fetelor care ne-au felicitat pt dintisorul in premiera si pt raspunsurile despre petele de mar. Functioneaza sistemul Ruxandrei brici!!!
Dia ...deci Oana a facut rinofaringita de la diferentele de temperatura? Am inteles bine? Offfffff! Si noi stam cu AC in casa, nu in camera lui bebe, dar oricum e diferenta maricica fata de cum e afara...Nu m-am gandit niciodata la asta...dar ce poti sa faci cu caldura asta? fara aer conditionat suntem morti, fiindca bate soarele toata ziua in apt. Si nici afara nu e o solutie sa stai mult...ca oricum tot te omoara caldura, indiferent cat stai la umbra.
Tin pumnii sa treaca repede si sa pape ca inainte!!!
Adinazot vacanta placuta va doresc!!! Antalia e minunata!
Cristina_l felicitari si La multi ani pt cei 39 de ani ai sotului!
Bambo, hai ca Antonia mai are putin, termina antibioticul si gata...s-a terminat chinul!!!
DeeaA, or fi dintisorii de vina...poate de aia plange piticul...e umflata gingia?
Donia, mistoace rau pozele din parcul ala...da' tu stii sa faci poze mistoace ...si ma gandesc ca plimbarile voastre sunt educative pt Roxana nu numai fun si aer curat! Bravo...s-a tineti tot asa!
Asiza sa ne tii la curent cu desfasurarea bataliei numita diversificare...
Ma duc si eu poate prind un pic de somn pana nu se trezeste teroristul...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
aka spune:
ne-am rostogolit
de pe spate pe burta. am iesit din clubul relaxatilor. ca si asa nu mai era nimeni pe acolo.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Ktrinel spune:
dianocica, iti inteleg indignarea de a nu imi raspunde la faza cu scaunul de masina...nu stiu cum naiba am inteles ca tot o scoica cc cauti...dar era clar ca nu mai e de scoica deh, graba strica treaba...altfel nu sunt asa tampita cum par...a_deju , merci de atentionare.
adina, iti lasi odorul singur o sapt!! asta da curaj! distractie placuta !
donia, voi folositi apa imbuteliata? ieri am avut acasa o testare a apei , gratuit de la o firma canadiana....si nu iti pot spune cat de proasta e apa de la sticle...de 3 ori mai dura decat cea de la robinet...plus clor, ...evident ca si aia de la robinet le are pe toate, dar e mai putin dura (!)./..pt apa imbuteliata e valabil peste tot in lume , ca altfel ar costa ffff scump sa o dedurizeze, etc....ma gandeam ca fetele dau apa de la sticla la bebei si in avantul nostru de a ii feri de tot felul de mancaruri si chestii "netrebnice", ne-o furam tocmai cu apa...si in plus mai dam si o groaza de bani pe ea...daca erai aici cand s-au facut testarile, inclusiv cat de clatit poate fi un lucru , chiar si supus la extra rinse...naspa...macar nu mai dau banii pe apa imbuteliata, asta e clar, ca sufoc rinichii de atata calcar...si totusi in canada apa e mult mai curata , limpede si buna...ma gandesc cum ar fi sa faca testele alea in romania...
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Ktrinel spune:
mirona, si Julia ciupeste, strange pielea mai ceva ca un om mare...am chiar vanatai de la ea ...si pe mine ma enerveaza rau ca ma apuca de orbraji, gat , nas...de par nu mai zic...dupa ce ca imi cade ...il mai smulge si ea.
in plus , noi ragem ca un magar, nu stiu cum sa va explic, parca e mereu ragusita si atatea tipete ...nu o doare nimic...dar efectiv rage ..asa vorbeste ea...
nu stiu cine intreba deunazi despre trasul de urechi...si noi ne inscriem la proba asta...bine ca i-am pus cercei deja...ca se trage de ele de zici ca le rupe!!
Laura13 spune:
sunt 30 de grade in casa. sunt 32 de grade la umbra la padure. copilul nu poate dormi de cald. ni s-a stricat aerul conditionat. imi vine sa mor
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
danutz exact asa a patit si dani... nu s-a reglat pana nu am inceput sa ii dau para, acum ii dau in fiecare zi si face acceptabil, adica nu mai face fff tare. pupici
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
si noi suntem ffff constipati...desi de o sapt nici macar morcov nu mancam ...iar para aproape in fiecare zi ...chiar si cateva linguritze de prune ieri...dar degeaba...azi s-a chinuit ca pe cruce ca faca ceva...
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
si noi suntem ffff constipati...desi de o sapt nici macar morcov nu mancam ...iar para aproape in fiecare zi ...chiar si cateva linguritze de prune ieri...dar degeaba...azi s-a chinuit ca pe cruce ca faca ceva...
sa stii ca eu pt a-l "deconstipa" i-am dat intr-o zi 1/2 de borcan de para, a doua zi la fel (cu para fruct nu am rezolvat absolut nimic ... ii dadusem vreo 4 zile), dupa ce a inceput sa faca kk normal am continuat sa ii dau borcanel, cam 1/4 de borcan/zi. acum totul e ok.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
am trimis ceva fff dragut pe mailul nde pe yahoo
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi