Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
dianocica spune:
e....normal ca nu cititsem...am dat bookmark si...am uitat de el...
d s a culcat pe la 23 si mi s a trezit din ora in juma de ora plangand.... tzatza nu...a culminat la 5jumate cu trezitul final.... l am scos afara doar-doar...nimica! de abia acum a adormit.
a, si acum stau sa ic aut lui alex spital sa se duca ca s a trezit cu o ureche in pioneze, nu aude nimic, e varza...
mda. am citit acum. bun...si io ce fac pana la urma? ca nu mai inteleg nimic. no, era retorica, nu va stresati..ma duc sa ma culc, poate imi vin niste idei pe drum...
si ca sa editez a 4a oara...uiatati si scaunul de care m am indragostit
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
adinazot spune:
Neata dragelor!!!
abia reusesc sa ajung la zi cu cititul,de...,mi-a venit sotul acasa,si ce ocupata mai sunt...
Imi pare tare rau ca avem bebelusi bolnaviori,le doresc sanatate si insanatosire grabnica!!!si multi pusiii de la noi!!!Alessia e bine,inca nici un dinte la orizont nu se arata,de papat ...asa mai cu cantec,poate si caldura e de vina.Doamne,ASIZA,eu tot cate ceva aud,acum ce sa fac cu branza?ca eu ii dau aproape zilnic..
In alta ordine de idei,in 4 plecam in concediu,alessia ramane acasa cu soacra,sunt linistita din pct asta de vedere,ca e pe maini bune,si chiar am nevoie de un respiro,chit ca o sa imi fie greu fara pisica mea,dar o saptamana trece repede...Mergem in Antalia,abia astept.
Pusici la mamici si bblusi
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
doradora spune:
mai, ma bagati in ceata, dianocica si cu sotul. pai unde scrie ca e pt copii mai mari? o fi scriind in germana, unde nu ma descurc din cale-afara, dar pe eticheta scrie baby si ca e indicata de la inceput. calciu are, e drept, dar nu am reusit sa privesc o sticla de la humana apa pt bebei, sa vad ce contine. oricum, intre a-i da apa fiarta de la robinet si apa plata, parca mai bine plata. acum ramane de vazut care plata e cea mai buna. complicata treaba!
daca credeti ca e ceva cu laptele de vaca in branzica, credeti ca ar fi ok cu laptele de soia? sau stiu ca exista si lapte special pt bebei, in cvutii de carton. ala din ce o fi?
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
'Neatza!
Niste calduri groaznice, groaznice...
Dianocica, sanatate la sexosu'...
Chris, bune intrebari, pacat ca n-am io raspuns la ele ...
Donia, multumim pentru continuarea episodului Marineland...superbe pozele si familionul......asadar vom fi in action cam in acelasi timp...buuuun..mai trebuie doar sa-mi fac curaj sa desfac punga aia de cereale ...aaaa, mai am ceva de zis despre cereale, apropos de stolurile Dianocicai: "Cerealele cu gluten sunt interzise pana la 6 luni. Ca alternativa, sunt recomandate faina de orez, porumbul si , mai rar in tara noastra, tapioca. Oricum, nici inainte, nici dupa 6 luni nu trebuie exagerat cu cerealele. Asa-numitul fainos nu poate constitui MAI MULT DE O MASA IN 24 DE ORE. EXCESUL poate duce la o crestere in greutate prea rapida sau poate declansa o boala grava numita sindrom celiachiform. De altfel, bebelusii mai rotofei nici nu au mare nevoie de adaosul de cereale"...Asadar usor cu cerealele, eu ii voi da strict pentru adaosul de Fe, Ca si vitamine, dar nici nu cred ca voi ajunge la o portie intrega.
Luly, multumim...asadar voi v-ati apucat deja...Bafta si voua!
Dia, bine ca ati descoperit ce are Oana si puteti trata...sper sa treaca cu Nurofen sa nu ajungeti la antibiotice!
Adina, pleci in concediu?!? Antalia?!? ..si mai mergeti si singuri...bravos...sa te relaxezi si sa petreceti frumos!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Mirona spune:
buna fetele mele dragi,
azi ma rasfatz - am trimis sot pe afara cu copilu din dotare - iar eu fac chef in pijamale. (de una singura de altfel ).
Imi pare tare rau de ce citesc pe aici - probleme peste probleme. toti fulguletii bolnavi si va dorim multa multa sanatate.
As vrea sa spun si eu doua vorbe despre veccinul de 6 luni. Chiar vorbeam aseara cu Dolores si ne-am adus aminte de reactia Karei la vaccinul de 4 luni - cand toate ati trecut cu brio de acest veccin - noi am facut febra - si la faza ca m-am enervat eu pe cateva dintre voi care scriati mesaje de genul: nu va temeti de vaccinul de 4 luni - nu da reactii, nu e chiar atat de rau cum se spune.
Daca nu as stii ce am simtit eu pe atunci ... as putea sa va scriu asta:
Ei! acum ma mananca -ul din scorpia de mine si va spune la fel: nu va temeti de vaccinul de 6 luni - ca nu da reactii.
asadar - nu sunt 2 copii la fel, nu avem aceleasi reactii la vaccinuri - nu putem compara.
Aveti grija de cupii - puneti preventiv supozitoare cu eferalgan, lamaie pe intepatura si tineti-i sub observatie.
Multa, multa sanatate tuturor.
despre noi:
- ne luptam la greu cu tantarii - descoperim zilnic o noua muscatura pe fata fetei. O tratam cu fenistil gel. Am cumparat tul si i-am incropit un baldachin pe post de plasa de tantari.
- a descoperit jocul cu gurita - ca la peste - si in jocul ei mai scoate si un mmmaaammmmmaammaaaammmm si iasa uneori cate un "mama" - de mi se topeste sufletul ascultand-o. Stiu ca deocamdata este involuntar ... dar ma vede cum reactionez si se opreste si rade.
Imi place tare mult cum constientizeaza ea cand face ceva bine sau face ceva rau - despre cele bune nu vorbim ... ca-s prea multe de spus - primeste cate un calup de pusi si un bravo mare. Dar despre cele rele ... ce le faceti fetelor bebeilor care ciupesc?
Asa de tare m-a ciupit intr-o zi .... ca era s-o scap din brate.
M-am mai enervat eu in alta zi cand m-a ciupit de tzatzul din dotare si nervoasa cum eram i-am luat manutza si am muscat-o usurel - JURRR!!! ca fu doar usurel - probabil am bruscat-o ... ca s-a pus pe un plans ... mai mult de ciuda ... ca de durere nu cred ... dar era dintr-ala de cearta ... si ma certa de numa ... abia am reusit s-o impac.
Si sa nu credeti ca-s tampita - Kara ma ciupeste zilnic de vre-o 10-15 ori - devine agasant "bai nene".
Deci - marea mea - este: ce sa-i fac sa nu ma mai ciupeasca?
fug sa trag un dus. v-am pupacit pe toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dia1609 spune:
noi suntem mai bine azi, sper ca nurofenul isi face efectul si nu e nevoie de antibiotic... azi noapte la 2 a mancat 200 ml lapte (era sa ma de fericire ) si azi dim a mancat 140 ml, dar mai greutz ca se vedea ca o durea gatul... oricum, sper ca suntem pe drumul cel bun ... aaaa, si cel mai important, n-a facut febra!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
bamboletta spune:
Neata
Dia-si noi am avut rinofaringita inca mai luam tratament cu antibiotic azi e ultima zi,noi aerul conditionat il avem in sufragerie cand ii dam drumul ea sta tot timpul in dormitor si lasam doar usa deschisa...nu cred ca ar fi putut sa ajunga aerul rece la ea nu inteleg cum a facut rosu in gat,probabil diferenta de temperaturamulta sanatate Oanei
Donia-f faine pozele
Dianocica-imi place f mult scaunul de masina
Adinazot-distractie placuta
Pt Sandokanii de Kokorina
Cristina Nicole de Oanacat
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
cristina_L spune:
Buna mamicute!
In sfarsit am si eu un pic de timp liber asa ca am citit din urma ca mare viteza mai aveti la scris. Ceilalti doi membri ai familiei sforaie de zor, tati pt ca a sarbatorit aseara (maine implineste venerabila varsta de 39 ani) si bebica pt ca s-a trezit la 6 si a trezit-o si pe mami, bebica a adormit si mami a ramas sa stranga din urma petrecaretilor.
Multumim pentru urari si spunem si noi La multi ani si la mai multe lunisoare, cu intarziere, sarbatoritilor din saptamana care a trecut.
Ne pare rau pentru toti fulgusorii bolnaviori si le uram insanatosire grabnica.
Donia superbe pozele.
Adinazot vacanta placuta!
Noi de diversificare nu stim nimic dar invatam de la voi si speram sa ne descurcam cand ne vine randul.
Danutz felicitari pentru dintisor.
Dianocica multumesc pentru parola, am facut un album dar cand o sa am putin timp am sa mai pun niste poze.
la toate mamele si bebeii lor, fug ca am auzit un scancet de bebeu.
Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
deeaA spune:
Buna ziua,mamici;bine pt.mine nu e chiar asa buna,de trecut raceala si funduletul i-au trecut,dar nush ce are ,bai nene(),ca urla in continuu,in brate, in carut, in patut,apa nu vrea,ceai nu, lapte nu,ce o avea numai el stie saracutul si nu poate sa-mi spuna
ADINAZOT in Antalia,wow,super,distractie placuta!
MIRONA eu pe mana sunt vanata de la ciupituri,si toto asa i-am facut si eu,a dat sa planga,dar i-am distras repede atentia ca altfel aveam un show!!!!!
DANUTZ pt. dintisori,la mai multi!
DONIA un mare pt.fetita ta cea isteata si haioasa,sa-ti traiasca!
FLORE si DIA 1609 multa sanatate la bebeline!
YAGMUR pt.mamica muncitoare si plimbareata,si un si pt. Luchitza!
Si acu vin si eu cu ce ma doare,fetelor care dati ceai la bebei,ce fel de ceai dati si cu ce il indulciti(ca mie pediatra mi-a spus ca tre indulcit musai cu nush ce,am uitat)ca eu i-as da apica dar cand i-a simtit gustul a vomitat si aia 100 de mil de lapte pe care ii bem cu chiu cu vai
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
deeaA spune:
A, si sa nu uit un mare pt. SOPHIA si PASCAL si pt. NICOLE !!!
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006