Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
neatza (la mine)
sa o iau de la coada la cap.
laura, de acord cu kikineata la toate punctele
bineinteles ca am scos=o afara in ziua vaccinului...si baie facuta...nu se recomanda sa faci baie doar daca are febra mare, ca sa nu faca frisoane, iar comprese doar daca locul intepaturii se inroseste si se umfla...altfel nu te chinui sa tii comprese..
tot in legatura cu vaccinul, si noi facut ieri , unul singur in picior ca si pana acum, plans un pic la intepat, apoi nimic...jucat cu copii din sala de asteptare, mancat,...etc acasa un pic de febra, dat acetaminophen, si facut un pic de diaree ...dar nu cred ca de la vaccin ca facuse moale si cu o zi inainte. deci la noi a fost fara urmari, de fapt, nici nu stiu daca e acelasi vaccin. urmatorul la 1 an, in brat se face.
kokorina, pup sandokanii si mama lor . imi si inchipuiam scena cu pascal band apa ...de la distanta..
dia, chiar asa, ce cauta tir-ul acolo????? imi pare rau de ziua de ieri ...poate azi e mai buna, santate Oanei!
dianocicaai pus tara pe jar cu stirile protv si vedetele tale ...mai prezinta Esca?? ce longevitate frate...asta si cu Romica Jurca de la meteo...
bai ai dreptate cu caldura...e tare nesuferita...frate, iarna daca ti-e frig mai pui o haina pe tine , da' vara ce mai dai jos....aici e super vremea deocamdata, se invarte pe la 20-25, max 30, dimineata 15-17, un pic de vanticel...asa mai da vara...eu te astept
am inteles ca nu e scump aerul conditionat acolo, adica ...parca e mai ieftin ca aici oricum.
chiar ieri am mutat si eu patutzul in camera destinata Juliei , gand la gand cu bucurie. dar mi-am pus si eu canapea extensibila si dorm cu ea in camera, ca se trezeste noaptea si daca intevin cu o suzeta, mangaiere ceva....se duce dracu somnul...si incepe plansul...asa ca inca dorm cu ea in camera si spre dimineata o iau cu mine in pat ...
pana acum era in dormitorul mare , tot eu in pat, ea in patutz...tata doarme in basement, ca cica sa fie mai aproape de calculator si tv dimineata cand ies stirile...barbatii astia ...mereu gasesc motive ...
alexandra, ce mare pare Mark...barbatzel adevarat!
donia, unde ati ramas blocati? pe celebra 401?
auzi, ma tot tin sa iti zic ce m-a enervat cel mai tare dupa testul cu apa si sapunul/samponul/detergent etc...pai datorita porcariilor din apa folosim de 4-5 ori mai multa cantitate de sapun/detergent/sampon/etc...deci...consumam, platim de 4-5 ori mai mult decat ar fi necesar...si daca fac un calcul cat cheltui pe luna , inmultit cu 12....,uite cum traiesc bine producatorii, distribuitorii..de fapt, ce mai, toata lumea a luat-o razna ...si te miri de ce nu fac ceva sa fie apa mai buna...pai ce ar mai castiga unii? in fine ....
auzi, nu te mai stresa ca nu doarme Cristinel prea mult ziua...uite ca doarme noaptea ca un erou...ce n-as da si eu sa am 8 ore in a row...
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Ktrinel spune:
donia, acum am vazut pe ctv ...din cauza accidentului din Ajax? o masina subn tren...parca.
Ktrinel spune:
parca alexandra intreba cat timp ii lasam in scaunul de masa....eu o las cat vrea ea...cand da semne de plictiseala, o scot.. de obicei sta cu noi la masa cat mancam, cat gatesc, sau spal vasele...
dianarus, aoleo, ce ne asteapta ...sanatate la puiutz.
noi ieri am aflat ca avem loc din septembrie la daycare (6 copii) YUPIIIIIII....o sa incep usor-usor, cateva ore, apoi prin oct cred ca merge fultime si imi da si mie un pic de ragaz inainte sa incep munca in 26 nov. am prins si loc cu 7 cad pe zi, deci vreo 150cad pe luna, eu zic ca e superrrrr , nu Donia??
alexandra_25 spune:
Ajutoorrrrrrrrr!..Sunt sechestrata........de catre Mark bineinteles....nu am voie la Wc...nu am voie sa plec din camera...nu am voie sa nu-l iau in brate....daca pana deseara nu ajung la spitalul de nebuni,inseamna ca am trecut testul...!
Sunt in stare de soc......ma doare capul...spatele...!
Serios daca nu-i ies odata dintii cred ca mi scot eu pe ai mei de nervi...nu mai am rabdare....ba in brate...ba in carucior...ba in scaunul de masa....nu stiu ce sa mai fac cu el...!
Offffffff da ce bine m-am mai descarcat!
Am citit din urma dar sincer nu am timp sa va raspund!
Ma bucur ca v-a placut scaunul...parca incepe sa-mi placa si mie...!
Va pup si sper sa fie mai bine........
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
In primul rand, imi voi felicita puiul si aici chiar daca e cam tarziu. Bineinteles ca l-am felicitat dimineata, imediat dupa ce s-a trezit (intre doua reprize de bocit ).
La multi ani, Bogdan Andrei! Sa fii sanatos, sa te dezvolti frumos, sa ai somnul lin, asupra ta sa vegheze numai binele, bucuria si puterea implinirii dorintelor mult râvnite!
si celorlalti trei sarbatoriti ai acestei zile : Octavian (p_onu), Tudor (Danita) si Oana (Dia1609).
David (Ralumat) si celorlalti bebei care si-au serbat ziua de nastere zilele trecute (si nu numai).
Am citit tot, dar nu mai retin cine, ce si cum a zis , asa ca o iau de la capat...si revin cu un alt mesaj. (daca nu se trezeste Andrei....ca de dimineata ma chinui sa scriu si nu mai reusesc)
a deju, si eu sunt fan cereale Fitness de la Nestle (tot cele cu fructe sunt preferatele). Tu cum le servesti de ai reusit sa slabesti? :) Pana acum eu le-am mancat in combinatie cu lapte...altfel nu am incercat. N-am gasit inca pe site programele de fitness..
Multa sanatate puilor care-s bolnaviori! Ati bagat groaza-n mine cu vaccinurile si reactiile aferente....maine dimineata face si Andrei vaccinul, Doamne ajuta sa fie la fel ca la celelalte! O sa ma documentez ce fel de vaccin e, ca nu mai tin minte.
cristina_L spune:
Buna mamicute!
sarbatoritilor de astazi
Octavian (p_onu)
Tudor (Danita)
Oana (Dia1609)
Bogdan Andrei (Ariadna30)
Noi mergem maine la vaccin, speram sa fie totul bine si dupa aveam intentia sa ne plimbam prin parculet. Deci da iesim la plimbare dupa vaccin si vom face si baita daca nu avem febra.Speram sa nu.
Radu.Anca Alessandra doarme cu noi in camera, in patutul ei, si sincer nu aveam intentia sa o mut asa repede in camera ei dar raspunsurile voastre m-au pus pe ganduri.
Dia imi pare rau de masina (sper ca soferul tirului va plateste reparatiile ), dar bine ca nu are Oana otita.
Kokorina sunt superbi sandokanii, deja sunt alaturi unul de celalalt. Cred ca iti este destul de greu sa faci fata la doi nazdravani, mai corect un nazdravan si o nazdravana.
Dianocica, deci la ce ora trebuie sa ma uit la stiri?
Flore26 ce bine ca scapati de gips, nu trebuie sa fie prea placut pt Alessia pe caldura asta.
mamicute si bebei
Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
dianocica spune:
quote:a-ha...bine ai venit...sa vezi si cand nu vrea sa doarma....asta e cireasa de pe tort.... hai mai, ca merita mark tot....fiecare picatura...gandeste te ca peste cativa ani o sa vrei sa l mai tii si tu in brate si el n o sa stea...si pe la 18 o sa te rogi de el sa te lase sa l pupi si el n o sa vrea...asa ca profita la maxim....
Originally posted by alexandra_25
Ajutoorrrrrrrrr!..Sunt sechestrata........de catre Mark bineinteles....nu am voie la Wc...nu am voie sa plec din camera..
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Ariadna30 spune:
S-a trezit Andrei (inca e in bratele mele, dar a adormit din nou) si am dat drumul mesajului asa cum era in mom. respectiv, am uitat ceva...
OanaCat, deeaA, kokorina, Flore26, madaluta, bamboletta, cristina L, multumim pt. urari. si bebeilor vostri.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
a deju, si eu sunt fan cereale Fitness de la Nestle (tot cele cu fructe sunt preferatele). Tu cum le servesti de ai reusit sa slabesti? :) Pana acum eu le-am mancat in combinatie cu lapte...altfel nu am incercat. N-am gasit inca pe site programele de fitness..
Bogdan Andrei (29.11.2006)
cu lapte, zuzu albastru. umplu un castronoi, si bag :) s-a vazut si randul ala scris mic mic in care specificam ca nu mananc nimic altceva, da? ceea ce nu va dorim dumneavoastra.. :))))
site-ul este scris pe spatele pungii, uite si aici... dar iti trebuie un cod din interiul pungii de cereale ca sa te inregistrezi :) spor la antrenament :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)