Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Incalzitor pentru biberoane, folositi? Ce tip? Sunt bune?

poze calin
Calin (5.12.2006)

aham.. cuptor cu microunde se numeste.. 10 secunde, si apa e perfecta pt lapte :)))
trecand peste, din ce-mi aduc eu aminte din discutiile de pe la inceputuri, fetele erau multumite de incalzitoare, cele care foloseau.. le las pe ele sa dea detalii :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

stimate mamici de fulguleti, ca sa vedeti ca perseverenta da roade, motanu' meu a baut 10 ml de apa...... un real succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Radu Anca, Andrei are camera lui, doarme in ea ...dar o impartim deocamdata. Adica doar eu dorm cu el, ca sotul doarme in celalalt dormitor. Ziua si aproape toata noaptea doarme in patutzul lui (pe la 04:00-05:00 se trezeste pt. papa si il iau in patul meu, asa doarme mai mult). Cred ca voi amana cat pot sa-l las singur, macar pana la un an. In primul rand, nu are inca un program fix in ce priveste mesele (uneori se trezeste si la 01:00-02:00)....apoi, chiar daca dormitoarele-s perete-n perete, nu-sh` daca as auzi chiar si cel mai mic zgomot facut de Andrei. Uneori, doar se foieste....si il linistesc dandu-i suzeta; altfel, cred ca s-ar trezi si ar mai avea si chef de joaca/plans sau mai stiu eu de ce...

Noi avem un singur nivel la patutz, deci n-avem ce schimba.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

cu lapte, zuzu albastru. umplu un castronoi, si bag :) s-a vazut si randul ala scris mic mic in care specificam ca nu mananc nimic altceva, da? ceea ce nu va dorim dumneavoastra.. :))))
site-ul este scris pe spatele pungii, uite si aici... dar iti trebuie un cod din interiul pungii de cereale ca sa te inregistrezi :) spor la antrenament :))

Da, da, s-a vazut ce ai scris cu litere micute...:) Nu conteaza, rezist eu si asa, cu meniul ala "bogat". Totusi, am o intrebare : castronoiu` ala e singurul pe care-l dai gata intr-o zi intreaga?? :) Ca mi-e ca in loc sa am eu grija de copil, ma aduna el de pe jos...:)) Multzam pt. urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am revenit terminat cu calcatul,curatenie in bucatrie hranit sot si copil apoi adormit sot si copil

Carla2005-noi ieri nu am mai iesit afara dupa vaccin din cauza ca era cald altfel ne plimbam pe afara a fost un pic agitata dar am facut fata

Porumbita-felicitari pt botez sa va traiasca micutul crestin ma bucur ca a fost totul ok si v-ati distrat

Laura-1.carnita o pun fiarta la congelator in portii cam pt 1 sapt
2.in general bagam tot la congelator,dar mai las cate 1 borcanel pt a doua zi asta cand faceam seara supica
3.eu i-am pus si 1 masura de cereale in piureul cu carnita asa i place mai mult

Danita-multa sanatate la puiut

Alexandra-multa rabdare

A_deju-si la noi da roade dar cu ceai (cam 100 ml pe zi din ce in ce mai diluat)apa nu vrea

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai ca acuma ca Oana e mai bine -adica tot nu manca, dar macar nu mai urla, deci nu o mai doare, dar i-a pierit complet pofta de mancare (cica de la nurofen, ca are acest dar) -pana acum a mancat 2 mese de 70 ml de lapte si inca una de 40 ml ...bine macar ca nu e canicula azi .. deci, cu masina treaba e asa: eu nu stau pe o str. principala, dar de cand str. principala e in lucru s-a deviat circulatia pe strada mea... si trec toate nenorocitele de tiruri si camioane.. cu o viteza... si banuiesc ca unul a lovit si masina mea care era aproape de colt dar nu pe colt, dar oricum era ultima parcata... ideea e ca a fugit, nu l-a vazut nimeni... dupa lovitura stim ca e tir sau camion, oricum o masina mare... efectiv a luat tabla de pe ea in lateral si in spate e varza ... dar noi sa fim sanatosi, ca am casco pe ea, dar umblatura de rigoare nu-mi lipsea, plus ca ma doare sufletul ca e masina noua ... e plina tara asta de nesimtiti

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a_deju atentiune, atentiune ... pe la inceputul '90, cand se aduceau "ajutoare" si nimeni nu stia cum sa le mai imparta (nici gand cui trebuie, cand trebuie, ci aiurea) au aparut si cerealele...maica-mea lucra la spitalul de copii si tampitii nu dadeau cereale la copii (deh,traditionalul gris/orez cu lapte era mai credibil in ochii parintilor...) asa ca a adus acasa ..parca le vad...cutii cu cereale pt bebei...bai si m-am pus pe un mancat...puneam in pahare de plastic , turnam apa, le faceam mai groase asa..sa stea linguritza motz...si bagam , bagam...hmmm ce bune erau...dupa o luna doua luni...ma sui pe cantar...59kg ,,,eu stiam ca aveam 53kg...am crezut ca m-am imbolnavit de ceva...deh, la Sibiu se poarta "alba , grasa si frumoasa"...asa ca nimeni nu m-a atentionat ca luam proportzii....atunci nici prin cap nu mi-a trecut ca e de la cereale ...mai incolo mi-a zis maica-mea...ea ma tot atentiona, dar deh, adolescentul rebel din mine......dupa care am mancat vreo 2-3 luni (iarna era), numai mere si beam lapte...asa am slabit inapoi...
tu zici ca slabesti de la ele...ok, sa fie asa....dar am vrut sa te atentionez ca altii au patit altfel..bine,mancam si ca desteapta, multe,...si seara...

si-am incalecat pe-o sa, si ti-am spus povestea mea ...si ma intorc la bu-ca-ta-ri-a...nu rimeaza da merge...

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

in sfarsit, de cateva zile a venit soarele si pe strada noastra, adica Calin nu se mai trezeste noaptea sa manance.

poze calin
Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

de cand a apucat-o pe Oana mersul in 4 labe e rosie de tot in genunchi, cred ca imediat o sa fie rani... ca iese de pe saltea si se freaca cu genunchii de covor care e aspru ... dar degeaba, nu se lasa, ea merge in 4 labe in continuare... ca sa nu mai zic ce aduna intre degete din covorul proaspat aspirat .... of, ce sa fac?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sal'tare!
Si pisoiul meu e suparici in diminetata asta, i-am pus la spalat toate jucariile mancabile si se enerveaza ingrozitor pe celelalte, asa ca pana nu se usuca jucariile sunt cam prizoniera. Acum am un mic concediu ca a adormit de nervi... vedem noi cat il tine.

Ktrinel, nu pe 401, ci pe 403 am ramas blocati, in Hamilton. Pana acum in meciul blocarilor 403-401 conduce 403 cu 2-1. Inca nu stiu de ce, accident n-am vazut, era doar o portiune blocata si vreo 3 muncitori si cam atat, nu se vedea ca ar fi fost vreun accident. Sotul s-a jurat ca nu mai merge in viata lui pe 403, dar ce poti sa faci? Macar eu m-am hotarat ca de acum la cel mai mic semn de blocaj sa o luam pe cea mai apropiata iesire si sa cautam alte rute. Dar a fost frustrant... sa nu mai aspun ca Roxana a profitat de Pampersul fratiorului? I-am multumit inca o data lui Dumnezeu ca s-au inventat, ma gandeam ca nu strica sa cumparam vreo cateva bucati si pentru adulti
Interesante si enervante in acelasi timp chestiile cu apa, dar ce naiba poti sa faci? Suntem sclavii progresului...

porumbita, felicitari pentru crestinarea lui Mario! Fain ca ai petrecut... Ziceai ca ai facut botezul la parintii tai, unde e asta?

dianocica, haideti cu totii, pe aici inca e respirabil. O sa vina zile grele si aici, dar ieri chiar a fost o zi superba, pacat ca am fost tot pe drumuri si n-am avut vreme de plimbare. Poate recuperam azi.

danita, La multi ani pentru Tudor! Sa creasca mare si voinic... in ciuda doctoritei dusa cu pluta:) Chiar ieri ma gandeam la tine, poze cu voi calare pe saua Tampei cand pui? Oooooof, ce dor imi e!

Nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu, ma duc sa mai bag un ochi la terorist si altul la rufe, ar fi bine sa am jucariile uscate pana se trezeste dumnealui.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput