Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
carla2005 spune:
Am facut vaccinul, goanga a fost super cuminte! Acuma doarme!
Referitor la introducerea oului in alimentatie, pediatra mea mi-a zis ca pot sa-i bag galbenus de ou in piure de acuma mai intai un sfert de galbenus apoi o jumatate apoi un galbenus intreg (daca il accepta bineinteles) !
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
bamboletta spune:
Neata
Am trecut cu bine aceasta noapte febra nu a facut,a fost doar agitata s-a trezit de mai multe ori pana pe la 1 apoi somnic pana la 5.30 cand a papat si iar somnic pana la 9.30
Chiar vroiam sa va intreb voi le dati ceva(asistenta,doctorita?) cand mergeti la vaccin? astea la care ma duc eu parca se uita asa cam nu stiu cum stiti voi...
Octavian de p_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
Bogdan Andrei deAriadna30
Dianarus-imi pare tare rau ca micutii sunt bolnaviori,va dorim multa sanatate
Danutz-
Dia-of ce zi ai mai avut bine macar ca Oana nu are otita,multa sanatate
Dianocica-si la noi e la fel intoarceri,rostogoliri acum mai nou vrea sa se ridice in picioare la patut
Kokorina-ma bucur ca ati iesit sa va distrati un pic si eu abia astept sa ies
ce dragi imi sunt sandokanii
nici antonia nu vroia sa bea altceva decat laptic pana au venit caldurile si a vrut singurica sa bea cate putin ceai ca apa nu vrea
Flore-eu intrebam de crema pt protectia solara
pata rosie este de caldura? sau e aspra ?
fug ca am un brat de haine de calcat si ce drag imi este
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
madaluta spune:
Gluten si zahar ,totusi de la ce varsta au voie??
Eu am luat la rand de la toate firmele ,borcanele cu fructe, pentru ca altfel nu ii plac.Marea mea surpriza a fost sa gasesc gluten la cele de la Nestle si Hame de peste 6 luni( fructe cu biscuiti) si zahar in cele de la Hame pt 4-5 luni...Ce sa fac? sa ii dau?
I-am dat sa vad daca mananca si a "ras" cate un borcanel de 190-200g pe nerasuflate.....si n-a patit nimic, dar nu stiu dc e bine sa continui sau nu.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
desiree spune:
buna dragelor,
la Parintii mei netul a mers din 2 in 2 asa ca am citit pe sarite...dar am citit...de scris, de cate ori incercam,murea netu si pierdeam tot..asa ca mi-am bagat picioarele, deocamdata la figurat...
am inceput si noi diversificarea, papam pulpa de mar si azi i-am bagat si o felie de morcov fiert in mar..ii place la nebunie..se unge tot, are mar si in nas..se infige cu mana in castron cand nu sunt atenta...cred ca o sa il dezbrac la pielea goala cand il hranesc..si apoi il arunc in cada...
am gasit si remediu natural pentru durerile de gingii..ii dau un morcov rece bine curatat si mai maricel in mana si el roade la el si mai iese si putin suc din el...nu exista riscul sa se rupa asa ca sunt multumita ca are o ocupatie
Octavian e un rasfatat de bunici, sta si se cere numai in brate si plimbat..intr-un cuvant ce am muncit eu acasa sa il dezvatz de stat si adormit in brate...s-a dus pe apa sambetei in doar o zi...asta e, o vom lua de la capat cand ajungem acasa...
aici sunt calduri infernale, noroc ca e padurea aproape ( impropriu zis, e lunca siretului)si e racoare asa ca daca nu mai putem de cald ne urcam in masina si valea la iarba cu noi...
cam atat...deocamdata...poze va oferim cand ne intoarcem acasa..avem unele cu morcovu in gura sau unele cu m,ar pe fatza super haioase...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
asiza spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Eu am luat la rand de la toate firmele ,borcanele cu fructe, pentru ca altfel nu ii plac.Marea mea surpriza a fost sa gasesc gluten la cele de la Nestle si Hame de peste 6 luni( fructe cu biscuiti) si zahar in cele de la Hame pt 4-5 luni...Ce sa fac? sa ii dau?
I-am dat sa vad daca mananca si a "ras" cate un borcanel de 190-200g pe nerasuflate.....si n-a patit nimic, dar nu stiu dc e bine sa continui sau nu.
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
Gluten - dupa 6 luni
Zahar - dupa 1 an, preferabil a se amana cat mai mult...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
carla2005 spune:
INTREBARE :voi ati scos copii afara dupa vaccin (in ziua cu vaccinul) ca a mea daca nu o scot afara imi mananca sufletul?!! Urgent!!!!
Alexuta
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by madaluta
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
Multumesc de raspuns
Abia acum cateva zile a facut 5 luni deci mai astept putin pentru carnita.
Cat despre zahar si gluten asa stiu cum ti-a raspuns si Aziza
Nicole Oana Cat
porumbita80 spune:
Buna fetele am aparut si noi.Tare dor mea fost de voi. Am citit pe ici pe colo din urma dar mai tarziu recuperez.
Bambo ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin
Laura imi pare rau ca ai avut de suferit cu Dani dar bine ca totul e ok acum.
Hai sa va povestesc ce am facut:botezul a fost frumos, Mario a fost un scump nu a plans deloc ba chear a facut toata lumea sa se distreze, cand parintele il miruia el il tragea de barba, cand ii citea din carte el il apuca de poala si numai din astea a facut in timpul slujbei cand la dezbracat la scaldatoare nu avea treaba radea de parca era acasa la baita.Parintele zicea mai da Doamne asa copii zambareti pentru Mario bootezul a fost o distractie mai rau pentru nasa ca saracuta e slabuta si ii cadeau mainele curgea apa de pe ea ca nasul a lipsit de la botez nu a putut sa ajunga in tara.Tare ia placut la bunicii statea toata ziua la umbra nucului din curte.Eu mi-am vazut prietenele mele care acum sunt cumatre ne-am distrat super am stat pe terasa la sprit pina la 6 dimineata bine ca copilu are tata ca eu uitasem de el saracutu ce rea sunt.Distractie a fost la maximum am cantat toata noaptea ca acum am vocea terminata e ragusita rau.Am primit invitatie la intilnirea cu absolventii de la facultate facem 5 ani acum in iunie.Am treaba de facut in casa dar inca nu ma pot aduna.Imi fac timp si pun si poze ca acum am o lene de mor. A fost bine ca am am facut botezul la mine acasa intalnirea cu prietenele mele ma relaxat mult.Imi cer scuze de greseli dar inca nu ma pot aduna sunt imprastieata toata
Lorym bine ca Riana e bine
pentru toate mamicile si va multumesc de urarile care le-am avut.
la bebeii care mai baga cate o lunita la activ
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
flore26 spune:
quote:Eu da !
Originally posted by carla2005
INTREBARE :voi ati scos copii afara dupa vaccin (in ziua cu vaccinul) ca a mea daca nu o scot afara imi mananca sufletul?!! Urgent!!!!
Alexuta
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)