Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
erau multe de raspuns, haba n am am uitat tot. d nu mai sta fara mine. adica el ar sta da' il apuca grija de telecomanda/telefon/orice altceva decat jucariile lui si din fund se lasa pe o parte, in aer sa intoarce cu burta n jos si o ia taras. asta daca nu si face cumva un pic de avant si reduce distanta de tarare....adica am iersit oficial din clubul relaxatilor. eu una sigur...nu mai am liniste deloc, tre sa fiu mereu cu un ochi pe el....
la stirir n am mai ajuns, tanti reporteritza zicea ca azi sau maine (ieri) , da' azi ca termina de montat...n a fost sa fie, si acum imi pare rau ca mi am pierdut juma de h din viata uitandu ma la esca...
f tare scaunul lui mark si mai ales incaltarile...culorile sunt f ok, nu mai fi suparici
bine ca am pregatit si steameru' si blenderu' si uit sa iau morcovi de vreo 5 zile incoace....se vede ce drag imi e sa ma apuc, nu?
cand imi aduc aminte mai zic, daca nu cumva se ttrezeste
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
a_deju spune:
dianarus.. of of, mai mai...... sanatate multa multa multa, sa treaca repede!!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
kokorina spune:
'neata mamici si bebici!
LA MULTI ANI!tuturor sarbatoritilor dintre fulguletii nostrii de astazi!sa cresteti frumos si sanatos!
cum sa nu vin pe forum,cand in urechi inca imi mai rasuna strigatul ASIZEI pe care o puuuuuup cu drag!
referitor la intrebarea:"unde dorm bebeii?"....sandokanii mei au avut din start camera lor,numai ca au dormit pana la 2 luni amandoi in acelasi pat pe latimea patului.cu doua zile inainte de craciun i-am culcat separat,fiecare in patutul lui.....si chiar ma gandeam cum o sa reactioneze,daca or sa simta diferenta.sophia mea a fost mai agitata si cauta cu privirea in jur,cred ca pe pascal.pascal nici nu a simtit ca-i singur.ba da! mint!a dormit neintors in seara aceea,deci s-a simtit mai in largul lui.mai mult a suferit sophia,s-a simtit singura.le lasdam intotdeauna pe timpul noptii o lampa de veghe,chioara rau,dar de vreo luna jumate am strins-o si pe aia.concluzia:dorm in camera lor,in patutul lor si pe intuneric in timpul zilei.
noi santzem bine,mai ofticati ca azi sant 6 grade afara si nu putem iesi afara,ploua cu galeata.derivatiile astea de temp. au facut ca copchii mei amandoi sa aiba muci.de vreo saptamana aspir muci,dar in rest e totul ok cu noi.tati a fost liber de vineri de la 12 pana azi dimineata si ne-am intretinut toti 4 la maxim.sambata seara am fost iesiti in oras,eu cu sotul,mi-au venit socrii sa stea cu copchii care dormeau deja cand ei au venit.....si mi-am dat seama ca nu mai am deloc antrenament.am fost amandoi ca doua gaini bete prin casa,si nu am venit tarziu.am plecat la 8 si ne-am intors la 1....unde-s vremurile cand plecal la 8 si veneam dimineata de la disco sau stiu eu ce petrecrepe la vreo prietena mai era...eheeee....m-am babit...
pascal e un smecheroi de prima clasa,ma vinde pe o lingura de apa.mai rau acu,ca de ceva vreme,sophia a inceput sa scoata niste sunete ca si cum ar plange,si pascal reactioneaza imediat,se apuca si el de plans.daca sophia este in preajma lui si el se uita la ea imediat cand incepe "sa plang" atunci pascal nu incepe sa planga si el,pt ca o vede ca e ok....daca sant in camere diferite(ex: pascal in brate la tasu prin bucatarie si eu cu sophia in camera lor,o schimb)si sophia scoate acele sunete de parca ar plange si pascal daca nu o vede se apuca si el sa planga.atunci ii apropiem sa se vada unul cu altul sa se potoleasca.reactia asta nu o vad atfel decat ca pe o reactie de protectie si mi-e drag de ei de mor.
incepusem mai de dimineata mesajul sa-l scriu si am ramas pe "'neata",dar intre timp am mai schimbat un pampers si o suzeta recuperata....oricum la mine e 9.30,in romania e 10.30,inca e dimineata,raman pe "'neata"...
eu abia astept sa ajung in romania,mai sant doua saptamani jumate.....nu!nu noua saptamani jumate:):):):)doua saptamani jumate si nu mai am rabdare.abia stau,mai am putin si-mi fac de pe acum bagajele.eu nu am mai fost acasa de 2 ani...pe mama am vazut-o de 2 ori in doi ani,dar mai am de-ai mei pe acasa si mi-e dor de ei toti.
cu diversificarea merge din ce in ce mai bine,adica programul vreau sa spun.am inceput sa prind spilul,si pt ca santem ditamai bebeii si avem deja 7 luni,in doua zile bagam si carnita.poate o sa va mirati,cum?acu dai tu carnita?da!eu respect sfaturile medicului copchiilor si nu numai,aici in carti scrie cu totul si cu totul diferit de romania,si pe undeva nu inteleg de ce?cu bautul altceva in afara de laptic,nu santem nici macar la inceputul pistei...am descoperit dintr-o intamplare cum ii place lui pascal sa bea apa.acum 2 saptamani sotul meu i-a stropit in gura,a strans de tetina si de la o distanta de 5-10 cm si doar asa bea.cu cat distanta e mai mare si e stropit si pe fata cu atat distractia e mai in toi si bea mai multa apa.noi nu santem adeptii altor bauturi(ceai,suc)decat apa.iar sophia nu bea deloc.am sa incerc totusi cu o seringa sa-i dau...voi ce spunet?e o idee buna?sau o idee iresponsabila?
eeeeei,cand ma apucase scrisul,mi s-a trezit sandokan...ma duc la el ca vad ca nu ma lasa....revin oricum
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
dianocica spune:
da, intreb si eu de saltelutza pt pat pliant. aveti extra au ba?
donia, ktrinel asterneti ca venim. io imi bag picioarele in caldurile astea, d a dormit ca naiba azi noapte, nu s a odihnit deloc, cand prea cald-cu geamul deschis la noi-cand prea frig -cu geamul deschis la el . sunt neagra de suparare. ma duc pe centura, in mama ei de viata, sa fac si io un ban cinstit sa luam si scaun de masa, sa punem aer, sa luam jucarii de pus pe tetiera si, dupa cum stiti, multe altele....
asa... ieri la miniblu era sa o motzai un pic pe vanzatoare. ca ccc cand l am pus pe d in scaun asta era f jos, era si agitatie in jur si s a speriat si a inceput sa planga...normal ca l am luat in brate imediat. si nu s a lasat pana nu mi a zis de vreo 30 de ori eh, lasa, ca o sa plangi tu o data- de doua ori, da' dupa aia te inveti tu....lasa ca asa fac toti...da' plangi tu un pic si ti trece.... bai nene. pana la urma am intrebat o: nu aveti copii, nu i asa? si ea cica...ba da, doi... ce pisici sa mai zici?
in alta ordine de idei aveau un tzarc de la hauck la promotie cu 50%, adica la pretul real . care mi s a parut ok. a, sa l trec si p asta pe lista ..
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
flore26 spune:
Neatza! cu cafeaua/n bot am sosit la chemarea uneia dintre voi . Nu stiu ce naiba se intampla da pe bune ca incep sa uit chestii.O fii varsta , or fii grijile o fii de vina neuronu????
Noi am avut un weekend linistit, in mare. Urechile se pare ca nu ne mai supara atat de rau, adica nu a mai avut perioade de urlat. Ieri am fost sa scoatem gipsu pentru ca mi se parea ca sunt umflate degetele mari...si surpriza... e totul ok, mai stam 2 saptamani si...GATA. Azi mergem la control la urechi la doctorita ei; dar cred ca voi merge si la un orl/ist.o sa raspund si eu la cateva teme de aici, doar ca nu mai stiu cine, cum a intrebat: - alessia avea dermatita atopica, acum vad ca pielea e ok. Am cumparat crema cu factor de protectie 50 de la mustela, dar nu am folosit/o ( donia ). O sa o folosim dupa 6 luni.- Alessia doarme in patutul ei din prima zi acasa, dar cu noi in camera, pentru ca , deocamdata, avem doar o camera.- Am urmarit ieri stirile de mi/a venit rau, si nimic. Azi a doua tura .- Am cumparat saltea: cu fibra de cocos. Nu stiu daca cea mai ieftina sau cea mai scumpa, dar e buna!- Pentru bubitele de caldura nu folosim nimic. Deocamdata nu au aparut. Noi avem o alta problema: in spatele genunchiului o roseata foarte puternica. Am incercat de toate: crema de la mustela pt iritatii, bepanthen, crema baby, o alta crema preparata in farmacie....nimic. ALte sugestii???- referitor la vaccinuri: si mie mi/au spus niste cunostinte ca ar fii bine sa nu fac vaccinul de 6 luni, pentru ca...nu stiu ce prostii. ei l/au refuzat pe cel de 6 luni, si pe alte cateva (nu mai stiu care). Parerea mea: pai daca sunt obligatorii, tre facute, nu?- Dia ai avut o zi pe cinste. Bine macar ca Oana nu are otita si ca e ok caruciorul Trebuie sa mai citesc si mai contribui si eu cu vreo parere.FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
flore26 spune:
Oana de dia
Tudor de danitaBogdan de ariadnadianocica eu am pat pliant ( patut/tarc) si pana acum am folosit salteluta lui, subtire si mai tare. ACum am cumparat saltea cu fibra de cocos ( si la sugestiile tale), pentru ca acus nu va mai putea dormii la etaj, si va trebui sa las salteaua jos. kokorina la smecherii tai. Poate ne spui si noua cum se incepe diversificarea la voi.Noi avem 5 luni jum si suntem tot la fructe, asta pentru ca am avut problema cu urechea si nu am putut introduce legumele. Credeam ca sunt in urma rau, da de fapt nu ma grabesc niciunde. SAu ai mai spus si nu am citit eu? bebinuta am cumparat doua ghivece cu orhidee superbe! Pun poze cand am timp. A fost expo flori de mai la timisoara si am gasit la oferta: 2 ghivece 700.000.FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
bebinuta spune:
Radu.Anca, Ada doarme cu noi in camera(deocamdata pana ne mutam)la ea in patut.
Inca nu am schimbat nivelul la patut, dar ii voi schimba si salteluta cand "o voi cobori la parter", e prea subtire cea din dotare si ar sta prea jos.
Bambo, tinem pumnii la vaccin.
Dia ce cauta tiristul ala la voi in fata blocului?? Dar stiti macar cine e? Bine ca nu a stricat si caruciorul. Sanatate Oanei si bine ca nu are otita saracuta.
Flore inca 2 saptamani si gata cu gipsul.
Asiza si Ada a facu tcateva bubite de la caldura care trec singure, iar sub barbie si ea e rosie de parca acolo se strange tot praful din lume. Seara ne luptam sa spalam locul cu pricina care e cel mai murdar pt ca domnisoare are straturi in zona aia si nici cum nu vrea sa ridica barbia. Ne distram la baita tot incercand sa o intoarcem de pe o parte pe alte.
Fetelor ai vostri fulguleti adorm cu degetul in gurita??? Ada adoarme singurica (si acum de ex) cu degetelul in gurita, seara il scot repede sau il scoate singura dar acum cand am vrut sa-l scot aproape s-a trezit si l-a bagat repede inapoi.
Flore super, eu am trecut pe langa Cotta dar nu am avut timp sa intru, eu vreau sa imi cumpar si la camere in geam, abia astept sa ma mut, dar se pare ca mai trebuie sa astept dupa mesterii care pun gresia si faianta. Sa pui poze!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
madaluta spune:
Alexandra: mai da mari v-ati mai facut... beti si cu cana...maine poimane il vedem cu halba...
radu.anca: darius doarme in patutul lui, in camera lui...Dimineata, daca se trezeste prea devreme il mai iau langa mine in pat...dar cu teama sa nu se obisnuiasca....
Pana acum 2 saptamani a dormit in camera cu noi, dar in patutul lui...acum am crescut..si nici nu prea se mai trezeste noaptea.Am inteles k pana la 6 luni tb obisnuit singur in camera...Mai tarziu va fi mai greu
Nu folosim baby phoneul caci uneori mai bazaie asa ,din senin si ma trezeste. tinem usile intredeschise, dormitoarele noastre fiind perete in perete
Dia:bine k oana n-are otita..masina se repara!
oanacat:carnita am introdus-o cam dupa 2 sapt dupa ce am inceput cu piureul de legume, dar asta dupa ce a trecut de 5 luni.si dupa ce ii pasasem si morcov , cartosf, dovlecel, pastarnac...
Galbenusul l-am introdus abia ieri, adica la inca o saptamana dupa carnita.
dianarus:muta sanatate baietior si refacere cat mai rapida
despre vaccinuri..nu stiu dc sunt sau nu obligatorii, dar cert este k ele se pot face si la varste inaintate. De ex sotul meu a fost plecat la un curs de infanterie marina in State si nu si-a luat si fisa cu vaccinurile de aici din tara..nu i-a zis nimeni... Probabil k putea sa vorbeasca sa i le trimita, dar americanii l-au vaccinat din nou de toate cele...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
danita spune:
o luna ... doua... trei ... am ajuns la sase .... esti minunea mea de 6 luni ! iti multumesc si te iubesc copilul meu ! LA MULTE LUNI INAINTE !
madaluta spune:
OCTAVIAN de P-ONU;TUDOR de DANITA;OANA de DIA 1609;BOGDAN ANDREI de ARIADNA 30!!!!!
pt bubitele care ies de la caldura eu ii dau cu Pivalat de flumetanon N si trec f repede.In rest spalat cat mai mult sau sters cu servetele umede.Nu-i place nicio metoda si urla k din gura de sarpe, dar n-avem ce altceva ce face. Singurul lucru placut este baita completa... dar nici nu-l pot baga in cadita cu totul dupa fiecare masa...
kokorina: mi-e drag de mor cand citesc despre sandokanii tai... Te cred k esti de doua ori mai ocupata k noi...dar si de doua ori mai fericita...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,