Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

'neatza!
nu-i nimeni pe aici? unde ati disparut? dormiti? pai TREZIREA!
donia am uitat sa iti spun sca si Dani se trezeste obligatoriu dupa 30-40 min, daca suntem afara incepe sa vb cu copacii si nu mai doarme deloc. in casa ii dau suzeta si il las singurel si el readoarme.
radu.anca dani doarme la el in patut, la noi in camera

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi
Octavian de p_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
Bogdan Andrei deAriadna30
O sa incep cu scuze pentru disparitia mea, dar din pacate de 1 sapt Nicole este foarte agitata si nu vrea sa stea singura nici o clipa, sa nu mai spun ca doarme fix 15 minute si se trezeste noaptea la fiecare jumatate de ora.Am pus-o sa stea cu mine in pat de ieri seara cu toate ca nu este indicat dar nu ma inteleg cu ea.
Cred ca au inceput dintisorii ca se vede in gingie jos pana unde au crescut dintisorii in gingie.
Asa cum v-am mai spus am inceput si diversificarea a inceput sa se obisnuiasca cu mancarea.Mai greu dar merge.
Fetelor voi de cand ati inceput sa bagati carnita pasata?
Ma gandeam sa incep si eu sa-i dau carnita pasata dar nu sunt sigura ca pot sa incep acum cu ea.Nu i-am bagat nici oul.Suntem abia la supa pasata si piure de cartofi, si pe langa am inceput sa-i dau si suc de mar, cate o lingurita ca sa-i pot face mar ras cu biscuite si sa-i bag cerealele cu mar si morcov.
Cerealele din fulgi de orez nu prea ii plac a papat 2 sapt si dupa aia incepea sa planga cand simtea gustul lor in lapte.Si asa ca vreo saptamana le-am scos definitiv si le-am bagat numai la masa de seara.
Ati cumparat scaun de masa pentru bb?Ma gandeam sa-i iau si eu dar ma intreb daca nu este prea devreme.

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza...

Mai, ce slaba e prezenta pe forum de vreo cateva zile...ia, iesiti din umbra fetelor, ca avem nevoie una de alta cu sfaturi...

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare...dar cu pliurile de la gatutz ce facem??? Ca mi-e mila de el cand vad cat sunt de rosii...ideea nu e sa-i dau cu ceva pe piele sa-i treaca bubitele, ci cu ce sa-i dau ca sa nu iasa? Ca de trecut stiu ca trec fara a da cu ceva...Sau asta e...e vara si e musai sa se faca!

Dia, mai ce zi ai avut!!! Azi sigur va fi mai bine! Va pup...
Alex, ce dulce e Mark...si ce batos sta el in scaun!!!!

Radu.Anca, Denis doarme cu noi in camera, caci avem ap cu 2 camere si io nu ma mut in sufragerie sa dorm...sper sa ne luam un ap mai mare si atunci sigur va avea camera lui...cum e si recomandat...deocamdata asta e.

Bine, bine, nu aparu stirea pe site-ul ProTv, dar io nu m-am culcat si m-am uitat la stirile de la 23.00 si tot nimic...

V-am pupat...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata, prezent la cafeu... asta daca mai vorbiti cu mine, nebuna cu vaccinurile :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by a_deju

'neata, prezent la cafeu... asta daca mai vorbiti cu mine, nebuna cu vaccinurile :)))

...hai, baga, baga...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

asiza... incearca sa-l "umezesti" mai des :) adica trage-i cate doua-trei baite pe zi, daca e posibil... aia de seara ramane cea cu sapunit si tot ce trebuie, si alea din timpul zilei, doar de fun si racoreala... nu prea cred ca ai ce sa faci altceva...
stirea cu sexosi, cica n-a mai intrat in calupul de ieri, de-aia n-a fost nici la teveu, nici pe site.. poate azi, vedem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

intru pt 2 min:

va pup pe toate, mi-ati lipsit!

am avut o saptamana grea (aia care a trecut), ianis a avut u puseu urat de amigdalita, cu febra, varsaturi, tuse, tot tacamul. si baiul era ca ma cerea non-stop pe mine, asa ca marc a fost pe locul 2, si...... s-a imbolnavit si el de la ianis.
w-end-ul asta a fost horror, de-abia l-am tinut hidradat, nu putea inghiti nimic, nici macar ceai sau lapte, a stat si 6-7 ore fara nici o picatura de ceva in gurita, nici saliva nu o putea inghiti. sincer nu va doresc...
luni (ieri) l-a vazut pediatra, are doar "herpangina" nu stiu ce e aia decat ca are amidalele ranite - la propriu, are rani in gat facute pe fondul unei viroze.

vestea buna acum: deja azi e mai bine ca ieri, azi a baut si lapte fara sa mai urle cu el in gura, a inceput tratamentul cu antibiotic inca de ieri. sper ca in 2-3 zile sa ne revenim si cu somnul si cu programul.
si eu sa recuperez cele 2 capitole restante.

va pup inca o data, ma cere marc!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna ,fetelor!
sarbatoritilor de azi-OCTAVIAN de P-ONU;TUDOR de DANITA;OANA de DIA 1609;BOGDAN ANDREI de ARIADNA 30!!!!!
CRISTINA-L mersic oricum,cine stie or fi si pe aici,cautam
TEUTZ mersic,cum ai procedat,tot asa cate o lingurita progresiv din fiecare?
A-DEJU felicitarile mele domnului motan care doarme singurel si toata noaptea asa ca RADU.ANCA al meu doarme cu mine in camera la el in patut,ca dc ar fi sa-l pun in camera lui as face 'nshpe drumuri la el in felul in care se trezeste,la cate o ora max.2 iar acu ca o fi de la dinti ,ca o fi de la caldura si din 20 in 20 de min.
Si baiatului meu i-au iesit bubite,dar e aiurea ca are si pe fatuca,dar tot asa zic si eu dc nu-l deranjeaza dc sa-i mai dau cu eu stiu ce crema,zic si eu
Iar acu in ochi,acolo la albeata aia ,are o pata de sange(ca si cum ne-ar trage pe noi curentul)de ieri,azi vad ca s-a mai dus,sa-mi fac griji?????

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!
Prezent la apel Asiza, cu cafeaua in bot si cu agenda de 'to do' plina ochi. E timp pt toate insa...asa incat fetele mele dragi au prioritate!
Deci, pe pliurile de la gat il dau cu crema Bepanthen (crema nu unguent) si de cateva zile nu mai e nici macar rosu!
Bubitele de la caldura le tratez cu Advantan milk, in strat foarte subtire si numai pe locul afectat.
Bambo, bine ca e ok Antonia dupa vaccin, chiar ma gandeam la voi, ca majoritatea fulguletilor au avut reactii secundare!
Lavinia, eu stiu ca in Romania vaccinurile sunt obligatorii, iar medicii de familie/pediatri sunt sanctionati daca nu respecta planul de vaccinare la copiii arondati. Fara cuvinte alegerea mamicii respective, faza este ca daca bebele ei face vreo boala...astia in prima faza nici nu or sa stie prea bine ce are ...ca toata lumea presupune ca bebelusii au vaccinurile facute!
Radu_anca, Rares doarme in patut la el in camera din ziua in care l-am adus de la maternitate. Si stie ca patutul inseamna nani, adoarme singur in 90% din cazuri, nazuri face doar dupaamiaza cand e fff obosit. Dar la noi functioneaza ca somnifer zgomotul de la umidificator si muzica de la patut.
Si apropo de patutz, mamicile care au patutz pliant, ati pus o saltea suplimentara peste salteaua din dotarea patutului? Va intreb, fiindca de cand am coborat nivelul, mi se pare ca e foarte jos, si ma gandesc ca o saltea l-ar mai ridica un pic!
Dia, felicitari pentru mersul in 4 labute al Oanei. Iar in legatura cu masina, nu te mai necaji...face parte din cotidian. A noastra e nou nouta, cumparata in noiembrie anul trecut. Pe 30 decembrie (cand normal ca peste tot era inchis) am gasit-o in parcare cu geamul din spate lateral stanga spart (cica asa procedeaza hotii), am stat 3 saptamani pana l-au inlocuit. In wk trecut am gasit-o in parcare cu un cui intentionat infipt in roata de stanga fata...am stat 2 ore la service cu bebe in brate fiindca plecaseram la cumparaturi!!! Asta e ...asa e lumea in care traim!!!
A-deju, nu mai stiu care erau cele 4 puncte...dar cu rasul in hohote...stiu eu o bebelusa care a ras in hohote o singura data la 1 an...si de atunci e sarbatoare cand o faci sa rada (acum are 1 ani si 3 luni). Asta e, sunt copii mai veseli si copii mai seriosi...ce sa faci daca motanu' nu e mai razaretz?!!! Iar de Rares al meu ce sa zic...ca el rade in hohote la taica-su...la mine doar asa, cateodata! Deci e clar pe cine o sa prefere!!!
Trimit mesajul asta si fug la munca...
Va pupez si sa aveti o zi fara maraieli!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

deea, e pata de sange, sau ochiul nitel injectat?? in cazul al doilea, poate fi si de la curent, dar mai degraba, si-a bagat vreun desht prin ochi... ca tare se mai pricep la chestii de-astea :) vezi ce si cum pe ziua de azi, si daca nu trece, anunta pediatra.

Mergi la inceput