Azoospermie - cap 7 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

RalMar, FIV-ul la Giulesti e 1400 Eur, indiferent ca e simplu sau cu ICSI (include ecografiile, eventualele controale, punctie, embriotransfer etc). Analizele ti le primeste de oriunde. Insa spermograma trebuie sa o refaci la ei. Tratamentul te costa separat (ca peste tot de altfel).
Pisix, stai ca n-am zis ca nu poti sa-l iei compensat. Doar ca exista posibilitatea asta. Tu poate ai bafta ca Nusy, si ti-l da medicul compensat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mirela1 - am inteles ce-ai zis tu ...numai ca atunci cand mi-ai explicat procedura mi-am dat seama ca nu o voi aplica (sa ma duc pe la doctori la usi si sa ma milogesc ?... Naaaaa !)
Da-o naibii, o trec pe pierdere si merg inainte

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Ei, Pisule, dar macar incearca ca poate nici nu trebuie sa te milogesti. Din cate stiu, la Nusy nici nu s-a pus problema, i-a dat din start, asa e Nusyc? Ca totusi e o suma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Stii ceva ?... Mi se pare o mare porcarie ! Adica eu platesc in fiecare luna dari la stat pt sanatate si am o data nevoie si ei poa' sa-mi spuna ca au terminat bugetul pe luna asta ????!!! Ce ma intereseaza ?... Eu doar luna asta am nevoie, luna viitoare nu mai conteaza
Eu tot nu am inteles cat e compensat si cat e fara compensat?

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mikishor: nasucul scos la lumina!

Mirelus: ai inteles bine,mie mi l-a dat pur si simplu,fara absolut nici o problema,fara sa trebuiasca sa ma rog de ei.Dar am noroc ca medicul de familie,cei de la Casa de Sanatate si farmacista(sa le dea DD sanatate) cunosc legile si sunt foarte amabili,nu mi-au pus bete in roate.

Pisix: pai o fiola de gonal costa,la pret intreg aproape 800.000 lei vechi.Deci,la 30 fiole cum am avut la primul FIV ar fi trebuit sa platesc cam 24.000.000.Si,compensat,am platit doar 12 milioane,deci am scutit 12 milioane(ce mai,mai mult decat pretul unui ET,300 euro).
Acum,la acest FIV,mi-a dat 40 fiole de gonal,deci ma costau aproape 32 milioane.Compensat,am dat 15 milioane(am gasit fiolele putin mai ieftin decat data trecuta).Deci...vezi si tu ca am scutit bani,nu gluma.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor intru si eu un pic ca sa va pe toate, pentru ca mi-ati raspuns si ati fost atat de dragute intr-un moment de depresie al necajitei de Iyoana
Pisix fata draguta si inimoasa!

sunt de acord cu propunerea ta, o sa ctesc tot ce ati scris in pag 17-20, pt ca sunt lucruri super interesante si apoi revin cu detalii.

pisix poate deschizi tu noul capitol!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Da Nusy mi-aduceam eu aminte ca nu te-ai plans de compensare. parca ziceai ca si Dracea s-a mirat. Scumpe mai sunt injectiile astea.
Pisix, asta e sistemul. Si mie mi se pare strigator la cer dar...Poate ai bafta. Poti sa intrebi dr de familie dinainte daca o sa-ti dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am deschis un nou capitol aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108067

Astept voturile

Miki

Mergi la inceput