Anestezie generala la dentist

Anestezie generala la dentist | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

Vroiam sa stiu daca exista in Ro dentist care sa faca anestezie generala, si cum sa pot face o programare...

Si daca ati facut vreodata anestezie generala pt o lucrare la dinti...

Nu am cine stie ce...(o mica plomba si o curatzare) dar imi e frica de mor de dentisti...si nu am nici cea mai mica retinere sa fac anestezie generala !!!!!
(asa ca un nivel de frica: as mai naste odata natural...decat sa aud freza aia si sa simt vibratiile si mirosul de bucati de dinte ars!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-chiar anestezie generala pentru o plomba!!!

Eu zic ca acum ce aparaturi au, nu mai seamana cu frezele galagioase din urma cu cativa ani. Si stiu ei-medicul si asistenta-cum sa se ocupe de cei fricosi, asa incat sa nu simti mare lucru.
Stiu din experienta!

P.S.Du-l pe David cu tine, te-mbarbateaza el!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Curaj gaina ca te tai!!!! invinge-ti frica!!!! este o lupta in tine, insa TU ESTI MAI PUTERNICA DECAT FRICA!!!!! cand ajungi acolo, gandeste-te la cele mai frumoase momente din viata, mediteaza asupra vietii tale, te va ajuta, iar cand intri, spune de la inceput ce problema ai, vor vorbi cu tine, vor face glume, si te vor ajuta si ei sa treci cu bine peste acesta lupta!!!!! sincer nu cred ca iti va face nimeni anestezie generala pt o plomba....insa iti garantez ca la sf, dupa ce vei iti va pune pansamentul, sau daca este o carie mica, chiar plomba, vei constata ca frica a fost mult mai mare decat durerea, ce trece fff repede si o uiti..si te vei amuza singura de frica ce te cuprinsese...va fi bine, capul sus, si du-te cu incredere ca domnul doctor isi va face meseria in cel mai profesional mod posibil!!!!
pupicei si multa sanatate, dai de stie cum a fost!!!io-s convinsa ca te vei duce si vei puternica! si eu am trecut prin ce treci tu acum si de aceea vb din propria experienta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

sinzi_ana daca te ajuta cu ceva am o frica de mor de nasterea naturala si ma duc fluierand la dentist.

Nu are sens sa te supui riscurilor unei anestezii generale. Daca esti anesteziata corect nu doare. Mirosul nici mie nu imi place, dar nu dureaza mult. Eu zic sa cauti un stomatolog care are rabdare si sa mergi pe anestezie locala.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vezi ca sunt doctori care a gaz ilariant. ;)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput