chemtrails
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/patou/patou.jpg)
saptamana trecuta am gasit din intamplare un site despre chemtrails (www.evolutionquebec.com). La inceput am fost sceptica, dar saptamana asta, luni si marti, privind cerul m-am ingrozit. ceea ce vazusem pe site era real - o gramada de avioane raspandeau produse chimice deasupra montrealului. nici nu vreau sa ma mai gandesc. voi de parere aveti? ati privit cerul in ultimul timp? daca n-ati facut-o veti avea o mare surpriza(sau o mare dezamagire).
Ce n'est pas l'inconnu qui fait peur, mais la peur de se libérer du connu.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Parerea mea este ca iti trebuie un spectrometru ca sa determini substantele chimice din darele observate ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bic spune:
Wow, credeam ca nebunii astia sint doar nebunii nostri locali. Eu traiesc intr-un orasel plin de hippies, iar astia cu chemtrails sint o specie mai aparate chiar si fata de fauna locala obisnuita.
Cam dusi cu pluta... Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
iileana spune:
Bic, ce-au de-a face chemtrail-urile cu hippiotii din orasul tau? Hippies-ii au multe avioane si se tot invirt cu ele pe acolo lasind felurite urme, sau cum?
Patou, "dire" din astea vad dintotdeauna. Cele de acum au ceva special?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Bic spune:
iileana ,
Intr-adevar nu am explicat.
Ideea este ca pe-aici fiecare are cite o idee mai iesita din comun si in general cam toata lumea (80% din populatia locala) este cam stingista (democrati, impotriva lui Bush), convinsi ca guvernul in general si acum de cind e el presedinte, mai ales Bush sint pusi pe rele. Au grija sa manince organic, sa nu foloseasca decit foarte putine chimicale in viata lor, etc.
In general, din cite am vazut eu, cei care au definit si militeaqza impotriva acestor chemtrails sint specia descrisa de mai sus (in care ma incadrez si eu intr-o oarecare masura) dupa la extrem. Ei spun ca asta este o conspiratie a guvernului american, si in special a lui Bush, ca sa ne omoare lent pe toti. Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by Bic
iileana ,
Ei spun ca asta este o conspiratie a guvernului american, si in special a lui Bush, ca sa ne omoare lent pe toti.
Pai si daca e o conspiratie a guvernului american de ce incepura cu Quebec'ul?
Sa fie oare de la fatidica litera Q?
Ca doar U.S. asa cum stim e tara tuturor probabilitatilor.
Llaura spune:
Iar Canada e prietena cu US (petrolu', normal) si urmareste sa-i extermine pe vorbitorii de limba franceza, f simplu.