elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by Candy

Mie declaratiile ei mi se par cusute cu ata alba. Ce profesor caruia ii vine elevul la meditatii se intoarce cu spatele la el si lucreaza la calculator, mai ales in contextul relatiei dintre ei, cand el venise sa-i ceara explicatii?

explicatia ei pe care si-a mentinut-o si in a doua declaratie

Eu i-am spus sa nu īncep o discutie fara rezultat, mai bine sa facem ceva util, īndreptāndu-ma spre calculator. M-am asezat pe scaun la calculator cu spatele la Bogdan si am īnceput sa caut pe internet variantele la Bac. Cānd i-am spus sa ne apucam de treaba a spus «Da». Eu am stat la calculator aproximativ 5 minute, timp īn care nu am mai vorbit nimic cu Bogdan, el statea pe canapeaua de lānga geam.

http://www.jurnalul.ro/articole/93852/marturii-soc-profa-i-a-ars-jurnalul-intim

Singura chestie car ar putea sa fie discutabila e de ce atunci si nu inainte a cautat ..dar fiecare isi are ritmul sau de meditatie /de lucru/de cum isi organizeaza timpul

quote:
si, mai ales, cu ghiozdanul/rucsacul in spate?

se pare ca asta era obiceiul lui .

Nici un moment Bogdan nu si-a dat ghiozdanul jos din spate, acesta fiind un obicei al lui.

Eu am un prieten bun de aceeasi varsta ( fostul meu cumnatel) si nici el nu si-ar da ghiozdanul jos nici daca il implori .asa sta el

quote:
Eu cred ca individa ar trebui exclusa din invatamant fara drept de apel. Ce garantie si ce autoritate morala ar mai putea prezenta in fata elevilor?

ehe he .subiect sensibil care tine de drama prin care trece tot invataantul romanesc si daca ar fi cum zici tu multiiiiiii profesori ar fi fara slujbe ..doua exemple cunoscute de mine .eram inca in liceu si profa de engleza ( care era supliniotare ,studenta , cand noi eram cl a 9-a, ea era a 12a..a venit ca profa cand noi eram in cl a 12 a )..s-a incurcat cu unul de la 11 a ...au trecut 12 ani de atunci si sunt casatoriti de 7 ani avand si au 2 copii .
Si altul .am o prietena profesoara intr-un liceu industrial ...nu odata a iesit cu elevi ..si culmea invitatia vine din partea lor ...fiind o mandrie in randul elevilor sa spuna ca a baut un suc cu profa x ..sau ca a avut o aventura cu profa y ..iar prietena asta a mea ..isi are si ea prbleme ei .....necasatoriata ..singura ..cu frustarile ei ...si culmea ca s-a si indragostit de cateva ori, ea fiind cea care a suferit ptr ca putanii o facusera ba ptr un pariu pus cu un prieten ..fie din a avea si ei aventuri cu femei mai in varsta ca ei .
Sincer cred ca depinde si de cum ne educam noi in calitate de parinti copii ...cum ii invatam ce e respectul ...cum le dam lectii de viata ...si ii ajutam sa treaca prin propriile drame adolescentine cand si o banala replica pare a fi o adevarata problema de viata si de moarte .

Ai mare dreptate cu faptul ca nu a spus nimic....ciudat intradevar ...dar poate ca intentia lui nu a fost sa sara ..ci doar sa o sperie sperand ca ea il va vedea si il va oprii din nou... am inteles ca ea l-a mai oprit de 2 ori ..odata cu masinile in trafic si odata de la aceeasi ferestra ...acu iar e discutabil si asta ..de ce nu le-a spus paritilor lui sa stea cu ochii pe el si /sau sa vb cu ei ca vrea sa o termine cu el si sa o /il ajute sa depaseasca momentul ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oare nu era mai bine daca profesoara spunea de la inceput ca avea o relatie cu Bogdan?! Adica, ma gandesc la faptul ca le-au trebuit atatea seri lui Diaconescu si Lazarus la OTV sa caute fel si fel de probe care sa demonstreze ca exista aceasta relatie intre cei doi.
Eu cred ca presa asta a noastra nu a facut altceva decat sa caute senzationalul in toata povestea asta si in plus sa terfeleasca atat viata profesoarei cat si memoria tanarului.. Oricat de zelosi am fi in aflarea adevarului, e bine ca dreptul la intimitate , dreptul la viata privata sa le fie garantat si protagonistilor acestei grozavii..
De aceea avem justitie...stiu ei procurorii, judecatorii ce trebuie sa faca in astfel de cazuri!
Ca oameni si ca cetateni ai tarii asteia intr-adevar asistam la un eveniment chiar nefericit...nu e moral si nici corect ce a facut profa, nu ii aduce onoare...dar cred ca ar trebui impusa si o limita in cercetarile astea publice!
Mi se pare ca Lazarus e prea vehement iar Ildiko nu avea ce sa caute pe OTV cu niste premonitii intarziate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oare nu era mai bine daca profesoara spunea de la inceput ca avea o relatie cu Bogdan?! Adica, ma gandesc la faptul ca le-au trebuit atatea seri lui Diaconescu si Lazarus la OTV sa caute fel si fel de probe care sa demonstreze ca exista aceasta relatie intre cei doi.
Eu cred ca presa asta a noastra nu a facut altceva decat sa caute senzationalul in toata povestea asta si in plus sa terfeleasca atat viata profesoarei cat si memoria tanarului.. Oricat de zelosi am fi in aflarea adevarului, e bine ca dreptul la intimitate , dreptul la viata privata sa le fie garantat si protagonistilor acestei grozavii..
De aceea avem justitie...stiu ei procurorii, judecatorii ce trebuie sa faca in astfel de cazuri!
Ca oameni si ca cetateni ai tarii asteia intr-adevar asistam la un eveniment chiar nefericit...nu e moral si nici corect ce a facut profa, nu ii aduce onoare...dar cred ca ar trebui impusa si o limita in cercetarile astea publice!
Mi se pare ca Lazarus e prea vehement iar Ildiko nu avea ce sa caute pe OTV cu niste premonitii intarziate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Bineinteles ca era mai bine ca profesoara sa fi spus de la inceput adevarul, mai ales ca sotzul ei stia de relatia celor doi.Dar asta a fost alegerea ei, a fugit de toata lumea si a preferat sa taca.E bine ca OTV-ul se implica, dar parca prea mult si cred ca o sa dureze pana se afla adevarul.Sper ca in final sa se afle ce s-a intamplat cu adevarat si cei vinovatzi sa plateasca.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , mie mi se pare foarte ciudata intamplarea.
Am vazut la TV parca(spunea cineva) ca ghiozdanul era langa el , deci inca o data ma intreb cum a ajuns langa daca nu a fost aruncat ulterior?
apoi , mi se para cusuta cu ata alba povestea post-aruncare. Ca s-a intors , nu l-a mai vazut pe baiat in camera , a afugit pana jos , i-a luat pulsul si a plecat de una singura la nu stiu ce policlinica pt. ca "salvarea nu ajungea destul de repede".
Deci o salvare cu girofarul si alarma sonora , utilata si cu doctori in ea nu era buna , asa ca mai bine a sarit ea in masina ei, a ajuns prin trafic pana la policlinica...sa ce ? Sa dureze jumate de ora pana se intoarce , sa intrebe cum se resusciteaza , sau ce ?!?!!

Apoi , ca l-a sunat pe sotul sau si acesta a mers direct sus...pai cand iti spune nevasta ca amantul ei s-a auncat de la etajul 9 tu te duci in garsoniera si te apuci sa stai la povesti, sau suni politia si esti in stare de soc?
daca la inceput spuneam ca l a fost prost ca s-a arucat , ma intreb acum daca "s-a" , sau "l-a" aruncat cineva....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Inca ceva , am citit acum articolul cu arderea juranlului. Pai tu , ca femeie care nu ai nimic de ascuns , te apuci sa dai foc jurnalului unei persoane de moartea careia esti suspectata?
Si de ce ?!!?
ca sentimentele sa ramana intre ei 2 . Sa fim seriosi, mai prost de atata nu putea gestiona situatia asta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Chestia cu jurnalul "pute" de-a dreptul. Din moment ce se pune intrebarea daca a fost crima sau sinucidere, iar ea impreuna cu sotul fac parte din cercul de suspecti, era normal sa nu arda jurnalul care ar fi putut fi o proba in favoarea ei (daca el scrisese de precedentele tentative de sinucidere, de cat de neficirit era, ca nu putea trai fara ea, etc). Parerea mea e ca daca a ars jurnalul, a facut-o fiindca avea ceva de ascuns, adica acolo era ceva ce o incrimina.
Foarte straniu mi se pare de asemenea comportamentul ei de "femeie indragostita" careia tocmai i-a murit iubitul... Primul lucru pe care l-a facut a fost sa cotrobaie in camera lui si sa sustraga jurnalul? In definitiv, de cine se ferea? Parintii lui cunosteau situatia, sotul ei la fel...

Cat despre implicarea presei, pana la un punct ar putea fi chiar pozitiva, atata vreme cat familia victimei nu are nimic impotriva si singurul lucru pe care-l doreste e sa se afle adevarul, indiferent prin ce mijloace. La cat de superficial se fac investigatiile in Romania, bine ca macar presa aduce dovezi si martori, ca aia de la Criminalistica dorm pe ei si abia asteapta sa inchida dosarul, n-au chef sa-si bata capul cu "amanunte"!
Pacat ca nu se implica ziare mai serioase si alte institutii media care sa faca o ancheta profesionista. Evident, clarvazatoarea cu pricina (daca e cu adevarat, ca eu am mari dubii) nu avea ce cauta in peisaj... Oricum, OTV are macar meritul de a fi pus pe tapet chestia asta, contribuind la redeschiderea cazului prin probe-cheie (am inteles ca ei au descoperit mobilul lui Bogdan, nu cei care au facut investigatiile).

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Am inteles ca la priveghi a luat ea jurnalul ca sa-l arda. Pai oamenii aia plangeau acolo, erau indurerati saracii si ea cauta jurnalul sa-l arda. Clar avea ceva de ascuns, altfel nu-l ardea.din moment ce familia baiatului stia de relatia lor si sotul ei am inteles ca stia si a acceptat pt ce sa arda jurnalul?
Oricum se va afla tot pana la urma, mai devreme sau mai tarziu se va afla.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

ati vazut site-ul acesta?
http://www.memoriambogdanralph.page.tl/
pe mine m-a impresionat.
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Este adevarat ca,Corina si sotul ei si-au rezervat bilete pt NY?

Mergi la inceput