elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

nju stiu, asa comentau prietenii sai de pe chat!
apropos, ce dezvaluiri "socante" a facut OTV-ul ata seara?
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Si eu tot pe chat am citit.OTV-ul il vad online,dar se intrerupe mai tot timpul.
Fetele care sunteti in tara,tineti-ne si pe noi la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

deci OTV nu transmite cs lumea ca si la min e se intrerupe, e enervant.
Vio
ma enerveaza tipul cu ochelari si voce ragusita, am impresia ca cccc comenteaza cam vulgar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Au luat calc lui Bogdan la "studiat".Profa are voie sa paraseasca tara, asa ca va pleca impreuna cu sotul ei in America.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sigur ar fi studiat si jurnalul daca profa nu l-ar fi ars.
Poate l-a ars pentru ca acolo erau detalii prea intime despre relatia lor si n-a vrut sa le stie toata lumea, stiu eu, poate din pudoare (desi era clar pentru toti ca au avut o relatie amoroasa - insa la vremea aceea ea sustinea ca nu a fost nimic de genul asta intre ei, ulterior a recunoscut)... oricum, nu trebuia sa se atinga de jurnal, asta-i clar.

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

De unde s-a aflat ca pleca luni in America?
Este veridica informatia?
Chiar daca nu este suspecta,totusi ancheta este in curs de desfasurare,n-ar trebui da plece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

De ce sa nu plece? Sa stea aici sa-i disece toata lumea viata, fiecare cuvant si fiecare miscare, nu? Chiar credeti ca cei de la OTV sunt inebuniti sa afle marele adevar, ca alta grija nu mai au? E un subiect fierbinte, cu priza la publicul de o anumita factura si trag cat pot de el, fara sa le pese de oamenii a caror viata o despica si o analizeaza in mii de farame. Vai de parintii tuturor celor implicati, cat de vanati or fi si cum nu-i lasa mass-media sa se linisteasca.
Avem o justitie, o sa-si faca treaba, oamenii aia ar trebui lasati in pace. Inclusiv Corina in care toate sfintele arunca acum cu pietre, vai ce distractie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

trist, D-zeu sa-i intareasca pe parintii lui Bogdan!

cat despre profa...bineinteles ca ea e principala vinovata. cum si-a putut pune mintea cu un elev? femeie in toata firea, casatorita, ea e cea care a incurajat relatia, ar fi putut sa-i explice de la inceput...nu sa ajunga sa petreaca revelion impreuna!!!de neconceput!
si daca a vazut ca Bogdan a mai avut tentative de sinucidere inainte de asta, ce a asteptat???
pe deasupra mai e si casatorita!!!!!!pai ala e sot? ce barbat normal ar accepta una ca asta?
eu ma mir ca ea si barbatu-su mai pot dormi linistiti noaptea...si daca stirea e adevarata...pleaca in America ca au nevoie de relaxare, sa uite ce s-a intamplat???
merita sa i se ridice dreptul de a mai profesa, in modul asta poate nu va mai frange inimile altor elevi!

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

eu nu stiu ce sa mai zic legat de acest subiect...prima data am inclinat sa cred conform celor vazute ca a fost aruncat..acum nu tiu ce sa mai zic...totusi marele semn de intrebare e ca nu s-au gasit nici un fel de amprente pe geam nici urme de adidas nici de miini caci daca se arunca trebuia sa se urce pe geam nu?
mi se pare de laudat nobletea parintilor lui bogadn care au putut sa o mai stringa la piept pe fata aceea...eu nu as putea cel putin in durerea aia mare cel putin pina s-ar mai fi calmat apele si pina gindeam mai limpede...si daca s-ar fi aruncat eu nu as putea sa string in brate pe femeia din cauza careia s-a omorit copilul meu cred ca as fi aruncat cu pietre in el ca e clar ca l-a facut sa sufere de bine ce s-a ajuns aici!
nu ii iau apararea corinei nu stiu daca l-a omorit ea sau altcineva pus de ea...dincolo de toate e o lasa caci daca l-a iubit atunci nu trebuia sa ascunda asta in primele zile mai ales ca familia ei stia acest lucru... totusi e de inteles si ezitarea ei ce razbate din acele mesaje de telefon si din mesajele pe mess...probabil ca-l iubea pe bogdan dar ratiunea ii spunea ca totusi are un sot...probabil familia o indemna sa se impace cu sotul probabil starea materiala a acestuia caci se vedea ca nu era un amarit..probabil tot ce a obtinut cu el un anume confort o facea sa ezite in iubirea ei pt bogdan...e de condamnat ca l-a incurajat de la bun inceput stiind citi ani are dar totusi e de inteles ca era o femeie mai presus de orice care probabil gasea la bogdan ce nu-i oferea sotul ei...bogdan fiind inca un adolescent care ca mai toti adolsescentii fac si lucrui negindite nu as vazut consecintele unei astfel de relatii...eu nu o condamn ca era profa si el elev...nu era profa lui si pina la urma profesoarele nu se pot indragosti? sint si ele oameni..pina la urma nu stiu de ce o condamn dar clar e ca e lasa si nu a procedat corect..poate s-a speriat nu putem condamna pe cineva care trece prin astfel de clipe pina la urma era destul de cruda si ea..nu are decit 27 ani!
nu stiu daca a fost aruncat toate probele logice arata ca da...tinind cont de locul cum a cazut si de faptul ca nu au fost gasite amprente..'logic' era sa se fi sinucis tinind cont ca probabi cornia ii tot spunea ca trebuie sa intrerupa aceasta relatie si tinid cont cit era el de indragostit! nu stiu ce sa cred dar ar trebui sa privim in profunzime si sa ne gindim ca tuturor li se poate intimpla asa ceva...niciodata sa nu zici niciodata iar 'dragostea e oarba'....oricum pacat de tineretea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Simmonna, pe langa ea sa stii ca sunt sfanta,cu roba alba si aripi!

E de prost gust tot ceea ce a facut ea dupa moartea baiatului, absolut tot.De ce sa nu plece dincolo?Poate pt. ca nu e singur care sa zicem ca sufera , poate mai exiasta si parintii baiatului care nu pot pleca, ca este sub semnul intrebarii moartea acelui om si multe altele.
Distractie?
Nu prea , decat sa vorbesc pe forum despre sinuciderea sau omorarea unui baiat de 18 ani preferam sa vorbesc despre cum se face un blat de pizza.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput