elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

quote:
Originally posted by XIO

Alessia , nici eu nu fumez , parintii mei fiind fumataori pana acum cativa ani .
Nu mi-au interzis niciodata , mi-au spus "incearca daca vrei".
Singura data cand am "fumat" , adica tras in piept a fost cand mi-am aprins o tigara sa o pun in ureche(povestea cu trasul curentului), si din greseala am aspirat prea tare...mi-a fost rau toata ziua .
CU baietii , sexul , a fel , fara nici o interdictie.Cu toate astea primul sarut a fost in clasa a 7-a , in clasa a 8-a am inceput o relatie care dureaza si acum .Nu m-au amenintat sa nu cumva sa fac sex , mi s-a spus doar sa folosesc prezervati , atat Si a durat aproape un an pana sa incep.
La o prietena in schimb parintii erau severi , fara baieti pana intra la facultate , fara fumat , baut , invatat si atat.
Ei , baietii au aparut la 14 ani , au fost urmati de fete si baieti , betii , marijuana , tigari.Acum si-a revenit insa din fitele alea.
De asta spuneam ca parintii probabil au actionat asa cum credeau ei de cuviinta , sunt parinti si painti cu diverse tipuri de copii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

adica tu faci sex de la 15 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

unde dai si unde crapa!

ce are a face sexul la 15 ani cu sinuciderea indiferent de motiv!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca_vlad

unde dai si unde crapa!

ce are a face sexul la 15 ani cu sinuciderea indiferent de motiv!

are si omu o curiozitate..unde-i baiu?
mai usor cu alcoolul pe vremea asta, da?

Mergi la inceput

nu-i bai nicaieri, dar nu vedeam legatura intre si intre!poate ca port ochelari si de aceea!

Mergi la inceput

ca sa nu ramai nelamurita..am comentat cu xio la alt subiect, vis a vis de inselat..de aici venea curiozitatea mea...
satisfacuta?
cat despre caz, l-am urmarit, m-a oripilat ...
parerea mea, doar parerea mea, este ca individei ar trebui sa-i fie interzis dreptul de a predea in Romania sau in afara tarii si chiar sa faca ceva parnaie....

Mergi la inceput

multumesc de lamurire!

nici mie nu mi-ar mai inspira incredere sa stiu ca odrasla mea ar avea un astfel de dascal!

........ca eu...daca ma gandesc la profa mea de romana ....imi amintesc ca am invatat lb. roman nu altceva!

Mergi la inceput

mai e de comentat pozitia sotului, adica faptul ca n-are nicio pozitie..el o carpa ea o zdreanta

Mergi la inceput

Fiecare sac cu petecul lui!

el mi se pare cam afara din joc, sau ii face jocul ei!
Ma intreb si eu, ce barbat zdravan la cap si la trup accepta ca nevasta sa ii puna cornite cu un pustan, caruia abia i-au dat tuleii pe la nas! Na ca am zis-o! Si mai apari in presa si sustii ca tu esti alturi de ea ca stiai de aventura ei si ai acceptat-o!

Ma fetelor e ceva putred in Danemarca!

Pt mine acest aspect ridica un mare semn de intrebare?

Mergi la inceput

poate prostul chiar o iubeste...pana unde? ...greu de zis

Mergi la inceput

chiar asa in numele iubirii!unul se arunca de a etajul 9 si celalalt accepta sa fie inselat!

norocoasa fata!

Mergi la inceput