elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alessia , poti sa iti cunosti copilul , daca omul era indragostit pana peste cap mi se parea foarte natural sa t gandesti ca parinte ca daca pui piciorul in prag iti pleaca de acasa imediat.
Ia sa ne gandim cand sunt sansele mai mici ca un copil sa fumeze: cand stai dupa el obsedata sa NU o faca sau atunci cand ii spui "poti sa fumezi daca vrei , dar fumatul provoaca asta asta si asta, nu te face mai smecher sau mai placut".
Eu cred ca a doua varianta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

si nici psihologul nu prea se implica sa isi faca hai sa ii zicem "publicitate " prefera sa stea in cabinet ..sau la o cafea prin cancelarie...stiti cum e pe la noi " tipul trece ...leafa curge " ...si nici noi parintii nu ii incurajam pe copii sa se duca la psiholog ...ca dee e rusine mama sa te vada colegi sau vecinii la psiholog ca ne rade lumea ...si nici nu ii invatam ca daca alti se duc la psiholog nu insemana sa is bolnavi ...
Mama mea mereu spunea ca ma duce la psiholog ca is nebuna ...dar acest "te duc la psiholog" era nu stiu cum sa explic ...era ca o pedeapsa ..un bau bau ...ca atunci cand eram mica imi ziceau "te dau a tigani "
Totul tine de educatie dar si de societate ...parerea mea

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Ati vazut ca familia lui Bogdan e o familie de oameni simpli, dar de bun simt, cred ca au incercat sa gestioneze situatia cum au putut. Ma indoiesc ca ar fi putut sa-i ofere consiliere psihologica sau geva de genul asta, cum zicea cineva. Poate vina lor cea mai mare a fost naivitatea...
Si eu am un baietel si ma gandesc cu groaza ce as fi facut in locul lor. Un lucru stiu sigur insa: as fi cautat aflarea adevarului pana-n panzele albe.

Alessia, imi fac mea culpa. Daca e asa cum scrie EVZ, da, Bogdan nu era minor, avea 18 ani si 10 zile, deci asta o face pe profa o victima! Cred ca am citit undeva ca relatia lor a inceput pe 30 mai (am retinut data fiindca are o semnificatie deosebita pentru mine).

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

apai draga Xio ..dupa mine depinde de copil sau poate de severitatea parintelui .....e adevarat eu am avut /am o mama foarteeeeeeeeeeee severa si in general am incercat sa ii facem pe plac , cand zicea mama ceva era litera de lege ...si acum zice ..dar acum nu ma mai prinde ca chiar ca am fugit departe de ea ( ma rog is n motive) ...ba chiar mi-a distrus relatia cu tatal baiatului meu cel mare care era/e un om minunat numai ca nu l-a placut( nu i-a placut fata lui ) ...si a facut totul dar absolut totul sa ne desparta de cand a aflat ca suntem impreuna pana cand ne-a despartit efectiv ( vreo 5 ani mai tarziu )...si aveam un copil impreuna ..nu s-a gandit o secunda ca poate voi face o nenorocire de orice fel ..ptr ca stie ce om is ..mereu pro-viata si a naiba de loiala ei
Si apopos de fumat nici eu , nici fratele meu nu fumam ( ai mei amandoi au fost fumatori inraitit ..mama si acu fumeaza 2 pachete pe zi...tata ) ...mereu ne-a zis ca daca ne prinde ca fumam ni le baga pe gat tigarile ...ne controla in ghiozdane/genti si la facultate ...la un momentdat prin cl a 10 a m-am apucat de fumat in urma unui pariu ...( intelegerea era sa fumez 2 saptamani si sa ma las ..ei ziceau ca nu voi putea ..eu ca da ...ma rog cu tot tacamul ..cu "hiiii cai popi" si alte prostii adolescentine sa se vada ca trag in piept ..normal ca l-am castigat pariul ) dar m-a prins mama fumand pe strada ..atata mi-a zis "a doua oara pe gat ti-o bag " ...nu stiu daca de frica ei sau asa am fost eu dar de atunci nici ca am mai pus tigar in gura ...
mint in 2005 cand eram gravida cu benny in ultimele luni am poftit la o tigare de numai puteam ..imi era rau de la atata pofta ....si am pufait o tigare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Pentru mine rezulatatele testului nu au nici o relevanta,ancheta a fost facuta intr-un sictir total,se cunosc destule cazuri in care poligraful a putut fi pacalit,raman destule semne de intrebare si macar de mila parintilor lui Bogdan,aceasta Corina ar trebui sa le spuna cum s-au petrecut ultimele momente din viata fiului lor.Nu-i acuz pe sotii Vasile de crima,dar cred ca-n garsoniera au avut loc mai multe disctii care au precedat gestul lui Bogdan.Abordarea acestui caz de catre procurori si politie mi s-a parut ca a fost facuta fara substanta.
Mi-a fost mila aseara de parintii lui Bogadan,oameni simpli,dar cu foarte mult caracter,care-i cereau profesoarei,sa se intalneasca cu ei si sa le spuna ce s-a intamplat.Pacat...D-zeu sa-l ierte,iar parintilor sa le dea puterea de a continua,caci durerea va fi perpetua in sufletele lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alessia , nici eu nu fumez , parintii mei fiind fumataori pana acum cativa ani .
Nu mi-au interzis niciodata , mi-au spus "incearca daca vrei".
Singura data cand am "fumat" , adica tras in piept a fost cand mi-am aprins o tigara sa o pun in ureche(povestea cu trasul curentului), si din greseala am aspirat prea tare...mi-a fost rau toata ziua .
CU baietii , sexul , a fel , fara nici o interdictie.Cu toate astea primul sarut a fost in clasa a 7-a , in clasa a 8-a am inceput o relatie care dureaza si acum .Nu m-au amenintat sa nu cumva sa fac sex , mi s-a spus doar sa folosesc prezervati , atat Si a durat aproape un an pana sa incep.
La o prietena in schimb parintii erau severi , fara baieti pana intra la facultate , fara fumat , baut , invatat si atat.
Ei , baietii au aparut la 14 ani , au fost urmati de fete si baieti , betii , marijuana , tigari.Acum si-a revenit insa din fitele alea.
De asta spuneam ca parintii probabil au actionat asa cum credeau ei de cuviinta , sunt parinti si painti cu diverse tipuri de copii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

de accord cu tine Xio ..si bag mana in foc ca parintii tai te cunosc cum esti ..sunteti amici daca nu chiar prieteni ..ma rog pastrand proportiile , ba mai sunt alaturi si de prietenii tai in caz de nevoie ...iar parintii prietenei tale nu prea au avu timp de ea ..adica de stat la taclale ...de vorbit sincer si pe fata ...asa ca au recurs la severitate ca arma de educare si poate ca nici acum nu stiu ce facea fata lor ei considerand-o "copilul cuminte" ba chiar bagand mana in foc ptr ea..desi nu cred ca ea e fata rea ,ci doar rebela pentru a capta atentia si a gasi ceea ce nu gaseste acasa ..dragoste si intelegere ...poate de asta e necesar macar noi generatia de parinti de azi sa intelegem care este rolul unui psiholog/educator ..cineva special ptr copil/ adolescent si sa ii determinam sa stea de vorba cu cineva cand simt ei ca au o problema de orice fel ...parintii nostrii nu au stiut asta ..poate nici noi ..si poate e cazul sa invatam ceva tocmai din aceste drame ..

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Se va initia totusi schimbarea legislatiei, din cate am inteles. Macar atat!

Sursa: EVZ, 05.06.2007

(...)„Vreau sa atrag atentia ca Ministerul Educatiei nu va tolera astfel de comportamente si de aceea vom initia modificarea Statutului personalului didactic, astfel incat el sa interzica relatia dintre profesor si elev. In cazul in care vor aparea astfel de situatii, cadrul didactic va fi exclus din sistem”, a declarat ministrul educatiei pentru Mediafax. (Eugenia Mihalcea)

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Misterul se dezleaga!
Corina este o pista falsa.
Addevarul (cele doua litere d se invart intr-una ) este ca exasperata de atatea editii speciale la OribilTV pe marginea Crimei din primaverii Romanitza l-a trimis pe Adrian sa-l arunce pe Ralf din garsoniera ca sa devieze atentia lui Lazarus & Coratatilor.
Hai noroc!

Mergi la inceput