elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 11
roxica spune:
cititnd mai toate articolele aparute in presa legat de acest caz eu cred ca lucrurile s-au petrecut astfel: corina a venit acasa cu sotul ei caci unii martori spun ca i-au vazut urcind impreuna in bloc a aparut si bogdan probabil ca acolo a avut loc o altercatie intre cei doi pe fondul hotaririi corinei de a ramine cu sotul ei tipul l-a impins pe baiat poate voit poate din accidet ...apoi corina a coborit faza cu plecatul cu masina la un spital din apropiere a facut-o ca sa-i dea timp sotului sa ajunga in alta locatie piata alba iulia din cite am inteles ca era el cind a primit tel de la ea...ca sa fie cit de cit acoperit ca nu era acolo...ceva de genul asta...oricum faptul ca a coborit la bogdan cu telefonul in mina e cam aiurea caci in clipele alea de groaza banuind ce s-a intimplat cine mai are limpezimea mintii sa ia telefonul cu el? cam asta cred ca este...
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by roxica
cititnd mai toate articolele aparute in presa legat de acest caz eu cred ca lucrurile s-au petrecut astfel: corina a venit acasa cu sotul ei caci unii martori spun ca i-au vazut urcind impreuna in bloc a aparut si bogdan probabil ca acolo a avut loc o altercatie intre cei doi pe fondul hotaririi corinei de a ramine cu sotul ei tipul l-a impins pe baiat poate voit poate din accidet ...apoi corina a coborit faza cu plecatul cu masina la un spital din apropiere a facut-o ca sa-i dea timp sotului sa ajunga in alta locatie piata alba iulia din cite am inteles ca era el cind a primit tel de la ea...ca sa fie cit de cit acoperit ca nu era acolo...ceva de genul asta...oricum faptul ca a coborit la bogdan cu telefonul in mina e cam aiurea caci in clipele alea de groaza banuind ce s-a intimplat cine mai are limpezimea mintii sa ia telefonul cu el? cam asta cred ca este...
complet gresit ...din zona Str Turda/Podul Grand pana la Piata Alba Iulia nici cu elicopterul nu faci 20 de minunte ...Eu sunt din Bucuresti de fel si locuiam in zona poti sa iti spun din proprie experienta ca de la Podul Grand pana la Piata Alba Iulia faceai acu 3 ani cand nu era traficul infernal care e acu cca 45 de minute daca aveai noroc ..deci teoria ta cade ...sorry
Eu bag mana in foc ca jurnalul inca exista ,iar daca nu exista nu ea i-a dat foc .ci persoana din spatele ei care o ajuta sa ramana lucida....poate sotul ,poate mama ei ,o prietena/prieten ...dar nu e ea .
Apoi faza cu biletele ...hai biletele ca biletele ....dar din cate stiu eu romani inca au nevoie de viza in USA .. pe care nu o obtii in 5-10 zile nici daca esti Columbeanu ..deci daca au viza aceasta este eliberata anterior sinuciderii lui Bogdan si aici s-ar puea sa fie iar un motiv de sinucidere ...
Nu ii iau aparaerea dar viata m-a invatat ca nu e bine sa judeci pe nimeni atat timp cand nu stii toate datele problemei incerc doar sa gandesc logic si sa ma pun in pielea personajelor .....
Mie inca nu imi ies din cap cele ce v-am intrebat ieri ....de ce strang parintii bani??? si de ce prieteni de ai lui Bogdan pozeaza in victime ale sinuciderii???( link*urile doveditore le gasiti in primul post de pe pagina 6 a acestui topic)
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
XIO spune:
Ciudat este ca nu au gasit amprentele baiatului pe si langa geam, iar varianta aruncarii din viteza pica , pt. ca nu avea cum.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Anca Wish spune:
Eu sunt sigura ca va iesi basma curata. Deja se pregateste sa plece din tara. Am o justitie...
benphina spune:
Ce s-a mai discutat aseara la OTV?
Am inteles ceva de aducerea unui nou martor?
Acesta a fost credibil sa nu?
A inceput sa mi se para tare incurcata povestea asta.Totusi de ce nu s-au gasit amprente?
teo37g spune:
Infiorator ce fotografii am vazut aseara
Doamne ,dar baietasul asta a suferit cumplit , nu-mi pot reveni
XIO spune:
Benphina , martor este un agent de paza(ceva de genul) care a avut o interventie in zona respectiva. A trecut prin fata blocului si i-a vazut pe cei 3(parca). I-a descris si ...atat.
De ce nu s-au gasit amprente si eu ma intreb.Prietenul meu a spus ca probabil s-a aruncat fara sa puna mana pe geam , se ridica de pe canapea si se arunca pe geam , dar vazand aseara pozle din garsoniera acest lucru nu era posibil .Nu putea nici macar sa sara ajuns in fata ferestrei deschise, nici din fuga.....e mult prea ciudat.
Toata secretomania asta a profesoarei nu ii aduce nimic bun...
benphina spune:
Pe cine Xio i-a descris?
Corina,Bogdan si Dragos sau altcineva?
Dar oare anchetatorii nu si-or pune intrebarea,daca era posibil sa sara in conditiile date+
Foarte urata povestea asta...
Am inteles ca si-au amanat calatoria in America cu o sapt.Asa este?
XIO spune:
da , a spus ca i-a vazut pe ei 3. Intai Corina cu sotul si dupa a aparut baiatul...parca...scuze , dar nu mai tin minte exact, ideea era ca toti 3 au fost acolo si barbatul si-a dat seama cand a trecut a doua oara prin zona si a vazut-o pe profesoara langa Ralph.
benphina spune:
Pai atunci cum s-a demonstrat ca sotul ei era la serviciu la momentul respectiv?
Doamne,oare ce s-o fi petrecut acolo?