Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, eu sper sa nu te apuce...Eu sint deja in a doua saptamana de cand tusesc, sper ca totusi sa ma lase, nu cred ca-i f bine pt bebe sa il tot zgaltai!

Ramo, nu te gandi la prostii!

Yuhuuuuuu, astept targul, si banii pe card!!!!

O zi frumoasa, fete dragi!

Gabriela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela, de unde ti-ai cumparat mierea cu care te "tratezi" ??? as dori ceva cat mai natural...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput

Oana, eu primisem un borcan de la " sursa", cineva care se ocupa cu stupi, dar cred ca si cea cumparata e la fel de buna!Sanatate! Sa ju te imbolnavesti! Eu azi parca nu mai tusesc, dar nu mai zic nimik k a mai fost asa intr-o zi si pe urma iar m-a apucat!
Fetelor, eu nu mai am rabdare! Vreau la Baby Expo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineatza burtici, mamici

Lavinia, in privintza infectie nu e o problema atat de mare, asa cum zicea si Cristiana, exista antibiotice ce pot fi luat in sarcina fara probleme.Cu contractiile, e mai nasol..ar trebui sa vorbesti d-na Puscas, poate e nevoie de ceva injectabil, mai tare decat no spa. In alta ordine de ideii cu sigurantza stresul examenelor accentueaza contractiile, o stiu pe piele proprie, cand au inceput contractiile in prima sarcina invatam si ma stresam la greu ptr. examenul de asistent univ....

Ripley, ce fain ca azi mergi la echo.....eu am imbulinat-o si-s cam trista. De dimineata am primit un Email de la agentia de turim...zborul de intoarcere e joi/vineri noaptea asa ca programarae mea de joi, 14 iunie, ora 18:15 la iso X pica, o vrea cineva???? Va astept pana deseara cand am sa sun sa o contramandez...

Oana, fara raceli...!!!
Gabriela cum stai cu tusa?
Ramona, cat mai multa apa plata...eu de cand cu colica renala incerc sa beau minim 2l/zi-de fapt atat cat ar fi normal.

Mai vin,sa aveti o zi frumoasa...

Raluca 20+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Raluca, chiar ma gandeam cand pleci? Eu nu vreau programarea, poate daca era la Iosup sau Hergehelie Apropos, de vreo 2 zile si mie mi-e rau dimineata. Asta ce o mai fi???? Cu tusea, parca am mai rarit-o, dar azi nu am mai baut ceai ca m-am cam gretelit! Da Domnu' si trece...
Imi pare rau ca nu ajungi la eco, oare nu are loc sa te reprogramezi ?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Gabriela, plecam deseara si mi-e cam groaza de zbor. Cred ca vremea e de vina ptr. greatza...si ceaiul in cazul tau! Am sa incerc sa ma reprogramez l aecho in prima saptamana din iulie caci am inteles ca din 15-30 sunt in vacantza, asta e!

Mergi la inceput

Raluca, succes cu programarea! Si sint convinsa ca va fi bine si cu zborul si cu excursia!
Distractie frumoasa, zbor placut si sanatate multa!
Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77

Raluca, succes cu programarea! Si sint convinsa ca va fi bine si cu zborul si cu excursia!
Distractie frumoasa, zbor placut si sanatate multa!
Pupici!

Saru-mana, sper sa fie asa si sa ne vedem cu bine peste o saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Raluca, calatorie placuta si un concediu perfect va doresc!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput

Oana, multumesc! Miere 100% naturala si alte produse apicole gasesti la magazinul de Apicole din p-ta Stefan cel Mare, vis-a vis de Catedrala Ortodoxa, CEC si Prefectura...e pe un colt! Nu-ti recomand sa cumperi din piata

Mergi la inceput