Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
ylilimic spune:
neata! nimic deosebit pe frontul de est. Nadia ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine Lidia dupa interventia asta.
Ca sa nu va plictisiti cat lipsesc eu www.youtube.com/watch?v=ZhenZ-q4bJQ" target="_blank">asa se joaca unii pe inserat
ca sa vedeti si voi ca nu e vorbaret!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
adela2006 spune:
lore
liuda distractie multa la munte luati si femeia cu voi sau doar voi 2 si copilul ?
catalina m-am tot gandit aseara ( ca daca tot am vazut freza lui cristiana nu mai am la ce sa ma gandesc noaptea )cum vine aia sa o iau pe urmele tale , eu te admir mult ptr grija pe care i-o porti copilului tau esti o mamica iubitoare si grijulie ( si mi se pare normal la cat te-ai chinuit sa ai acest copil ) spre deosebire de mine care sunt foarte delasatoare ma agit pe moment apoi o las balta ( vezi de ex problema cu diareea la alexia ); felicitari ptr dintisor sa speram ca nu face la fel la urmatorii ( in cazul in care problemele erau de la dinti ); cat despre carti prefer sa scrii aici pe forum ( cine vrea citeste cine nu , nu, cum ai spus si tu )
noi avem 4 mese pe zi ( la 9/10 la 13/14 la 17/18 si seara la 22 ) dimineata si seara manca doar lapte cam 200 ml la pranz daca vrea legume apoi la urmatoarea masa fructe tot asa daca vrea nu o fortez
din cauza asta ma agit cu mancatul ca si asa manca doar 750 de ml lapte ( habar nu am daca e putin sau mult ) daca mai si sare peste o masa e chiar prea putin
dana chiar asa nu te-am auzit sa te plangi de lucas si te-ai trezit cu dintele in gura m-am dus si eu repede sa ma uit la alexia in gurita dar nu e nimic inca
albinutza simpatici foc bondareii tai
mirandolina sotul meu fumeaza si avem fetita
la multi ani
Mihai Alexandru de Sraluca
David Cristian de Cristinna
Iulia-Andreea de Brig-adria
Riana~Antonia de Alinus 25
Matei Nicholas de Ioana N
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
megbeng spune:
asa, si ca sa particip la sondaj..sotul meu e nefumator si avem baietel
lore, ..e cumplit ce s-a intamplat! ieri i-am cumparat si noi scaun de masina lui matei..aveam o scooica, dar in care nu mai vroia sa stea..de cateva ori cand eram cu soacra-mea in masina a insistat sa il tina in brate, ca plangea in scoica, dar nu am lasat-o, am preferat sa il las sa planga..e clar, si de acum in continuare o sa il tin numai in scaunul lui, in centuri si cu spatele la directia de mers, asa cum e recomandat...
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
pako spune:
Si eu ma gandesc la Nadia si la puiul ei...azi e operatia...mult noroc, Nadia!!
Felicitari si pentru iepurasii Luca si Matei...la cat mai multi dintisori fara durere!
Pitilache, sa aveti chef mare!...un sarpe???!!
pako spune:
Loredana, condoleante!!!
Noi stam in Timisoara si facem lunar drumuri cu masina pana la parinti in Pitesti...in Romania se circula groaznic de urat, e un haos pe sosele mai ales din parte tirurilor.Peste o saptamana iar trebuie sa mergem pt. botezul lui Liviu...de fiecare data ma urc cu inima stransa in masina iar cand ajungem acasa ma inchin si-i multumesc lui Dumnezeu ca suntem teferi.Pe bb il pun in cosulet dar Andreea acum sta pe bancheta...stam toti 3 in spate, din cauza asta scaunul ei de masina nu mai are loc.
pako spune:
Pitilache, am vazut si eu marturiile(foarte frumos ambalajul)dar nu inteleg ce se face cu ele, la ce folosesc???
loremunteanu spune:
Multumesc fetelor...
In cazul nostru se pare ca vina a fost a lui... Din cate am citit in ziar se pare ca n-a fost atent... Oricum importanta nu prea are pt ca finalul e acelasi in caz de impact... Maine il vor inmormanta pe cel mic...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
loremunteanu spune:
Credeti ca bebelusii nostri stiu ca mancam? Mi s-a intamplat de cateva ori sa mananc in fata lui si am avut senzatia ca ma fixeaza cu privirea. Oare stie ca mananc? Sa nu-i fac pofta copilului...
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Daconst spune:
Lore,fara cuvinte!Condoleante!
Sper ca asta macar sa fie un semnal de alarma la mamici.Eu recunosc ca il pun mereu in scaun,dar cureaua cam o uit.
Adela,asa e nu am simtit nimic in comportamnetul lui si ne-am trezit cu dinte.M-am bucurat tare si semne au fost febra si putina diaree,cum spunea si Lili.
Liudo,distractie faina la munte si sa faci poze sa am eu la ce ma uita cu invidie.
Lili,mama,da ce program de gimnastica aveti voi acolo.Cel mai fericit e Mateiutu,ce sarea el acolo.
Sa stii ca mi-ai facut pofta si am bagat si eu un pic de gimnastica la bb,ca in rest tot uit.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
Salutam pe toata lumea, am fost si noi de dimineata (ora 10) la piata, rosii, telemea, d-astea, niste sosetute si papucei pentru domnishorul.
LORE... mi-e greu sa nu zic nimic.
LIUDA, distractie placuta si week end placut!
cristina mamica de David (21.12.2006)