Suport moral in lupta contra kilogramelor
Raspunsuri - Pagina 2
silvana75 spune:
Ok, intru si eu.
De la ultima cantarire cred ca as vrea sa dau jos vreo 13 kg. Ca o concidenta, de azi am inceput sa mananc mai sanatos, am hotarat ca voi manca:
- multe salate de legume
- multe fructe
- mult peste (nu fript)
- voi evita paine, pastele fainoase, dulciurile si grasimile
- voi bea foarte, foarte multa apa
Sunt convinsa ca alaturi de voi ma voi putea tine de regimul asta sanatos de viata.
Va pupa
Silvana si Spidermanu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
ocris spune:
Buna, fetelor. Va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Eu nu pot sa ma tin deloc de curele de slabire, nu am nici rabdare sa le pun in aplicare si ma ia repede valul. Am 7 kg in plus fata de cum eram inainte de a avea copiii si as vrea sa le dau jos.
De o saptamana m-am apucat de aerobic acasa, jumatate de ora. Am gasit pe Youtube o profesoara super si exercitii la saltea de pe un alt site, Muc cel mic. Fara sa ma abtin de la mancare, am slabit 1 kg. Sper sa reusesc sa continui pt. ca in mod sigur am nevoie de miscare.
Mult succes la toata lumea. Fetelor, ce faceti pt. a nu `ciuguli` atunci cand le dati de mancare copiilor? Eu sunt cu cea mica acasa si marea mea problema este ca ciugulesc aproape intotdeauna cand le dau copiilor sa manance.
Mindy spune:
Buna fetelor,
bun subect 
tocmai m-am instalat cu o cana de fulgi cu lapte linca laptop (si e aproape 12 noaptea)
.
alaptez si mi-e o foame non stop.. plus pofta de dulce..
in fiecare zi zic: gata! de miine nimic! gata cu dulcele gata cu piinea, cartofi, paste, alune...![]()
Si vine a doua zi si zic un pic de piinica nu strica ca parca nu merge fara, plus ca ma iau niste stari de foame de nu mai pot.
vreau sa slabesc vreo 7 kile sa imi vina bine hainele dinainte de a ramine gravi.
Ia cineva spirulina? tot aud in singa dreapta ca multi slabesc de la ea si ca ce sanatoasa e si da energie.
As vrea sa ma culc si sa ma trezes a doua zi slaba.. dar slaaaaaba bine incit sa pot minca cit vreau.
Oare de ce ne simtim asa de fericite cind mincam? si apoi asa vinovate.. ca doar nu am facut nimic rau :)
Mai sinteti careva in zodia taur? ca cica noi tauroaicele sintem gurmande rau si grasunica din noi sta sa iasa la iveala in orice moment.
la mine se aplica.
Deci de miine nu mai maninc dulciuri (cel putin le reduc), bauturi carbogazoase le-am scos demult.
Daca vreau ceva dulce mai bag ceva stafide si cereale cu lapte.
In rest tre sa pap de toate ca doar alaptez dar nu sa golesc frigiderul. ![]()
astept sa vad ce ponturi mai dati voi...
Mindy spune:
quote:
Originally posted by ocris
De o saptamana m-am apucat de aerobic acasa, jumatate de ora. Am gasit pe Youtube o profesoara super si exercitii la saltea de pe un alt site, Muc cel mic. Fara sa ma abtin de la mancare, am slabit 1 kg.
Cristina, nu ne dai te rog si noua linkul de pe youtube? In cit timp dupa ce ai dat jos un kil?
Ma intereseaza sa fac si eu ceva aerobic.
Mindy spune:
quote:
Originally posted by ocris
Fetelor, ce faceti pt. a nu `ciuguli` atunci cand le dati de mancare copiilor? Eu sunt cu cea mica acasa si marea mea problema este ca ciugulesc aproape intotdeauna cand le dau copiilor sa manance.
Cristina,mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)
eu deocamdata alaptez dar stiu ca va veni momentul cind ii voi ciuguli din mincarea bebelinei.
Cind era nepotica mea mica, abia asteptam sa mai 'pice' ceva cind o hranea sora-mea si eram in zona:) ce buna e mincarea lor.
din pacate eu nu pot sa iti dau un pont.. sa vedem ce zic si restul fetelor, eu incerc sa ma dezbisnuiesc de gustatul prea des al mincarii cind gatesc.
sorinsonia spune:
Un mic pont pentru a nu ciuguli din mancarea copiilor: mancati inainte sa le dati lor, ca sa nu va fie foame.
alma_n spune:
quote:
Originally posted by teo37g
uitati-va la teo si monica anghel , au tinut si ele , aratau super , dupa care s-au ingrasat la loc, fiindca nu te poti abtine de la inghetata , o prajiturica sau o feliuta de salam , gresesc?
Gabi - mama lui Andrei de 19 ani si a Dianei Nicol de 8 ani
Da Gabi, dup#259; parerea mea cam gresesti!
Daca mananci cat de cat sanatos si mai scapi o inghetata, o prajiturica, mai multe feliute de salam, cartofi prajiti etc (evident nu toate odata!), nu te ingrasi ci pur si simplu stagnezi. Cu o singura conditie insa: aceasta sa nu se intample in fiecare zi ci maximum de 3 ori/saptamana. Cel putin asa se intampla la mine. Reingrasarea incepe cand tii diete drastice si apoi revii la o alimentatie normala!
Pupici!
giulia71 spune:
Mai e loc pentru o disperata?
Io!
Am 66 de kile si vreau 60 si astea 6 fir'ar ele nu se duc
, nu se duc si pace

!
Ce sa fac?
Si io-s pretentioasa la papica, nu mananc paine si grasimi, dar nici cura nu tin.
Am tinut WW si am dat jos aproape 4 kg si..a venit Pastele si adio dieta!
Acu le-am pus la loc, am fost saptamana trecuta la Cannes si aratam ca o purcica cu suncile alea pe burtica!
Nu se mai poate frate..tre sa facem ceva?
Dar ce?
mami de Calin rasfatzat:)
roxanaz spune:
dragele mele
de abia acum am avut timp sa citesc acest subiect si vad ca este aproape identic cu acestea:
Grup de suport pr slabire 5kg si are mari asemanari cu acesta: Dieta de azi. am sa va rog sa continuati la unul dintre subiectele mentionate si sa ma anuntati prin PM unde sa mut si aceste msaje.
imi pare rau ca am intervenit doar cand sunteti deja la a doua pagina.
multumesc pentru intelegere,
Roxana