indemnizatie mai mare?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nord, detalii mai multe decit pe cdep.ro se gasesc pe http://80.97.216.132/ - scrii b221 la numar si apoi click pe "Cauta". Nici o noutate. Multumesc pentru idei, o sa scriu cu siguranta si eu!!!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

Ioana,

stiu ca nu e nici o noutate, credeam ca ati aflat ceva din surse interne

Mergi la inceput

Nord, am scris personal la Consiliul Economic si Social si mi-au raspuns ca au dat aviz negativ. Cica salariile sint variabile si nu pot anticipa bugetul care trebuie cheltuit. Bine ca atunci cind iau contributiile din salarii, care sint tot procent, stiu sa aproximeze foarte bine. Eu nu stiu cum pot da motivatii de-astea, ne iau de prosti. Mai trebuie sa vina avizul Guvernului. Ma apuc de scris pe la comitete si comisii, poate-poate iese ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

te sustin.
spune-mi ce vrei sa fac?

poate sa strangem mai multe semnaturi??????????

Mergi la inceput

Nord, multumesc! Sint in plin proces de trimitere a mailurilor, la ministri, organizatii si comisii. Daca va fi nevoie de semnaturi, te anunt, sa incepem o campanie de stringere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor, va felicit pentru initiativa. Daca va fi nevoie de ceva semnaturi sau orice altceva ce ne poate ajuta puteti conta si pe mine.

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna,
Va urmaresc de ceva vreme pentru ca sunt la fel de interesata ca voi si de aceea am intrat sa va spun ca pot si eu ajuta la strangerea de semnaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vreti semnaturi ? Pai va ajut la strans dragele mele !

29 + si 2 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ma bag si eu la semnaturi

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos. Stiam ca nu ma lasati singura, de aceea am si zis in mailuri ca scriu in numele unui grup de mamici. Va tin la curent, in caz ca imi raspunde cineva sau aflu noutati. Nu mi-e clar cum trebuie continuate demersurile, dar cred ca trebuie asteptat avizul Guvernului.

Mergi la inceput