indemnizatie mai mare?
Raspunsuri - Pagina 3
iepuruta spune:
eu personal nu am nimic impotriva magistratelor sau a propunerii lor... foarte bine sa si schimbe conditiile de salarizare #351;i indemnizatiile daca pot face asta. Solutia ar fi ca daca tot se doreste schimbarea legii si daca tot se poate schimba sa se faca odata pentru toata lumea si nu pe bucatele, pentru anumite categorii sociale mai intii si apoi pentru restul lumii. Asta mi se pare nedrept. Am spus in interventia mea anterioara ca Hotarārea CSm privind indemnizatiile ar fi nr.251/2007.imi cer scuze nu acesta este nr. proiectului.inca il mai caut pe site ul CSM, daca il gaseste cineva sa mi spuna si mie.
kriss79 spune:
Pentru profesiile liberale era deja aceasta prevedere valabila.
De ex.avocatii, au Casa de Asigurari proprie la care cotizam , prin urmare indemnizatia mea va fi egala cu media incasarilor din ultimele 12 luni anterioare nasterii, dar nu mai mult de 1700 lei..din pacate.
Vine bebe
Burtik
Cristina19+
Ioana75 spune:
iepuruta, am vazut pe site la ces.ro ca publica avizele emise, dar din pacate ultimul e din luna aprilie. Asa ca te rog frumos, in caz ca afli mai devreme daca propunerea primeste aviz pozitiv sau negativ, sa ne spui si noua. Ai idee cam ce modificari a facut senatul la propunere?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ashera spune:
Iepurita, multumim ptr info. Cred ca toate viitoarele mamici asteptam cu nerabdare sa vedem ce se va intampla cu acest proiect. Te rugam mult, cand mai afli ceva, sa ne anunti si pe noi.
30+
Christian
Theiuta spune:
Stati fetelor ca sunt in ceata: propunerea de care vorbim modifica o Lege.Vorbesc de legea care aproba Ordonanta 148, da?
Bun.Prin urmare, numai o alta propunere de lege (cu aceeasi valoare juridica) poate modfica o alta lege.
Implicit, aceasta Hotarire a Consiliului magistraturii este inferioara legii.Si in ce temei juridic a fost aprobata aceasta hotarire? Pentru ca legislatia actuala este 148-ul, iar propunerea de modificare este deocamdata...propunere?
Hai ca v-am zapacit.Daca nu m-am facut inteleasa, voi reveni cu un mesaj mai concis.
Theiuta
poze cu Nicolas
Nord spune:
Fetelor,
cred ca ar trebui sa alertam putin presa, poate vreun ziarist ne sare in ajutor
exista o multime de forumuri la ziarele online unde putem sa ne spunem parerea pe diverse subiecte.
poate nu este rau sa comentam cand se mai scrie ceva de magistratzi, sa ne spunem si noi parerea despre ce avize mai adopta ei, tot ptr ei si cum altii sunt discriminatzi.
cred ca asta putem face, sa ne mediatizam cauza noastra dar si discriminarile care se fac mereu in tzara asta
Ioana75 spune:
Nord, ideea ta este foarte buna! Cred ca am avea sanse in plus sa se voteze proiectul de lege daca am alerta presa. Te rog, daca ai vreo propunere concreta cum putem face asta, spune aici, sa ne mobilizam, Daca nici noi nu incercam sa ne ajutam pe noi, altii cu siguranta nu o vor face.
ramiha spune:
Salut!
Fetelor, ce se mai aude cu proiectul legislativ legat de modificarea indemnizatiei? Ceva noutati?
Am nascut pe 30 martie, si pana pe 6 iunie am fost in postnatal. Acum ar trebui sa-mi depun dosarul pentru CIC, deci subiectul ma intereseaza foarte mult. In cazul aprobarii legii, se vor incadra si mamicile care se afla deja in CIC?
Ioana75 spune:
ramiha, nu avem cum sa stim dinainte conditiile de aplicare ale legii.
Nord spune:
Ioana,
la marile ziare online (nu pot sa dau nume) exista posibilitatea de a comenta pe anumite subiecte.
de ex saptamana trecuta am comentat pe un subiect in legatura cu cresterea nivelului de trai (din cate imi aduc aminte) si am adus in discutie si legea data ptr magistrati dar si faptul ca legea noastra nu a intrat nici macar in proces legislativ
o alta posibilitate este sa scrii direct (pe mail) la redactorii marilor cotidiene pentru ca adresele lor sunt publice (date de contact). eu am facut un mail ds aceasta situatie la un cotidian important, insa trebuie sa il refac ptr ca nu imi apare in sent-uri
astea sunt ideile mele concrete.
daca ne apucam si scriem pe acest subiect direct la redactori poate cineva este sensibilizat ...
ce spuneti?
in alta ordine de idei, ce se mai aude cu propunerea? pe siteul cdep nu apare nimic nou.... :(