*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia......
macar ti-a dat fdp 0?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nope

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by cin

Si uite-asa...de voie de nevoie, imi cumpar si eu fierbatoarele alea de oua... nu mai stiu cine zicea ca nu-i nimic de capul lor.
dar macar le iau gratis, si primesc si cadou setul ala colorat (desi nu-mi trebe nici ala)...si mai am si 4 pantaloni, vreo 8 tricouri... in concluzie, sper sa vina sub forma de colet si sa nu se atinga nimeni de el
dau comanda...tineti-mi pumnii s-o si primesc...(prietenii stiu de ce )

cin,
io am fierbatoarele de oua si le-am folosit la greu...daca te referi la cele 2 chestii care se pun in microunde.
isi fac banii...

, mamica de David

Mergi la inceput

Asta merita de la Solution:
www.laredoute.fr/vente-le-decoupe-legumes.aspx?productid=324107048&documentid=430007&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le découpe-légumes

Mergi la inceput

Si-acuma spui??
desi n-o sa ma indur niciodata sa dau 20 eur pe ea...dar chiar e interesanta

ella, cred ca de alea e vb...sincera sa fiu, m-am uitat la ce era mai ieftin, doar sa am ceva in cos de la solution..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Asta merita de la Solution:
www.laredoute.fr/vente-le-decoupe-legumes.aspx?productid=324107048&documentid=430007&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le découpe-légumes

Am luat de la Ikea ceva asemanator dar nu stiu sa zic cat a costat ca a fost pusa in cos de sotul meu; dar e super cand faci ghiveci fiindca toaca aproape tot ...

, mamica de David

Mergi la inceput

da, fetelor, 39020 l-am folosit dar ptr niste toale Daca stiam la ce e bun... Insa bine ca stiu cum sunt tacamurile, ca-mi plac
Cin eu am vazut dispozitivul la tvshop si e mult mai sucmp.

Mergi la inceput

La norocul meu, ma astept la, eventual, niste scuze si-un set similar cu cel plasticos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

La norocul meu, ma astept la, eventual, niste scuze si-un set similar cu cel plasticos

mai, cinule zau c nu ma mai gandesc la cadouri, sunt multumita doar sa soseasca. Chiar ma gandeam ca ce s-a intamplat cu comanda din 4 mai e din cauza lacomiei, ca sa iau ceva redus cu 15 euro... ca doar Ilinca nu era goala...

Mergi la inceput

va pup si week-end placut sa aveti

Mergi la inceput