*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 5
cin spune:
Tonia...exact la setul ala colorat (pag 24) ma uitam si eu ![]()
dar daca aplic codul imi da cadou "couverts orange/rose" fara fdp 0, ca n-am decat textile in cos
Tonia Antonia spune:
Eu am bagat de proba ceva de la Solution Maison (fierbator de oua) si mi-a dat FDP 0.
Cadou Couverts orange/rose. Mie imi place ca e FDP = 0. Pentru asta as primi inca in set plasticos, dar un set de tacamuri pt picnic!
cin spune:
nu stiu ce aveam in cap, dar ma gandeam ca "couverts" e acelasi lucru cu "couette" 
in dictionar zice ca-s cutite ![]()
madau spune:
Si la mine a mers codul...dar n-am bani acum pe card
. oricum e bun de stiut 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
leea_cv spune:
Fetelor a cumparat vreuna lenjerie de pat? Ca io fiind neposesoare de cunostinte lingvistice francofone,habar n-am unde le gasesc.Ma refer la lenjerii intregi, cu de toate.Ca asa pe bucati am dibuit eu.
Si,scuze de intrebare,ce e FDP=0?![]()
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Leea nu sunt pe site lenjerii complete, trebuie sa le alegi tu pe bucati. Cearceafurile sunt la cearceafuri, fetele de perna la fete de perna..si tot asa. Dar merita sa cotrobai dupa ele ca iesi mult mai ieftin decat la noi.
FDP=0 , inseamna ca nu mai platim taxa aia de 5 euro ptr impachetare, etc
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
cin spune:
Si uite-asa...de voie de nevoie, imi cumpar si eu fierbatoarele alea de oua... nu mai stiu cine zicea ca nu-i nimic de capul lor.
dar macar le iau gratis, si primesc si cadou setul ala colorat (desi nu-mi trebe nici ala)...si mai am si 4 pantaloni, vreo 8 tricouri... in concluzie, sper sa vina sub forma de colet si sa nu se atinga nimeni de el
dau comanda...tineti-mi pumnii s-o si primesc...(prietenii stiu de ce
)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
nu stiu ce aveam in cap, dar ma gandeam ca "couverts" e acelasi lucru cu "couette"
in dictionar zice ca-s cutite
Eu am crezut la fel si uite la comanda din 16 astept niste "couerts ORANGE ROSE TUQUOISE GREEN"

Secman tu ce-ai facut, ai primit vreo comanda?