*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 6
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by cin
Si uite-asa...de voie de nevoie, imi cumpar si eu fierbatoarele alea de oua... nu mai stiu cine zicea ca nu-i nimic de capul lor.
dar macar le iau gratis, si primesc si cadou setul ala colorat (desi nu-mi trebe nici ala)...si mai am si 4 pantaloni, vreo 8 tricouri... in concluzie, sper sa vina sub forma de colet si sa nu se atinga nimeni de el
dau comanda...tineti-mi pumnii s-o si primesc...(prietenii stiu de ce)
cin,
io am fierbatoarele de oua si le-am folosit la greu...daca te referi la cele 2 chestii care se pun in microunde.
isi fac banii...
, mamica de David
felicia74 spune:
Asta merita de la Solution:
www.laredoute.fr/vente-le-decoupe-legumes.aspx?productid=324107048&documentid=430007&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le découpe-légumes
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Si-acuma spui??
desi n-o sa ma indur niciodata sa dau 20 eur pe ea...dar chiar e interesanta ![]()
ella, cred ca de alea e vb...sincera sa fiu, m-am uitat la ce era mai ieftin, doar sa am ceva in cos de la solution.. 
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Asta merita de la Solution:
www.laredoute.fr/vente-le-decoupe-legumes.aspx?productid=324107048&documentid=430007&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le découpe-légumes
Am luat de la Ikea ceva asemanator dar nu stiu sa zic cat a costat ca a fost pusa in cos de sotul meu; dar e super cand faci ghiveci fiindca toaca aproape tot ...
, mamica de David
felicia74 spune:
da, fetelor, 39020 l-am folosit dar ptr niste toale
Daca stiam la ce e bun... Insa bine ca stiu cum sunt tacamurile, ca-mi plac

Cin eu am vazut dispozitivul la tvshop si e mult mai sucmp.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
La norocul meu, ma astept la, eventual, niste scuze si-un set similar cu cel plasticos
mai, cinule zau c nu ma mai gandesc la cadouri, sunt multumita doar sa soseasca. Chiar ma gandeam ca ce s-a intamplat cu comanda din 4 mai e din cauza lacomiei, ca sa iau ceva redus cu 15 euro... ca doar Ilinca nu era goala...