*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 30
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by BRIGHT
Fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie.Am facut o comanda pe data de 26 mai despre care scrie
Nous avons bien reçu votre commande du 26/05/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
EN COURS DE PREPARATION
Banii mi s-au luat din cont,cat trebuie oare sa mai astept?
intre 8 si 18 zile, incepand din 26 mai.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
quote:
Fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie.Am facut o comanda pe data de 26 mai despre care scrie
Nous avons bien reçu votre commande du 26/05/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
EN COURS DE PREPARATION
Intre 8 si 18 zile...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
cin spune:
Sabine iar s-a dat la fund
...hai sa zicem ca abia a inceput lucrul de 2 ore si n-o fi apucat sa se dezmeticeasca
al meu copil e marait, pe masura orei la care s-a trezit...deja-s un car de nervi
BRIGHT spune:
Multumesc fetelor, vroiam sa stiu daca deja e trimisa,EN COURS DE PREPARATION -nu inseamna ca nu e trimisa inca?Deja sunt 6 zile de cand am facut comanda
claujro spune:
quote:
Multumesc fetelor, vroiam sa stiu daca deja e trimisa,EN COURS DE PREPARATION -nu inseamna ca nu e trimisa inca?Deja sunt 6 zile de cand am facut comanda
In curs de preparation o sa tot fie si dupa ce o sa o primesti....
poze Simon
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
EN COURS DE PREPARATION
Intre 8 si 18 zile...
poze Simon
Intrebarea e daca articolele pe care le-ai comandat chiar apar dedesubtul mesajului "Nous avons bien reçu votre commande du 26/05/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. "
Ca daca nu,nu cred ca ti-a luat comanda.
felicia74 spune:
cin stiu cum e, iti dai seama ca eu am un copil care azi nu a fost afara
Care o fi recordul mondial la maraiala? Ca ne antrenam sa-l doboram
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Acum am venit si eu, imi sosise aviz pt coletul din 21 si am mers sa il ridic. E venit ca scrisoare si pe drum spre casa mi-a mai venit o idee. Stiti hartia aia pe care e scrisa adresa si sunt insirate produsele, care e pusa sub o folie de plastic dar nu e sigilata, ma gandeam cat de usor poate cadea de acolo si sa se piarda deci urma destinatarului... Ma rog, e o alta ipoteza.
Sabine nu a raspuns, o fi libera iar.
Am primit deci un costum de baie de la taillisime (intreg, maro cu rosu, nu vrea sa mi se deschida link-ul acum) comandat 48 in ideea sa nu imi vina prea larg si totusi imi sta cam lejer, imi face impresia ca e croit pt o silueta mai inalta. Sper sa nu raman in rusinea goala la mare
.
Am mai avut un pulover pt Ale, www.laredoute.fr/vente-le-cardigan-enfant-okaou.aspx?productid=324112204&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank"> asta adica, pe roz. Am comandat 114 in conditiile in care tricourile 102 ii sunt fixe (culmea fustele ii sunt mari la 102) si in care geaca aia de iarna mi se pare imensa tot 114, ei bine puloverul asta e la fix. Asa ca e ff la noroc cum comandam. Deja stiu, Taillisime imi comand mai mici, OKAU mai mari...
Gentile versi sunt super, cea mare e buna de voiaj, cea mica a umplut-o Ale cu puzzle.
Poze
claujro spune:
Eu va parasesc pana luni, sa aveti un weekend placut si odihnitor, fara copii maraiti si bolnaviori ci cu copiii vesei si cuminti
. Sa ne revedem cu bine! 
poze Simon