*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 23
aissa spune:
Bai sabine asta e cunoscuta in toata lumea, zau. Dupa ce am scris adineauri adresa ce-mi veni sa ii dau pe google cautare dupa ea. Si io-te iese o lista intreaga, inclusiv un site asiatic ceva, cautati literele noastre si o sa gasiti si site-ul si adresa sabinei date de cineva: http://bloglog.pekepeke.boo.jp/?eid=636437
Asa ca nu cred ca se ocupa doar de Ro.... Or avea si aia probleme de dau adresa ei pe site?
Poze
madau spune:
Mama ce de comenzi sosite.....ati vazut ca am avut gura aurita dimineata
. Maine am treaba cu listuta, nu gluma, nu de alta dar sa i-o las Feliciei actualizata la zi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:
Ura, ura, aventura! Ce de comenzi sosite, ce de lucrusoare frumoase

aissa
quote:
Bai sabine asta e cunoscuta in toata lumea, zau. Dupa ce am scris adineauri adresa ce-mi veni sa ii dau pe google cautare dupa ea. Si io-te iese o lista intreaga, inclusiv un site asiatic ceva, cautati literele noastre si o sa gasiti si site-ul si adresa sabinei date de cineva: http://bloglog.pekepeke.boo.jp/?eid=636437
Asa ca nu cred ca se ocupa doar de Ro.... Or avea si aia probleme de dau adresa ei pe site?
Esti de coma!
, la ce ti-a trecut prin minte! Cu siguranta ca au probleme, v-am zis eu sa nu mai dea vina pe Posta, ca se vede dupa cum le functioneaza site-ul, mai mult nu decat da. Asa ca eu cred ca e o harababura la ei! Plus ca in mod suspect se ofera sa trimita din nou coletele sau sa returneze banii... ciudata politica, nu?
Am vazut ca numele Sabinei e pe multe site-uri cu limbi ciudate
Mai, ce ma mananca destele... as mai da o comanda

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Maine plec la Bacau. Revin pe seara, sper sa fie si maine o zi tot asa "norocoasa" si sa ploua cu colete...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
Jasmine spune:
Aissa,la mine gentile verzi au venit ba colet,ba scrisoare,in functie de ce alte articole mai comandasem pe langa ele.Pot sa ma laud cu 7 seturi de genti verzi.Am dat la toate neamurile.
Am primit si eu mailul cu Taillissime,am ales produsele,dar ma indoiesc ca acele castiguri de 150 euro sunt si pt noi.Fac pariu ca e “o oferta numai pt francezi,trimisa din greseala”.
Amarantina ai comandat dintr-o singura miscare ce am comandat eu in mai multe reprize.Am luat si eu pt baietelul meu aproape toate hainutele la care ai pus tu link-uri.
Numai tricourile cu maneca scurta erau peste 20.
Apropos de Sabine,cred ca n-are un job foarte lejer ![]()
Si in curand o sa-i trimit si eu un mail,sa o intreb de comanda mea care a disparut ca magarul in ceata.
claujro spune:
Jasmine, cum 7 seturi!!! Poti sa folosesti un cod de mai multe ori????
Edit: cred ca m-am prins, sunt mai multe coduri care ofera gentile verzi...!!!
poze Simon
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Jasmine, cum 7 seturi!!! Poti sa folosesti un cod de mai multe ori????
Edit: cred ca m-am prins, sunt mai multe coduri care ofera gentile verzi...!!!
poze Simon
Asa e,din martie pana acum am avut mai multe coduri pt Taillissime cu reducere -15 euro,FDP=0 si cadoul era mereu acelasi : gentile verzi.
Edit : am scapat de reclama la Pampers,datorita unor membri DC care mi-au dat PM si m-au invatat ce sa fac.Era atat de simplu!
amarantina spune:
Da, Jasmine, m-am repezit sa comand de parca era fi-miu in fundul gol. Acum m-am prins si eu care-i treaba si fac comenzi mici si dese.![]()
claujro spune:
Io cred ca sunt proscrisa, nu am mai primit de saptamani nici un cod de reducere...![]()
poze Simon