*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 19
felicia74 spune:
Huo, rusine, ce poze indecente puneti voi aici?
Mama, sa se dezghete mai repede pieptul ala de pui! Am uitat sa-l scot de aseara si acum ma rog de el
Mi-ati facut o pofta
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Am aviz, am aviz, am aviz!!!!!!

Ma duc sa-mi iau coletul.....
din 17.05......
De suparare ca nu-mi accepta cardul am mai comandat la yves rocher.de
, ador ideea de a plati peste 1 luna, adik pana ajung eu in Germania, ajunge coletul la prietena mea si-i dau ei banii in mana sa plateasca...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
nushulica spune:
clauuu fugi la posta si arata-ne si noua ce ai luat
apropo ce ti-ai mai luat de la yves rocher??si de ce iei de la nemti??ca nu inteleg care-i faza???is mai bune,mai moka??![]()
INGRID
danielac spune:
fetelor, o sa sun eu la LR cand si-o vede tanti aia care "vrea sa ma faca sa ma simt mai bine", ceafa... asta e nesimtire curata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
vl-ad spune:
Fetele , ce parere aveti despre setul acesta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4507940&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Pantalonasii mie mi se par cam grosuti.Oare asa o fi ?
Uf sunt asa de putine lucruri pt baieti marimea 94 si dintre acestea multe ori sunt epuizate ori sunt disponibile peste n saptamani.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
apropo ce ti-ai mai luat de la yves rocher??si de ce iei de la nemti??ca nu inteleg care-i faza???is mai bune,mai moka??
INGRID
Sunt muuult mai ieftine ca in ro!!!!! Mai ieftine ca in pliantul ala al lor si mai ieftine decat in mag lor din Plazza...

poze Simon
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by nushulica
apropo ce ti-ai mai luat de la yves rocher??si de ce iei de la nemti??ca nu inteleg care-i faza???is mai bune,mai moka??
INGRID
Sunt muuult mai ieftine ca in ro!!!!! Mai ieftine ca in pliantul ala al lor si mai ieftine decat in mag lor din Plazza...
poze Simon
am inteles
fetelor boleroul asta http://www.laredoute.fr/vente-le-bolero-ajoure-forme-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324122340&documentid=469207&categoryid=22898600&single=&hasnext=1&hasprev=1 l-am luat pentru o prietena si e made in romania

...dar e super fainINGRID
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4507940&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Uf sunt asa de putine lucruri pt baieti marimea 94 si dintre acestea multe ori sunt epuizate ori sunt disponibile peste n saptamani.
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
s-ar putea sa fie cam grosi pantalonii.Molleton e un fel de material ca la pantalonii de trening.
A trecut aproape o luna de cand cica mi-a trimis comanda aia cu probleme.Stiti care,cea data de mine pe 4 aprilie si trimisa (cica )abia pe 3 mai.Si evident ca n-a venit pana acum si nu cred ca mai vine.O sa-i scriu Sabinei.Dar nu vreau sa-mi retrimita pantalonii aia pt ca intre timp m-am lamurit ca-i comandasem prea mari.Nu vreau nici sa-mi trimita un cec cu care sa ma duc la banca si sa incasez mai nimic peste 3 luni.Pot sa-i spun direct ca vreau sa comand altceva de banii aia?A mai facut cineva asa?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by vl-ad
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
s-ar putea sa fie cam grosi pantalonii.Molleton e un fel de material ca la pantalonii de trening.
A trecut aproape o luna de cand cica mi-a trimis comanda aia cu probleme.Stiti care,cea data de mine pe 4 aprilie si trimisa (cica )abia pe 3 mai.Si evident ca n-a venit pana acum si nu cred ca mai vine.O sa-i scriu Sabinei.Dar nu vreau sa-mi retrimita pantalonii aia pt ca intre timp m-am lamurit ca-i comandasem prea mari.Nu vreau nici sa-mi trimita un cec cu care sa ma duc la banca si sa incasez mai nimic peste 3 luni.Pot sa-i spun direct ca vreau sa comand altceva de banii aia?A mai facut cineva asa?
situatia mea nu e chiar la fel cu a ta ...dar ea vroia sa-mi trimita cec pe diferenta aia de la adidasi si eu i-am zis ca nu vreau cec vreau sa comand ceva de banii aia
INGRID
claujro spune:
Asaaaaaa...am venit de la posta!
www.laredoute.fr/vente-sac-velour-la-redoute-creation.aspx?productid=324118654&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Geanta mica flower-power - e mica si e f colorata, cam multe paiete dar e foarte haioasa , sper sa nu se ieftineasca prea mult sa mor de ciuda ![]()
www.laredoute.fr/vente-la-chemise-courte-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324094897&documentid=207607&categoryid=22904632&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">camsa de in lucios pe negru - e foarte dragutza, merita banii, inul ala lucios nu prea merge la culoarea neagra, cred ca ar fi fost muuult mai frumoasa pe orice alta culoare (ca ma bate gandul sa mai iau 1-2) dar nu pe negru, model deosebit!!!
www.laredoute.fr/vente-le-maillot-2-pieces-reebok.aspx?productid=324103095&documentid=321407&categoryid=31446089&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">costum de baie reebok culoarea cireasa cu margini albe - bineinteles ca sutienul imi este mic, slipul mare, am luat masura L, daca as fi luat mai mare ar fi fost prea mare...nu stiu, il mai probez si poate ma hotarasc sa-l vand...
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-serigraphie.aspx?productid=324095154&documentid=321407&categoryid=23605789&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">tricoul asta pe roz - absolu ok, material misto 
Gentile rosii si geanta maro ...merita cu varf si indesat aia 5-6 euro cat i-am platit pt FDP!!!! 

poze Simon