*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 20
Onetzica spune:
Daca am probleme cu cardul si deja am lansat comanda ma anunta ei ceva ? ramane comanda in stand by sau se anuleaza?
nushulica spune:
claudia foarte frumoase lucruri mai ales gentutza...ti-am zis de atunci ca-mi place
zi-mi de camasa de in lucios
cum se aseaza la maneca(manseta) si la marimi cum e...pot sa iau 38 cat iau in mod normal?
INGRID
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
claudia foarte frumoase lucruri mai ales gentutza...ti-am zis de atunci ca-mi place
zi-mi de camasa de in lucioscum se aseaza la maneca(manseta) si la marimi cum e...pot sa iau 38 cat iau in mod normal?
INGRID
Mai si mie imi place gentuta dar e micaaa rau!!!!Si e plina de paiete, mi-au dat astia si in plic, de rezerva...
Camasa nu are mansete clasice, daca te uiti in poza ai sa vezi ca e rotunjita si la guler nu e ca o camsa normala, nasturii se termina deasupra sanilor, e grosutza si are niste broderii prin ea , cred ca e sora cu fusta asta (are broderie asemanatoare): http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324114245&DocumentID=207607&IntRef=0001&SecIntRef=00001
Ia 38.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
claujro spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Daca am probleme cu cardul si deja am lansat comanda ma anunta ei ceva ? ramane comanda in stand by sau se anuleaza?
Daca ai probleme cu cardul nu-ti ia comanda...
Si io tot incerc de dimineata sa dau o comanda si nu imi accepta cardul...desi nu am probleme cu el si si bani sunt...

Ma duc la banca sa-mi ridic cardul Gadget cu care sa platesc facturile de la bancomat
poze Simon
madau spune:
Am luat si eu unul din coletele din 18 acum...m-am dus la plezneala la posta, ca aviz nu aveam![]()
Am avut un set de sosete pe care nu vi-l mai arat ca anu-l mai gasesc si niste papuci de plaja ptr barbati...haiosi. Cu gentile rosii faimoase si geanta maro "mirositoare"...le-am luat ptr o prietena
Acum mai am de venit inca 2, unul sigur vine ca si scrisoare, dar nu inteleg de ce nu a aparut si celalalt colet, cu gentile verzi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Onetzica spune:
quote:
Originally posted by madau
Am luat si eu unul din coletele din 18 acum...m-am dus la plezneala la posta, ca aviz nu aveam
Am avut un set de sosete pe care nu vi-l mai arat ca anu-l mai gasesc si niste papuci de plaja ptr barbati...haiosi. Cu gentile rosii faimoase si geanta maro "mirositoare"...le-am luat ptr o prietena
Acum mai am de venit inca 2, unul sigur vine ca si scrisoare, dar nu inteleg de ce nu a aparut si celalalt colet, cu gentile verziMadau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Toate gentile sunt "mirosiroare"?Sau doar cea maro? A ce naiba ...miros?
aissa spune:
Onetzica e asa, un miros de "statut" cam cum put turcisemele, chinezismele, nu stiu sa zic exact.
Astept si eu coletul din 21 cu gentile verzi, in care am doar un costum de baie si un pulover pt Ale, iar vineri o abordez iar pe Sabine legat de coletul cu adidasii sotului....
De comandat am tot vrut sa comand, am ceva prin cos dar n-am fonduri asa ca am evitat sa ma mai torturez singura si nici pe site nu am mai intrat din we ca ma oftic.![]()
Poze
Onetzica spune:
Am inteles cum e cu putoarea.
Am primit si eu o geanta verde fistic dragutica de la LR si culmea...nu puteeeeeeeee
madau spune:
Onetzica numai geanta maro pute, din ce am constatat noi![]()

Madau si
votati mica dansatoare
claujro spune:
O porcarie cardul Gadget pentru utilitati cica: Vodafone si Romtelecom...ca Electrica..niet! Mai bine nu-l faceam!
Ciudat, dar geanta mea maro care insoteste gentile rosii nu pute....
E aproape 3 si nu am mancat nimic azi, doar doar mi-or scadea si mie
sa incap in costumul ala de baie ![]()
poze Simon