*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

O porcarie cardul Gadget pentru utilitati cica: Vodafone si Romtelecom...ca Electrica..niet! Mai bine nu-l faceam!

Ciudat, dar geanta mea maro care insoteste gentile rosii nu pute....

E aproape 3 si nu am mancat nimic azi, doar doar mi-or scadea si mie sa incap in costumul ala de baie

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

clau si eu am primit 2 genti maro din care 1 nu pute...s-or fi gandit la noi astea cu multe seturi plasticoase sa nu ne mai trimita si genti puturoase

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Sunteti mortale fetelor cu gentile puturoase[cool. Rad de una singura in birou de se crucesc colegii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mie nu mi-a venit coletul de pe 12 (pe cand cel de pe 15 da), asa ca o mare dezamagire ma incearca.

Mi-e groaza sa reincep tratativele cu Sabine.

Or fi ele fainute hainele de pe LR, mai ales pt copii, dar ce folos daca iti provoaca atata stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iote acum am citit si eu mai din urma si am vazut poastarea lui VL-AD..bai nene tu vrei sa ne omori aici??????? Nu se poate dom'le asa ceva...zau.....acu' trebuie musai sa fac si eu, ca deja parca simt mirosul prin nari

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De-ar da aia de LR un nr de inregistrare coletului sa-i poti urmari traseul...ar fi mult mai simplu! Tare ciudata modalitate de trimitere. NU am io tupeu suficient dar sunt curioasa daca reclam un colet venit/primit ca neprimit...oare ce fac? Imi dau banii inapoi?

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ely29 spune:

Am intrat si eu in clubul fanelor Redoute..eu inca imi astept prima comanda facuta saptamana trecuta, dar am si eu o intrebare..adresa mea de livrare am dat-o in afara Bucurestiului. Aveti idee dc in provincie coletul vine la posta normala sau dc tb neaparat sa aiba vama..Ca eu citisem undeva ca dc tara de unde vine face parte din UE, nu tb sa mai treaca pe la vama.
Multam fain de raspunsuri si va tin l acurent cd imi vine pachetul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Clau - sutienul de la costum are si buretei sau vreo dublura ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Clau - sutienul de la costum are si buretei sau vreo dublura ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Nuuuuuuuuu. Nici nu am vrut asa ceva, nu v-am zis ca le am mari deja...

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,unde sa reclami mama un colet venit/primit deja?Ca daca l-ai luat de la posta ai semnat pt el,nu?

Vl-ad,mai ai multe retete din astea?Ciorbita de dovlecei e foarte buna,mai mult ca sigur o sa incerc si fripturica asta.Da' intrebarea e : mai gasesc eu praz la ora asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,unde sa reclami mama un colet venit/primit deja?Ca daca l-ai luat de la posta ai semnat pt el,nu?

Jasmine, cum unde? LR! Tu crezi ca astia primesc din parte Postei Romane vreo confirmare ca pachetul a fost livrat? Sau ca LR verifica la noi daca a intrat coletul in tara si ce s-a intamplat mai departe cu el? Daca ar fi asa...nu ar mai fi atatea colete pierdute.

De-asta zic, cine are tupeu sa scrie lu Sabine ca nu a primit coletul din aprilie si sa vedem daca in prostia lor dau banii inapoi?!

Edit: am sunat la banca si am aflat si misterul de ce nu pot folosi cardul: pentru ca mi-au blocat suma pt prima comanda de 2 ori!!!! Acum iar trebuie sa astept pana binevoiesc ei s-o deblocheze... Na, sa ma invat minte sa mai pun mai multi bani decat imi trebuie!!!!

poze Simon

Mergi la inceput