*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 17
claujro spune:
Asta cu "probatul" e o prostie, iti da un manechin care se invarte imbracat in cateva haine (nu ai prea multe optiuni). Dupa parerea mea nu foloseste la nimic...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
addya spune:
urasc din suflet reklama aia la pampers care imi apare cand e lumea mai draga shi imi ingusteaza pagina shi dau refresh la greu...![]()
![]()
![]()
deci: Ma Morphoacolo bibilesti manechinul sa arate cam ca tine in realitate, eu de ex maresc la greu la aripioare, fund..etc etc...
la essayage virtuel selectezi hainele pe care vrei sa le "probezi" si apar pe manechin, pe care il poti roti shi #D etc etc.
e misto sa te joci cu manechinul dar nu cred k va fi ceva care sa nu arate bine pe manechinul ala...
eu cel putin nu am gasit desi am pus pe el la misto si bluze fff scurte in talie si nu i se vedea colacelul de la burtica
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
nushulica spune:
am vazut mada...si in 36 as incapea daca ar avea elastan...dar asa
mai astept poate mai aduc![]()
INGRID
madau spune:
Am incercat si eu aia cu manechinul virtual si mi s-a parut o porcarie![]()
Addya off topic: ce-ai mai gatit azi?
. Apropo, nu stiu ce-a avut conu' Razvan azi ca atat s-a jelit....
n-a prea reusit nimeni sa-i intre in gratii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
danielac spune:
mai tineti minte problema mea, legata de cadoul care nu a insotit coletul? iata azi ce raspuns am primit... cine traduce va rog?
"Bonjour Mme Daniela,
Vous signalez qu'une de vos amies a reçu un colis accompagné de l'offre Winnie 69515.
Il s'agit effectivement d'une erreur.
Pour vous être agréable, je suis d'accord pour vous en faire profiter.
Dans ce cas, je vous invite à m'appeler au 03 20 69 84 84.
Cordialement.
Stéphanie,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
claujro spune:
Zice: ne-ati semnalat ca o prietena de-a dvs a primit un colet cu oferta Winnie. Este efectiv o eroare. Pentru a va face sa va simtiti mai bine, va putem face o oferta. In acest caz, va invit sa ma sunati la nr...![]()
Vai de capul lor!!!! Sunt varza! ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
Jasmine spune:
Danielac,si eu am primit paturica aia cu Winnie.O fi si asta tot o eroare???
Addya,ia uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101183
din pacate cred ca multora le e frica sa se bage in vorba si sa spuna ca-i agaseaza reclama lu' peste!Intr-un fel e de inteles,avand in vedere raspunsurile moderatorilor.
ionela-roxana spune:
Sa mai zic...sa nu mai zic....si noi avem paturica winnie.
Stiu ca sa mai scris dar ma luminati inca o data...faimosii adidasi la 15 E adica: http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-greco-low-de-nike.aspx?productid=324065972&documentid=473907&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=1 ,daca in Ro port 37-38 (la adidasi Active port 37 )ce nr ar trebuii sa comand?
Am facut o comanda cu balerinii rosii si ceva hainute pt copii asa ca am trecut si noi in asteptare .Pana acum am comandat de 2 ori si amandoua colete au venit.Apropo ati gasit ceva bluze sa mearga la balerinii rosii?Sau cum ii asortati?
Mercic mult.
nushulica spune:
la adidasii de 15euro nike eu am luat 39 si port ca si tine 37-38...oricum nu mai sunt disponibili decat marimea 36
aasa ca....doar daca mai aduc
la balerinii rosii poti asorta tricouri sau bluze albe rosii gri
...offf mai cum ati fugarit voi "stilista" de la drobeta
uite acum aveam si noi pe cineva sa ne mai dea sfaturi in ale modei
eu am dat azi o comanda dar nu e a mea(vad ca din ce in ce mai des dau comenzi pentru alte persoane
) eu am pus doar rochitza asta http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-housse-imprime-geometrique.aspx?productid=324129789&documentid=469207&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1 ca am vrut s-o iau mai demult dar nu mai aveau marimea si acum au adus-o![]()
clau ai mai comandat ceva de banutzii care-i ai pe card??
cum poti sa stai atata timp cu ei??
INGRID