PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
alina2006 spune:
'neata gagici!
eu mai am un pic si capiez! iana de abia incepuse sa manance mai bine si acum, probabil de la dinti, mai deloc! noaptea se trezeste de cateva ori, plange dar se linistete repede!
geliza si andreea si iana avea la 10 luni 7kg 400!
pupici!
POZE IANA MEA
mamitzuD2 spune:
Buna mamicilor!
Lucians, ti-am trimis si io un PM, te rog cand ai timp.
Multumesc,
Mamitzud2 16+
misimica spune:
Buna
Muuh-imi pare rau ca nu-mi amintesc de tine,dar sunt curioasa cum de m-ai recunoscut?!Ahaaa acum realizez de ce motata mea nu vroia sa doarma si sa pape in primele zile,era indragostita de Alexei,si probabil el nu-i dadea atentie.
Miti2004-nici eu nu sunt al naibii de priceputa ,dar ma strofoc cat pot de tare,ma gandesc ca sunt niste amintiri foarte placute si cu aceste momente nu ne vom mai intalni .Iti dai seama cand o creste mai mare si ii voi arata cum era ea in primul an din viata ,o sa se bucure foarte mult.
Alina2006-am vazut poze cu Iana Minunata,pupam falcutele la frumushica
www.dropshots.com/new.php?userid=297452&successmsg=User settings saved." target="_blank">POZE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA
misimica spune:
Crissa71-multumesc.Daca-i cumperi moate lui Cipic sa ne pui poze te rugam ,sa vedem si un piersicut motat
Fetelor intrati sa cititi NASTEREA UNEI STELE,sa vedeti ce frumos povesteste Iulenca despre nasterea Mariukului.Felicitari Iulenca ,m-ai facut sa si plang,amintindu-mi cum am nascut eu,dar in acelasi timp m-ai si facut sa rad,ce haios povestesti.
www.dropshots.com/new.php?userid=297452&successmsg=User settings saved." target="_blank">POZE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA
dariana spune:
misimica, e superba missy a ta
mai, vad ca unele dintre voi deja i-atzi pus pe biciclete, mie imi e frica, nu am incredere ca nu sare de acolo, dar abia astept sa il vad si eu asa.
noi peste 2 zile plecam la mare, asa ca facem pregatiri, bagaje, etc, mergem la balaceallllaaaaa!
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
norocuta spune:
Oanaalex, miti2004 .
Ati pomenit de caldura, iar la noi au anuntat azi pe euronews 38C. Din cauza uscaciunii aerului organismul suporta altfel, umiditatea face greul. Bebe Nour doarme in body si Pampers fara sa-l mai invelesc...ei bine am renuntat la invelit dupa "lupte seculare" in care el se trezea in secunda 2. Cu toate astea incerc sa-l scot zilnic afara, macar cateva minute sa ia un pic de aer.
Norocul meu este apartamentul in care stam acum taaare racoros si placut. Mi-e nu-mi prea place aerul conditionat, asa ca folosesc numai ventilatoarele, , inghetata si bere.
Cel mare e la bunica astfel pot si eu sa respir un pic.
I-am servit masa piersicutei, a baut ceva apa, lucru care ma bucura ca pana acum nu o facea cum erau asteptarile mele, si, mai nou sta lipit cu manutele lui pe mainile mele cand tastez-cuminte, ca de alfel e bebe-super-miscator.
Fug sa va mai citesc din urma.
de Nour (07.07.2006)
Muuh spune:
misimica nu te-am recunoscut. Dar am intrebat-o pe lucians ce mai face tipa cu care statea ea in spital si a carei fetita a stat langa Alexei. Ea mi-a spus ca esti tu.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
crissa cred ca in poza aia aveam cu 15 kg mai mult. Eu am avut 72 kg cand am nascut. Acum am 47 - dar eu am fost foarte slaba toata viata si asa ma simt cel mai bine. Multumesc de compliment si imi pare nespus de rau de catelusa.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
miti2004 spune:
crissa imi pare rau pt catelusa...si eu iubesc nespus animalele, avem si noi o catelusa la curte ( in Ro ) si o iubesc nespus, insa a inceput sa imbatraneasca...
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex