Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Carpatinaaaaaaa!!! Are mama o fetitaaa...cat un ghemotoc...Are mama o fetitaaaa...frumusica foc!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix
Vai, Tomasa, cat ma bucur pt tine! Asta da bucurie! Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
slippers76 spune:
Tomasa, nu ti-am spus eu?!???????????!!!!!!!!!!!!!
Felicitari mamico. Cred ca esti in al noualea cer!
Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
tomasa spune:
Fetelor, totul a fost bine la eco. Bb e normal dezvoltata, sanatoasa, are oase lungi (asa s-a exprimat dr., probabil si ea seamana cu tati, care are 1.90). Eu ar trebui sa ma odihnesc mai mult dar nu prea am incotro ca e musai sa lucrez si sa ingrijesc de Tudor macar.
Va pup pe toate, sunt tare fericita!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix
danielle02 spune:
moldoveanca da da...mandrie mare pe noi sotul meu isi compara burta cu a mea si zice:
ooohhhooo mai are de crescut pana sa ma ajunga!!!
annisia a mea are argintiu numai in cap,zici ca a fost la coafor,poate se deschide mai greu culoarea pe restul corpului.de injurat...nu cred ca ma injurat cand am tuns-o ca tare bine se mai simtea cheala,facea acrobatii prin casa de nu o puteam stapani.e plina de energie.
tomasa felicitari ptr fetita ce nume o sa ii pui???
danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
cristina85ss spune:
Annisia eu ecografia morfologica am facut-o deja saptamana trecuta,adica la 22 saptamani de sarcina.Am intrebat de inaltimea lui bebe la 22 saptamani,ptr ca mie la masurare mi-a spus ca are putin peste 30 cm,ceea ce doctoritei i se pare mult.M-a speriat ca voi naste un bebe urias..asa ca m-am hotarat sa va intreb si pe voi,la 22 saptamani,cat are sau cat a avut bebele vostru? Iar despre miscariile lui bebe,m-ai linistit! Deci inca nu se numara,ce bine! Ptr ca bebele meu are zile in care este foarte activ,iar in altele mai lenes.Nu ma mai ingrijorez atunci.
Cristina 23+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
teodoran spune:
Eu de cateva zile, nu mai pot sa dorm nopatea. CAnd ajung acasa de la servici pe la 6 dupa-amiZaa, ma apuca somnul, trag un pic de somn o ora, dupa care noaptea nu mi apot dormi, ma scol p ela 4 dimineata si gata. Problema este ca am inceput sa am o groaza de vise urate...cu copii mici. Stiu ca nu e bine sa visezi copii, dar e groaznic. Ieri am visat ca aveam grija de o fetita, cand eu de fapt aveam baietel, si intrasem in panica, unde imi e copilul.
Cred ca sunt paranoica, dar nu e deloc placut sa visezi ca ti-a luat cineva copilul.
Oricum poate si din cauza ca am si unele probleme persoanle, care s-au adunat, multa lume rea care vrea cu tot dinadinsul sa ne faca rau....cum mai pot atunci sa ma gandesc super fericita la nasterea copilului....Of, trec printr-o perioada asa grea. Imi vine sa ma urc in avion si sa plec unde vad cu ochii.....
24+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
mami25_7 spune:
Trebuie sa sarbatorim Tomasa,FELICITARI pentru fetita,sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea
21+
Piciulika spune:
Bravo Tomasa! Felicitari! Ce ma bucur!
Sa-ti traiasca fetitza!
... si oricum imi trebuie o fetitza inaltuza langa lunganul meu!
Piciulika 21+
Si bv spune:
Teodoran, dar de ce esti tu asa de necajita? vise de genul asta e normal sa avem, asa am auzit, tocmai datorita temerilor pentru bb-ii nostri! si eu am niste cosmaruri!!!
Tomasa, felicitari pentru fetita! o sa fie o rasfatata, mai ales de fratior! e taaare bine cand ai un fratior! stiu asta pt ca si eu am unul: cel mai bun si mai frumos din lume!
Fetelor, eu de doua zile o simt pe Raisa miscand incontinuu! cred ca se arunca prin burta, ca pur si simplu simt cum imi pleaca de la locul ei! :))) senzatia e super misto, imi vine sa rad in hohote!
Va pup pe toate!
Si 23+
Poze