Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor am sunat o cunostinta ce lucreaza la institutul de fizica din cluj,ea nu auzise nimic,dar a zis ca se intereseaza si ma contacteaza mai tarziu(tipa este contabila nu stiu daca are acces la astfel de informatii).

Mi-am sunat si sotul care sa interesat direct in Rusia,dar colegii lui de acolo nu au auzit nimic...asa ca nu stiu cat e de adevarat ,dar oricum ma pune pe ganduri.

LAVINIA25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia am pus 2 poze cu Jodie ieri.uita-te sa vezi cum arata mai de aproape.pune si tu cu Happy al tau.

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai ca facusem o gramada de greseli, dar nu m-au lasatara sa sterg raspunsul... Asa ca l-am copiat si l-am corectat, ca poate nu intelegea nimnei ce vrusei sa zic....

Deci, Cristina85ss, ai dreptate. Miscarile fatului sunt extrem de importante si trebuie sa fie mai multe de 10 intr-un interval de 12 ore. Lipsa acestora poate fi semn de ingrijorare, dar numai dupa 28 de saptamani!!
Faza cu greutatea si dimensiunea fatului nu are nicio relevanta. Bebelusii se dezvolta diferit in functie de mamica purtatoare si de bagajul genetic al lor. Exista stadii diferite de evolutie. Unii se pot dezvolta mai mult la inceput si apoi au perioade de stagnare sau invers. Apoi mai pot fi si bebei care se nasc cu dimensiuni mari, dar nu ies ditamai galiganii ulterior sau ies niste gagalici si ajung cat brazii la maturitate. Deci nu te mai lua dupa ce auzi la alte gravi. Daca doctorul iti spune ca bebelinul tau este normal dezvoltat - apai asta e tot ce trebuie sa stii! Bafta la echo!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ehehe,Danielle avem si noi burtici acum ,ce mandrie pe noi.Imi vine sotul peste o saptamana sa vezi ce mandru o sa fie el atunci si o sa pupe burtica.Abia astept e tare rau fara sotior.

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

annisia am pus 2 poze cu Jodie ieri.uita-te sa vezi cum arata mai de aproape.pune si tu cu Happy al tau.

Bai e mortala fata ta! Sa-ti traiasaca si sa fie cea mai sanatoasa! O sa pun si eu cu baiatul meu. Exista mici diferente intre ei. Al meu are urechile nitelus mai mici si pe spate este gri argintiu foarte deschis. Dar la mocuta sunt identici. Inclusiv la freza. Hi-hi-hi-hi, sper sa nu ne injure ca i-am tuns asa de scurt...

Mergi la inceput

Bai, care ati facut capitolul nou, de ce ati pus de doua ori lista cu burtici? Mai ales cand apare si caca aia de reclama, pai dau nene la manivela pana ajung in josul paginii... Ohoho... Plus ca vad ca tot 130 suntem, desi stiu ca in perioada cat fuse laptopul meu la dracu cu carti, mai se inscrisesra minim doua gravi. Aaaa si stai ca nu am verificat daca mai e Dante pe langa baiatul meu pe acolo...
Deci ma recunoasteti, da?! M-am trezit pusa pe sotii (shotii, ca n-am nimic cu ia o pauzarea nimanui...).
Sabina dracoasa sper ca ti-am fost de ajutor.
Roxana, chiar nu vreau sa am dreptate. Numai ca ma miram ca mereu ai probleme si nu le meriti neicusorule.
Eu la 5 dimineata ma trezisem sa ii fac mancare sotului....si sa il pregatesc de munci.... si sa fac si putina curatenie prin casa... Pe dracu'! Sforaia ca porcul si l-am dat jos din pat sa se duca in alta camera. Desigur ca nu m-a mai luat somnul... Si norocosul naibii a avut parte si de mic dejun si de haine pregatite (chestii pe care eu le fac de 2 sau 3 ori pe an)... Am adormit dupa ce mi-am facut temele pe forum si uite ma sculai vere tocmai acum. Mai e putin si vine al meu de la munca. Sa vedem ce ii cer ca trebuie sa-mi scot parleala, nu?!?

Mergi la inceput

Da, da, da.... am verificat - prenume corect! Bravo! Iar cu scrisul de doua ori nu mai conteste ca am trecut pe alta pagina. Ma uitam la fetele de pe listuta. Pai mai mult de jumatate eu nu le vazui sa scrie pe acilisea. Au fugitara de noi sau cum? Treaba lor, dar nu-i frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, legat de zvonul cu explozia din Ucraina, puteti citi articolul aparut ieri in Romania Libera http://www.romanialibera.ro/a96121/alarma-falsa-cu-scurgeri-radioactive-din-ucraina.html
Eu m-am linistit dupa ce l-am citit si ma gandesc ca nu mai este ca pe timpul comunismului cand se tinea totul ascuns. Sunt institutii care au dezmintit zvonul, ma gandesc ca nu isi asumau un asemenea risc.
Annisia si eu stiam tot ca dupa 28 de saptamani se pune problema monitorizarii miscarilor fetale. Eu am 20 de saptamani si il simt pe bebe de 3 saptamani, dar in ultima vreme, cred ca este asezat jos, pentru ca il simt mai mult jos, si sunt alte senzatii. Am observat ca seara il simt mai bine si asta pentru ca ma linistesc si sunt atenta la miscarile lui.
Nu pot spune ca nu sunt speriata cand vad ca nu mai misca la fel de mult, dar azi merg la eco si o sa ma linistesc.
Pupici la mamici!
Carmen 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatinaaaaaaa!!! Are mama o fetitaaa...cat un ghemotoc...Are mama o fetitaaaa...frumusica foc!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, am rezolvat eu listutza cu dublura.

Mai fetelor, terminati cu prostiile cu explozii si alte alea. Noi avem treburi mult mai importante. Bebelusii. Yuhu.

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput