Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Carpatinaaaaaaa!!! Are mama o fetitaaa...cat un ghemotoc...Are mama o fetitaaaa...frumusica foc!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21s fix

Vai, Tomasa, cat ma bucur pt tine! Asta da bucurie! Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, nu ti-am spus eu?!???????????!!!!!!!!!!!!!
Felicitari mamico. Cred ca esti in al noualea cer!

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, totul a fost bine la eco. Bb e normal dezvoltata, sanatoasa, are oase lungi (asa s-a exprimat dr., probabil si ea seamana cu tati, care are 1.90). Eu ar trebui sa ma odihnesc mai mult dar nu prea am incotro ca e musai sa lucrez si sa ingrijesc de Tudor macar.
Va pup pe toate, sunt tare fericita!

21s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

moldoveanca da da...mandrie mare pe noi sotul meu isi compara burta cu a mea si zice:
ooohhhooo mai are de crescut pana sa ma ajunga!!!
annisia a mea are argintiu numai in cap,zici ca a fost la coafor,poate se deschide mai greu culoarea pe restul corpului.de injurat...nu cred ca ma injurat cand am tuns-o ca tare bine se mai simtea cheala,facea acrobatii prin casa de nu o puteam stapani.e plina de energie.
tomasa felicitari ptr fetita ce nume o sa ii pui???

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

21s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Annisia eu ecografia morfologica am facut-o deja saptamana trecuta,adica la 22 saptamani de sarcina.Am intrebat de inaltimea lui bebe la 22 saptamani,ptr ca mie la masurare mi-a spus ca are putin peste 30 cm,ceea ce doctoritei i se pare mult.M-a speriat ca voi naste un bebe urias..asa ca m-am hotarat sa va intreb si pe voi,la 22 saptamani,cat are sau cat a avut bebele vostru? Iar despre miscariile lui bebe,m-ai linistit! Deci inca nu se numara,ce bine! Ptr ca bebele meu are zile in care este foarte activ,iar in altele mai lenes.Nu ma mai ingrijorez atunci.

Cristina 23+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu de cateva zile, nu mai pot sa dorm nopatea. CAnd ajung acasa de la servici pe la 6 dupa-amiZaa, ma apuca somnul, trag un pic de somn o ora, dupa care noaptea nu mi apot dormi, ma scol p ela 4 dimineata si gata. Problema este ca am inceput sa am o groaza de vise urate...cu copii mici. Stiu ca nu e bine sa visezi copii, dar e groaznic. Ieri am visat ca aveam grija de o fetita, cand eu de fapt aveam baietel, si intrasem in panica, unde imi e copilul.

Cred ca sunt paranoica, dar nu e deloc placut sa visezi ca ti-a luat cineva copilul.

Oricum poate si din cauza ca am si unele probleme persoanle, care s-au adunat, multa lume rea care vrea cu tot dinadinsul sa ne faca rau....cum mai pot atunci sa ma gandesc super fericita la nasterea copilului....Of, trec printr-o perioada asa grea. Imi vine sa ma urc in avion si sa plec unde vad cu ochii.....

24+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Trebuie sa sarbatorim Tomasa,FELICITARI pentru fetita,sa iti traiasca fetita si sa te bucuri de ea
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Bravo Tomasa! Felicitari! Ce ma bucur!
Sa-ti traiasca fetitza!
... si oricum imi trebuie o fetitza inaltuza langa lunganul meu!

Piciulika 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Teodoran, dar de ce esti tu asa de necajita? vise de genul asta e normal sa avem, asa am auzit, tocmai datorita temerilor pentru bb-ii nostri! si eu am niste cosmaruri!!!

Tomasa, felicitari pentru fetita! o sa fie o rasfatata, mai ales de fratior! e taaare bine cand ai un fratior! stiu asta pt ca si eu am unul: cel mai bun si mai frumos din lume!

Fetelor, eu de doua zile o simt pe Raisa miscand incontinuu! cred ca se arunca prin burta, ca pur si simplu simt cum imi pleaca de la locul ei! :))) senzatia e super misto, imi vine sa rad in hohote!

Va pup pe toate!
Si 23+

Poze

Mergi la inceput