Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
slippers76 spune:
Neatza burtici
Cristina, cred ca si-a schimbat bebe pozitia. S-a intors altfel si nu mai loveste direct in burta. Am patit si eu pe la inceputul lunii. Si acum am zile in care il simt vreau nu vreau, si zile in care il simt doar daca ma concentrez.
Simona, eu o sa fac cererea respectiva doar dupa ce nasc, asa, ca sa nu confuzez stimatul departament. Dar cred ca o sa trec doar prevederea referitoare la nastere.
Gabriela, si eu dorm pe sponci si pe apucate. Azi noapte cred ca am dormit mai putin de patru ore.
Ana
24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
OanaAlina spune:
eu sunt sigura ca bebelusii vostri sunt la fel de vioi ca inainte! poate sunt doar mai subtili! nu cred ca trebuie sa va faceti probleme!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png
Roxana_G spune:
Hai ca am mai bagat un ochi pe la voi. Timp am, ca doar stau acasa. Am prestat foarte superficial o curatenie, si am calcat din 2 in 14 niste lucruri. Acum sa ii fac o supa Alexandrei si ma declar obosita. ![]()
Nu va agitati cu visele, sunt f normale si frecvente pe sarcina. Si eu aveam des cu Alex, acum chiar nu visex deloc bebelusi.
Nu va faceti iluzii nici cu dunga, ma refer la cele care nu o aveti. Stiu ca scria undeva ca apare pe la 24-28 de saptamani, eu trecusem de perioada si ma gandeam fericita ca scap si de dunga. Si pe la 30 de sapt a aparut ditamai dunga cu care m-am pricopsit mult timp dupa ce am nascut.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
rodicamaries spune:
Buna fetelor...
Cristina stai linistita, te stresezi degeaba, nic al meu nu mista intotdeauna la fel, are zile cand e foarte lenes, are zile cand e foarte
l-am intrebat pe ginecolog si a zis ca-i ok, au si ei toanele lor...
sim_stoian vreau sa te intreb... cu cate zile inainte de data probabila a nasterii poti sa-ti iei prenatal?
mai am o nelamurire la acest forum, din cate am inteles, orice mesaj merge prima data la moderator si numai dupa ce il aproba el e posta pe forum, ei bine dar mesajele mele apar cam dupa 2 ore, cum s-a intamplat ieri... e ceva normal? asa faceti si voi???
va pup
Rodica
23+ 
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
Roxana_G spune:
CRistina, sigur este pentru ca BB si-a schimbat pozitia. Eu sunt super patita cu asta, m-am agitat de cateva ori din acest motiv. Acum de exemplu simt cu nu am mai simtit pana acum, posibil sa fie cu capul in jos si cu poponica in sus, pentru ca impinge tare pe o suprafata mare si se vede pur si simplu.
Simona, habar nu aveam ca trebuie sa fac notificare la HR. Dar e bine ca le-ai scris. Eu inca nu am facut rost de contractul colectiv la nivel de societate, sutn sigura ca e si mai tare precum cel la nivel national. Nu uita sa ii dai nr de inregistrare.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
Buna fetele mai trec si eu pe aici ca sa nu ma uitati, acum mai rar ca mi-a venit barbatul acasa si stau numai cu el dar de citit incerc in fiecare zi ca sa nu pierd nimic si sa nu raman pe dinafara.Tomasa felicitari pt fetita!Bianca sanatosi sa fie si sa stea pana la aproape 40 sapt in burtica. Nici eu nu stiu sigur sexul si devin din ce in ce mai curioasa.Am vazut si poze v-ati innoit garderoba. Annisia sa le porti sanatoasa!Cristina dupa 28 sapt trebuie sa ne ingrijoram daca bebe nu mai e asa vioi acum e inca mic si daca isi schimba pozitia il simti mai incet.Gabriela si eu am tras cu ochiul la mamicile de mai iunie si am vazut bebei
. La noi in Constanta (ca intreba Iuli graviduta) e soare si f cald acum abia au venit caldurile si la noi dar sigur s-ar putea sa vina si aici furtunile ca prea e o atmosfera inabusitoare.Eu la fel cu contractiile mele dar tot incerc sa le ignor dar degeaba asa ma saturasem de ele ca am incercat si cu gynipral dar nu a avut efectul care il asteptam(cel bun adica) ci doar cele adverse asa ca am renuntat. Abia astept sa ajung luni la doctor.In rest o zi buna la toate fetele si cu copilasi sanatosi.Myral
24+
myral spune:
Si nu imi vine sa cred ca am uitat sa schimb saptamana eu care abia astept sa treaca cat mai multe si mai repede ca numar si zilele.Myral
25+
OanaAlina spune:
myral, sper ca nu e ceva grav cu contractiile ! iti tin pumnii pentru luni la doctor!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png
Marunzika spune:
Buna dimineata si de la noi!
Roxana multa sanatate fetitei si sotului.
Annisia sunt frumoase hainutele, iar tu esti o graviduta dulcica foc. Imi pare rau de cutu pierdut!
Ca tot s-a vorbit de cirese, m-am dus aseara sa caut si am gasit frumusele cu 19,90€/Kg si unele amarate cu 8€/kg. Asa ca azi am de cautat ciresele dulci si nu exagerate la pret.
Gargarita se misca mereu spre marea mea bucurie, iar burtica este mereu in crestere. Si la mine se vede linia negra, dar am inteles ca dispare in max 1 an dupa nastere.
Un we linistit si insorit la toate burticile!
23+ & 16kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor ptr rapuns
,eu inainte il simteam pe bebe cum loveste in partea de sus a burtii cam pe unde este buricul meu,insa acum daca simt ceva,foarte slabut,in partea de jos de tot a burtii,insa repet ca e foarte slabut.
Sper din toata inima sa aveti dreptate iar bebele sa-si fi schimbat doar pozitia,insa de ce misa asa de slab? Offff..ca nu ma mai pot concentra la nimic acum decat la miscariile lui.
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss