Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
gema spune:
Buna fetelor dragi!
desi scriu fffffffff rar va citesc fiecare mesaj de mii de ori pe zi
Annisia esti o frumoasa , ai o burta imensa comparativ cu a mea care arata ca la 3 luni, dar eu sunt mica (1,60) si eram si mai slabuta (48 kg). Hainele pe care le cumperi sunt absolut superbe si la niste preturi extraordinare. Vreau si euuuuuuuuuuuuu!
dar pe aici nu se gasesc........
Roxana Gimi pare enspus de rau ca treci prin atatea cu Alex si nu numai, dar trebuie sa te felicit pentru puterea cu care le depassti si mai ai timp sa scrii si pe aici. Bafta multa si vei vedea ca vor trece toate in curand.
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!
sim_stoian spune:
Am uitat sa va spun ce aberatii am visat asta-noapte. Cica nascuse sora-mea
o fetita si mi-a trimis mesaj ca avea 2 kg la nastere, ca a murit si ca apucase sa ii puna numele Andreea Ioana
. Si sora-mea nici macar nu e insarcinata, nici nu cred ca are de gand sa faca vreun bebe prea repede. M-am trezit din somn, eram lac de apa. Cate aberatii mai pot visa pana nasc?
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
gema spune:
Of fetelor credeam ca doar eu visez urat si copii mici...........
Asa ma intristez cand ma trezesc pentru ca stiu ca nu este bine sa visezi copii mici, dar daca si voua vi se intampla este clar ca de vina este starea noastra si gandul la bebele care vine.
Si bv spune:
Buna dimineata si de la mine!
Am intrat sa raportez ca azi am 24 de saptamani fix!!!
Si ca tot vorbeati de dunga 'ceea neagra, parca se intrezareste si la mine... hmmmm... Dar nu mai conteaza nimik, mai fetelor, cand o simt pe Raisa mea cum se joaca, iar mai nou, ca mai vad si burtica miscandu-se, pur si simplu imi dau lacrimile de fericire!
Roxana, iti doresc multa putere, sa treci peste perioada asta grea, Alex sa se faca bine si sa te poti bucura mai din plin de perioada asta atat de frumoasa!
Annisia, am vazut pozele tale! ne-ai dat gata pe toate!
Si am mai vazut eu niste viitoare mamici, foaaaarte dragute! d-apai nu degeaba se zice despre romance ca sunt frumoase, right?
Eu n-am nicio poza cu burtica... :( O sa-l rog si eu pe sotiorul meu sa-mi faca, pentru ca sigur imi va fi dor de burtica mea la un moment dat!
Ayumi, felicitari pentru bebelusii tai maricei! banuiesc ca iti doresti pereche, sau? oricum, o sa fie minunat sa creasca impreuna!
Va pup si va doresc o zi minunata!
Si
24 fix
Poze
OanaAlina spune:
sim_stoian, gema, este o perioada mai agitata decat de obicei si ne gandim la tot felul de chestii... poate ca si de aia visam urat... eu zic ca o cana de lapte cald seara e binevenita!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
iuli8700 spune:
Annisia, gata, am luat legatura cu prietena aia a mea si i-am explicat unde sa mearga(poate saptamana viitoare) ... A trebuit sa-i dau link-ul tau sa vada kimono-ul ca sa stie ce sa cumpere. A vazut si pozele cu tine si mi-a zis ca esti o frumoasa... sper ca nu te superi ... si ea este o fata super de gasca si o frumoasa si ea ...are deja un baietel de doi ani. Vroiam sa te mai intreb ceva.... au genul asta de kimono si pentru fetite(cu alte culori)? As vrea sa iau si pentru cumnatamea ciprioata ca e si ea insarcinata cu o luna inaintea mea.
Iuli
24+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
sim_stoian spune:
Fetelor, am nevoie de niste pareri. Am compus cererea pe care vreau sa o depun la dept de Resurse Umane cand o sa intru in prenatal. Suna cam asa:
Subsemnata Stoian Simona – Elena, angajata a societatii ZZZ in cadrul Departamentului AAA, va aduc la cunostinta faptul ca incepand cu data de 20 iunie 2007 voi beneficia de concediu pentru sarcina si lauzie in conditiile prevazute de lege. In acest sens, doresc sa va aduc la cunostinta si faptul ca doresc sa beneficiez de prevederile art. 66, alin. 1 si 2, respectiv ale art. 51, lit. c din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007 – 2010:
Art. 66. -
(1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumită perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia sa acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
Art. 51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
a) in cazul decesului salariatului, un ajutor acordat familiei, de cel putin doua salarii medii lunare pe unitate;
b) daca decesul a survenit din cauza unui accident de munca, a unui accident în legatura cu munca sau a unei boli profesionale, cuantumul ajutorului acordat familiei va fi de cel putin 3 salarii medii pe unitate;
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
d) un salariu mediu pe unitate platit de unitate la decesul sotului sau sotiei ori la decesul unei rude de gradul I aflate în întretinerea salariatului.
Pentru a beneficia de prevederile art. 51, lit. c, dupa ce voi naste voi transmite prin fax o copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Va multumesc.
E bine asa? Mai adaug pe cerere dupa ce o listez data si semnatura si ii dau nr de inregistrare.
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
cristina85ss spune:
Fetelor iar sunt ingrijorata! Bebele meu de cateva zile misca foarte slab,inainte cand misa,odata cu el vibra si burtica,iar miscariile lui se simteau foarte bine la atingere.Seara,noaptea si dimineata se misa in general mai vioi,insa acum nu stiu ce se intampla!

Abia se simte.Stau cate o jumatate de ora cu mana pe burtica,asteptand sa se intample ceva,insa si daca misca din intamplare o face foarte slabut.Oare sunt probleme sau am inebunit eu?
Nu mai primesc acele lovituri de picioruse asa de puternice ca inainte
Cristina
23+ 
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Gabriela77 spune:
Eu sint cam zombie...dupa o noapte cam agitata. Dorm tot in reprize, iar furtunile din Cluj nu prea ma ajuta! Cu visele, nu va mai stresati, e normal sa visam bebelusi si actiune...Doar numai la asta ne gandim...
Am mai tras cu ochiul la mamicile de mai-iunie, ce poze faine au cu bebelusii, parca nu mai am rabdare, abia astept sa o vad si eu pe Sara mea....
Gabriela
23+
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Fetelor iar sunt ingrijorata! Bebele meu de cateva zile misca foarte slab,inainte cand misa,odata cu el vibra si burtica,iar miscariile lui se simteau foarte bine la atingere.Seara,noaptea si dimineata se misa in general mai vioi,insa acum nu stiu ce se intampla!Abia se simte.Stau cate o jumatate de ora cu mana pe burtica,asteptand sa se intample ceva,insa si daca misca din intamplare o face foarte slabut.Oare sunt probleme sau am inebunit eu?
Nu mai primesc acele lovituri de picioruse asa de puternice ca inainte
Cristina23+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Exact aceeasi senzatie o am si eu de vreo 2 zile, dar nu ma ingrijorez, asa o fi perioada asta sau asa e bebele meu acum, important e ca misca zilnic!