Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 21

karligutza spune:
 sa inteleg ca mai vreti exemple! 
hm, stati ashea oleaca sa ma gandesc si cred ca daca toata lumea bate colb in c*r si n-are ce face la ora asta, inseamna ca aveti timp pentru pus mintea la contributie si va propun sa traduceti (fara dictionare! nu trisati! 
) termeni pe care eu ii consider specifici zonei, insa s-ar putea sa ma insel si sa ii cunoasteti.
1.cosharca
2.crupe
3.harletz
4.barabule
5.popshoi
6.racitura
7.harbuz
8.zamuz
9.pichire
10.chiroshte
si cam atat pentru tema de acasa 
 have fun!
karligutza, 
 sapt.34 
 si-o burtica ROZ  ... 
 ... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! 
 (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

valen spune:
popshoi stim, barabule de asemenea; cosharca banuiesc ca nu e domnul care prezenta stirile,nu? racitura=piftie (asta am invatat craciunul trecut, la cursurile de franceza, dupa cum am maentionat mai sus). Pentru restul substantivelor asteptam provincia

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Tocmai am venit de la spital. Aseara am observat niste pierderi de sange si m-am speriat f tare. M-am dus direct la urgenta, si m-au internat direct. Acum sunt ok. Se pare ca a fost o sangerare usoara dar nu am aflat cauza si asta ma cam pune pe ganduri. M-am speriat f tare si normal ca ma gandeam la ce e mai rau. Norok ca bebe este ok si colul inca inchis, chiar daca este scurtat. Mi-au facut Diazepam, No-spa si Scobutil.
30+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Brazuca, imi dau seama ce te-ai speriat, of. Stai cumintica la pat, multa sanatate
.Anto
 33 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

liadorian spune:
quote:
Originally posted by karligutza
10.chiroshte
si cam atat pentru tema de acasahave fun!
karligutza,sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

karligutzo, era sa ma ai pe constiinta! Noroc ca mi-a facut mama saptamana trecuta si m-a "vaccinat" pentru o buna bucata de vreme. Nu stiu cum li se spune in alta parte, dar chiroshtele sunt mancarea copilariei mele. Se trezea bunica mea cu noaptea-n cap sa le pregateasca, ca sa fie gata cand faceam si noi ochi.
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

karligutza spune:
quote:
Originally posted by valen
popshoi stim, barabule de asemenea; cosharca banuiesc ca nu e domnul care prezenta stirile,nu? racitura=piftie (asta am invatat craciunul trecut, la cursurile de franceza, dupa cum am maentionat mai sus). Pentru restul substantivelor asteptam provincia
valen deocamdata iti dau nota 4
 sau corect ar fi din 4 interpretate, 4 nimerite, nota 10.... dar cum eu nu-s corecta... 
 te pupicesc... apropo de ras, de la ras se pot declansa contractii? ca daca e grav, oprim jocu' imediat iar cu bobu' de fasole! nush cum i se mai zice, dar stiu ca putem inlocui bobu' ala cu vreju' lu' jack
karligutza,
 sapt.34 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 6 saptamani

Antoanela23 spune:
 Deci masinute care se parcheaza singure nu exista inca, din pacate, dar uitati-va sa aiba "park distance control", senzorul acela care bipaie cand te apropii de un obstacol cu spatele 
.
Anto 
 33 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

brazuca25 spune:
 Am luat si rezultatele la analice...exact cum ma asteptam, lipsa de fier. Se explica starile mele de slabiciune din ultima vreme. Ciudatenia este ca la sumarul de urina mi-a iesit un nr ffff mare de leucocite, adik 500, desi valorile normale sunt intre 0-25. Maine ma duc sa ii arat dr rezultatele sa vedem ce zice.
30+ 
  Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie

liadorian spune:
 Brazuca, te asteptam cu vesti bune! 
 Si tu, si printesica ta sunteti doua luptatoare. Nu-mi iese din minte cum povesteai tu acum muuuuuuuult, mult timp, cand eu nu-mi semteam bebelina decat foarte finutz ca Denisa-Maria aproape ca-ti rasturna telecomanda de pe burtica.

LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

valen spune:
Mie totusi acest "harbuz" nu-mi da pace; aaa, dar l-ai scris cu litera mica, la fel ca pe "cosharca", deci nu medicu' veterinar. M-am linistit.

Andrei....