Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by kristind
Buna fetele! Nu am mai intrat de mult timp pe aici, am fost f. ocupata si mi s-a stricat si pc-ul trebuie sa imi cumpar un hard nou.
Am si eu o problema - ma doar foarte tare osul de jos, abia mai merg, iar bebelina mea misca foarte tare dar foarte jos - dupa parerea multor femei, burta mea este prea jos.
Nu stiu ce sa mai zic- cateodata am impresia ca acu o sa iasa! Nu ar fi prea devreme sa nasc??? chiar prematur fiind??? Mai are vreuna dintre voi aceleasi simptome??? La dr. ma duc abia pe 8 iunie..
Va multumesc si va pupic!
kristin29+
cred ca marea majoritate dintre noi au simptomele astea. eu am burta joasa de cand s-a format, ca si sarcina trecuta, pentru ca asa e stilul meu
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Luna1 spune:
Fetelor ma inscriu si eu in grupul pofticioaselor la o cafea si o tigara desi m-am lasat de fumat de doi ani. Bine am mai fumat o tigara acum doi ani de revelion si la un bbq. Dar tare pofta imi este sa stau cu pretenele la o cafea si sa savurez o tigara.
Valen mi-ai promis site-ul.![]()
Tare faza cu pastaile si fasolea verde. Al meu nu e moldovean decat cand incearca sa vorbeasca romaneste, are un accent fetelor exact de moldovean si e asa de dulce ca-l iau si-l pup. Tare mi-e drag de el dar sa nu-i spuneti ca i se urca la cap.![]()
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Ashera spune:
Fetele, cam cat o sa ne mai ingrasam in ultimele 10 saptamani ? Adica, daca pastram acelasi stil de viata ca pana acum.. Mai mult de 5 kg ?
28+
Christian
aylin_tarcan spune:
fetelor, pana duminica e la world trade center festivalul inghetatei si al ciocolatei
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
valen spune:
Ardhy, scriai mai devreme ca ai dureri de picioare si nu mai poti sa mergi decat...............pe distante f mici. Parca am innebunit, dar pana sa termin de citit fraza, am crezut ca nu mai poti sa mergi decat in maini. Oricum ai merge, eu iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.
Luna, acu' termin curatenia si ma afisez.
karligutza spune:
apropo de moldovenisme...
recunosc ca si eu tot pastai le zic "fasolilor verzi"
insa nush daca ati mai auzit, insa la "un ardei" se mai zice "un ardel", numa' daca-s mai multi noi zicem "ardei" dar daca-i numa' unul.... clar! e vorba despre un ardel! ati inteles ceva? 
va pup!
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani
Luna1 spune:
Karliga mor.
Cu ardelul tau m-ai terminat [aladesetavalestepejos]
Auzi da la fasole cum se zice prin ardeal, adica fasole uscata, cumva fasui?
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
valen spune:
Da' la un bob de fasole, cum ziceti? Ca eu la cursurile de franceza am auzit neshte exprimari.![]()
greierash spune:
subiectu'.... Eu ma tavalesc de ras pe aici..... si nu de la caldura.......
fetelor sunteti mortale!!!!!!!
greierash
32+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
liadorian spune:
quote:
Originally posted by greierashsubiectu'.... Eu ma tavalesc de ras pe aici..... si nu de la caldura.......
fetelor sunteti mortale!!!!!!!
greierash32+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
??? Da' de unde! Traumatizant, cel putin pentru mine. Era sa pic un examen de dialectologie in facultate fiindca nu vorbeam suficient de moldoveneste!!
Eram singura moldoveanca din grupa si a vrut profu' o mostra de grai curat moldovinesc ori eu... de unde?! Ca nici bunica-mea nu are accentul cu care ar fi vrut el sa ma auda ciripind... Fetelor, rasuciti cutitul in rana...
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!