Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

nikole...vrem ritualul!!! Eu stiam aia cu:
"Caramida lucitoare/Doamne da sa vina ploaie". De prin copilaria mea.

valen, m-am amuzat la faza cu "baleta". E drept ca nici MALETA nu suna mai bine. Si stiti ce cuvant imi mai pare mie tare haios? L-am auzit prima oara tot aici in Moldova: "hamleti" In Banat le spuneam tot ciudat: "ciorapi cu chilot" (Otilia, confirmi, nu?) Hai ca rad de una singura prin casa.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ieri am baut Nestea (are cofeina) asa ca la 11 noaptea ma uitam la seriale, iar acum imi e somn.

Carmen, si mie imi trebuie o masina cu aceleasi cerinte ca si ale tale; eu parca in plus as vrea sa parcheze si singura. Nu m-am hotarit ce sa iau. Daca ar fi doar dupa ce-mi place, pe primul loc e A Classe, dar asta inseamna SH, ca unul nou e mult prea scump. Seful meu ma sfatuieste la Polo (are el de 4 ani si e multumit).
Anto, ma bucur ca e totul bine. Ma ai asa putin.
Lavinia, soacra ta e buna de pus la insectar, sa vada toata lumea cum arata o acritura de socroshenie.
Simo.

Ma duc la munte cu o familie cu o fetita de virsta Mirunei, sa alerge fetele in aer curat. Ne "vedem" luni, va doresc un weekend placut.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by nma

aylin nu trebuia sa schimbam saptamana azi?
eu mi-am schimbat la semnatura caci nu mai am rabdare. vreau sa schimb mai repede prefixul

28+ 21.07.2003
poze

nma maine schimbam semnnatura

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si io vreau sa imi schimb masina. tot cu una mica, adica nu submarin. si tot la 10-11 000 ma gandeam. variante ar fi fiesta, golf, yaris, c3, colt sau mazda2....dau si eu idei.... nici polo happy nu e rau, dar nu e prea frumos

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Oana - da ai dreptate , dar de "fideu pe labosa" ai auzit (adica capac pe oala de mancare ) ???

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata la pranz.
Hai sa va zic ce simtome mai am eu acum in 33 saptamani:
- burtica intarita din cand in cand (din ce in ce mai des) - se rezolva cu no-spa - raportate medicului
- dureri ca la ciclu (zic eu destul de rare) de 2-3 ori pe zi - se rezolva cu stat in pat si no-spa - raportate medicului
- mai nou, dureri de mijloc - azi de dimineta rezolvate cu stat in pat cu pozitionari strategice ale pernelor
- 'lovituri' ale bebelinei din ce in ce mai puternice si mai dureroase-nu se rezolva cu nimic
- cutite in zona pelviana destul de rare insa sunt - nu stiu cu ce sa le rezolv
- dureri in zona buriclui destul de rare - cica sunt normale ca se intinde burtica, deci nu se rezolva
- dimineta am niste palme atat de umflate incat nu pot inchide pumnul-se rezolva de la sine dupa ce ma scol si ma spal cu apa rece
- constipatie - rezolvata cu supozitoare cu glicerina
- mi-a curs ceva din sfarcul stang - nu se rezolva dar e normal. Am fost tare mandra de asta.

Cam atat. Voi ce simtiti???

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by nikole

Anya, multumesc mult pentru explicatii, da a pomenit dr. despre aceasta echo, si abia citind mesajul tau am realizat ca de fapt la fel a zis si el ca relevanta e distanta oaselor int. ale bazinului...dar vezi , nu stapanesc japoneza la perfectie si abia acum am facut legatura si am inteles ce a vrut el sa zica.Vezi cum fara sa vrei m-ai ajutat sa traduc???

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

ma bucur ca ti-am fost de ajutor. sper sa fie totul asa cum iti doresti tu.

nico, parca anticipam aseara ca vei fi "mai cu motz" decat junioru...din pacate . iti tin pumnii sa te faci bine repede. in rest...mixtura mentolata daca e cazul si muuulta rabdare.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu sunt mai inconstienta din fire asa ca azi sunt drepti la serviciu! Va multumesc de grija ce mi-o purtati, sunt bine acum, culmea e ca durerile care le-am avut sapt asta au fost cam la aceeasi ora, seara in timp ce pregatesc cina. Aseara insa cel mai nashpa. Sa-l fi vazut pe al meu sot cum alerga terorizat, dupa telefon, dupa caietul meu de gravida am zis ca daca va reactiona asa si cand nasc pe bune ii dau una in cap sa-l anesteziez si abea apoi ma apuc de treaba. Imi pare totusi rau ca s-a cam speriat si fiu-miu, desi n-am urlat sau mai stiu eu ce, dar nu mai vroia la culcare si statea lipit de mine de frica sa nu plec la spital probabil.

Acum sunt bine, am visat nasteri toata noaptea, mai ales ca am primit mesaj ca a nascut prietena mea in jur de trei azi-noapte, mai mult nu stiu inca.

Oricum marti merg la moasa, iar daca ea nu binevoieste sa ma trimita la eco sau mai stiu eu cum sa-mi verifice colul ma voi programa eu la eco cat de curand. Pe 30 iunie ar trebui sa opresc serviciul oricum, sper sa mai ajung pana atunci.

Nicoleta imi pare rau de varicela, ar trebui sa mergi la doctor, nu pt ca l-ar afecta pe bebe (caci nu mai exista riscuri) ci pt ca la adulti in special la gravide se fac forme mai grele, aici se da ceva tratament sa treci mai usor prin asta.

Oana tie de smotru iti arde, gravida si pe caldurile astea? (si aici sunt calduri naucitoare dar in weekend ploua cica).

Anya si Simo

Valen ma ofer si eu pt Sarah, imi imaginez situatia cu gradinitele caci si aici e cam la fel, sa vezi cum e cu scoala mai tarziu, inebunesti. Eu m-am mutat aici in sept anul trecut si nu puteam sa-i gasesc scoala lui Cosmin desi erau 4 in zona nici una n-avea locuri. Si sa vezi mers pe jos cu Cosmin la 8 dimineatza 45 min zilnic sa-l duc la vechea scoala ca nu exista autobuz pe ruta aia iar eu inca n-aveam carnet si masina. Sotul pleca mai devreme...am plans de m-am umflat atunci pana in noiembrie cand au gasit loc. Deci trimite-o pe Sarah pachet la noi ca ma antrenez si eu cum e cu fetitele.

Va pupic pe toate

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

eu de miercuri am schimbat prefixul...am intrat in saptamana 35! parca nu-mi vine sa cred. luni merg la dr sa o vada pe d-ra arina...voi nu simtiti ca trece timpul prea repede sau e o impresie de-a mea? ca parca la anya nu se mai termina. prietenele gravidutze din jurul meu nasteau de zor, numai anya parca nu vroia sa iasa si aveam o vitalitate...ceva de speriat.desi aveam contractii...cu carul.
acum ma simt excelent si daca nu ar cere d-ra in brate toata ziua , ar fi si mai bine.

ieri am fost in piata cu anya. la un moment dat a furat o cireasa de pe o taraba si a mancat-o cu o viteza ...bineinteles ca a inceput sa urle cand nu i-am mai dat. pana la urma am cumparat cateva pentru ea, dar ce te faci ca tot nu vroia sa plece. vanzatoarea s-a dus si i-a spalat un pumn de cirese...a stat acolo pana le-a terminat si a inceput sa planga ca mai vrea. cu greu am luat-o acasa si cand am ajuns le-am spalat repede si m-am apucat sa le scot samburii. pentru ca nu mai avea rabdare, ii scoteam samburii direct pe masuta de la scaunul ei de masa...dupa ce am terminat, a sunat telefonul si am uitat de ei...bineinteles ca pana m-am intors a ras tot...si cirese si samburi . asa ca alta data nici nu ma gandesc sa-i mai scot.
ma gandeam la jadi...ca stiu ca ea e cu ciresele...copilul asta parca seamana cu ea . eu as da orice fruct pe un castron de capsuni...norocul meu ca anul asta anya nu a avut voie si le-am mancat singura. ca la anul...nu mai merge

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina pupici Anyei. Mi-o si imaginez cum a balotat ea repede la cirese sa nu mai poata mami sa i le ia.

Si mie imi plac ciresele dar cum am zis aici sunt super scumpe. Asa ca ma multumesc cu capsuni.

Ioana distractie placuta la munte.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput