Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by valen

Acum ca mi-am revenit, cred ca ai dreptate Greierash.

Luna, pe aici gradinitele sunt o maaaare problema, in sensul ca tre' sa insisti pana in panzele albe sa-ti primeasca plodu'. Nu stiu logica si nici nu stau s-o caut, cert e ca gasisem loc in una din cele mai bune gradinite, cred, din cartier, iar in celelalte nu sunt locuri si nici nu ma pot deplasa pe la usile lor acum sa ma milogesc; o sa vad eu dupa, ce voi face, ca-mi dau seama acum ca n-o sa mor totusi.

Karligutza, si ziceti "baleta" la "helanca"? ca eu de cand sunt in Canada mai mult mi-am perfectionat moldoveneasca decat franceza.

baleta? nush ce e aia... seamana cu MALETA, ca asa zicem in loc de HELANCA. Dar zic si helanca.
ai multa MOLDOVA cu tine acolo?

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by nma

acum vesti despre mine si bb. iarasi nu e prea bine. contractiile m-au mai lasat sa ma misc prin casa, dar am facut varicela.

trebuie sa merg la medic sau astept cuminte acasa sa-mi treaca? si inca ceva: pot merge sambata la examen?

27+ 21.07.2003
poze

ce-am citit... !!!
asteptam sa te sfatuiasca Anya insa eu cred ca e bine sa te vada si un medic, eventual sa-l chemi acasa. Iar cu examenul... nasol! s-ar putea sa trebuiasca sa stai musai izolata in casuta, dar mai bine intreaba medicul... eu cred ca trebuie sa te vada totusi... fiind si in trim.III de sarcina...

ai grija de tine!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

asa, mai, "maleta", fir-ar mama ei; sa stii ca e ceva moldova pe aici dar iata ca nu suficienta din moment ce mi-am insusit gresit neshte termeni.Nma, poate totusi nu e varicela. Oricum, o asteptam pe Anya, sa vedem ce zice. Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by valen

Aahh, ce mergea o tigara la supararea asta.....

anto, ma bucur ca sunteti bine.

Madabout, mie nu mi s-a luat, inca, de Canada, ca suntem de doar 10 luni aici dar daca vrei, putem face schimb pt o perioada: veniti voi aici si ne mutam noi in Franta.

Cu cea mai mare placere!!! Serios eu sunt de 2 ani jumate aici si... nu e rau dar parca imi arde sa vad cum e si prin alte parti!

MADA 26+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu tocmai am avut o super contractie de mi-au dat si lacrimile.

Adevarul ca am cam avut ceva dureri in fiecare seara insa acum m-am speriat caci era sanatoasa rau, cu dureri de burta ca la ciclu.

Sa ma sperii mai rau sau ajunge? Pe bune, ce sa fac?

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Luna, eu in locul tau m-as aseza frumusel in pat, as lua un no spa si as astepta sa vad daca se repeta contractiile dureroase. Daca da, as da o fuga la spital ca sa ma linistesc ca e totul in regula. Multa sanatate iti doresc si sa ne tii la curent cu starea ta.

Mergi la inceput

Valen mersi, acum sunt in canapea cu perna la spate si am sunat la idiotii de la spital, mi-au zis ca daca se repeta sa merg acolo.

Va spun in caz de ceva.

va pup

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Adevarul ca am cam avut ceva dureri in fiecare seara insa acum m-am speriat caci era sanatoasa rau, cu dureri de burta ca la ciclu.

Luna 28 sapt+

Daca nu se repeta, n-ai de ce sa-ti faci griji! Povesteai tu ca si la prima sarcina ai avut dureri de prin luna a VII-a si colul tau le-a suportat foarte bine. In orice caz, incearca sa faci mai putin efort, cel putin pana te lamuresti ce se intampla. Daca ai avea la indemana niste antispastice, n-ar fi rau. Aici folosim mai ales No-spa si/sau scobutil. Si pentru "lectura suplimentara", e un topic deschis de Aylin pe tema asta. Se cheama Contractii nedureroase, dar fost deturnat de noi, astea suferinde , catre contractii dureroase.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 28 sapt+

Luna chiar nu stiu ce sa iti spun ca din "vasta" mea experienta nicinu stiu daca am avut inca contractii sau nu.. Nu poti sa o suni pe moasa?

MADA 26+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Fetelor mersi de sfaturi. Am programare oricum marti, iar acum sunt bine desi simt copilul mai jos insa stau linistita si daca se repeta merg la spital.

La prima sarcina erau dureri diferite, ca de ligamente acum sunt ca la ciclu si asta ma sperie ca stui ca asa incepe travaliul.

Dar cum se repeta cum fug la spital.

Va pup.

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput