mobila italia import
caut mobila din italia cea lucioasa clasica cine ma ajuta?ms
Raspunsuri
viana spune:
eu tocmai mi-am comandatun astfel de living-lucios-la o firma ce importa din italia.
sa inteleg ca sunt la moda mobilele lucioase?
gabi_j spune:
Fetelor, mobila care se gaseste in Romania si despre care se spune ca este import Italia - este de fapt produsa aici! Mai exista si mobila intr-adevar produsa in Italia si vanduta pe piata romaneasca - aceasta insa este nu scumpa, ci FOARTE scumpa. Incercati aici sa vedeti daca vand direct de la fabrica cu amanuntul, poate la pret mai ok. Mai cautati fabrici de mobila pe Google si poate dati peste ceva ce va place. Si in Oradea sunt vreo 2 fabrici care produc mobila pentru Italia, in acelasi stil - Maralem si Woodest - poate le gasiti paginile pe internet.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
viana spune:
nu contest ca cei 2 produc mobilier pt Italia.Ii cunosc si eu,insa ce mi-am comandat eu se aduce din Italia si costa destul.
mathilda spune:
fetelor,
nu vreau sa dezamagesc mirajul lucrurilor audse din vest dar va spun sigur- nu se mai fabrica nimic in vest. totul se face in china, india etc si vin in marile porturi din UE belgia, olanda spania,italia, etc si apoi cu ajutorul logisticii trimise in romania- pt taxe etc iese m iefin. stiu ca am o prietena f buna care asta face.
marumiha spune:
mathilda ,ėmi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar eu locuiesc ėntr-o zona a Italiei unde sėnt f. multe fabrici de mobila,de aceea pot sa-ti spun ca aici ėnca se mai fabrica mobila ,poate te referi la lemnul folosit care e adus de peste tot .Nu stiam ėnsa ca e la moda mobila lucioasa pt. ca aici nu se poarta absolut deloc.
dante01 spune:
are cineva idee despre cat de calitative sunt produsele firmei Piquattro? am vazut pe aici ceva canapele din piele, foarte confortabile si frumoase de altfel si ma intreb cat de calitative sunt.
despre asa ceva e vb
http://www.oldcottageinteriors.com/media/suites/Zagor_large.jpg
http://www.oldcottageinteriors.com/media/suites/Selene_large.jpg
http://www.oldcottageinteriors.com/media/suites/Augusta_large.jpg
am gasit pe net ceva nr de telefon pt ei, dar am sunat zile la rand si nu dau de ei, m trimsi si un mail si nika...
stie cineva un distribuitor? de preferat in italia sau germania, in .ro am vazut ce preturi au la mobexpert si restul si nu-mi inchipuii ca un eventual distribuitor ar avea preturi mai mici.
merci pt orice info!
Pet spune:
Vasilica, ce buget ai?
Viana, pune si tu un link cu ce ti-ai cumparat!
Sunt de acord cu Marumiha in ceea ce priveste fabricarea mobilei in Italia. Marumiha poti sa ne dai un exemplu de ce "se poarta" aici?
Lamuriti-ma si pe mine ce este exact "mobila lucioasa" ca am ideile confuze.
Dante, mi se parea mie cunoscut nick-ul de pe "celalt forum" ;) Din pacate nu pot sa te ajut.
Si eu caut mobila clasica, pe cea moderna nu o suport nici sa mi-o dea unul gratis.
Gia spune:
Pe soseaua Pantelimon este un magazin cu mobila din Italia. Arata cam ca la Peles si un pat cu baldachin costa 16.000 euro. Fata ce facea prezentarile mi-a spus zambind ca pretul include si TVA.