O alta Timisoara (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ioana, sper din suflet ca mami tau e mai bine.

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mami meu e mai bine, dar trebuie sa aiba mai multa grija de ea si sa hnu-si mai faca ganduri pt. toti...daca ar putea.
noi suntem bine, avem un coltisor din a 4-a maseluta si un varf de canin.
Duminica am fosdt la Albina la balaceala, seara a venit cumnata si nepoata si azi am fost tot cu ele, pana au plecat spre Croatia.
Simina nu stiu nimic de Diana mami de Andrei.
de Albinuta, cosmi iti poate zice Miro, ea tine legatura cu ele.
Dia...e in constructii, a plecat si sora ei...

cu intalnirea cand vreti voi. astept propuneri....

la toate si o sapt. buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova, ma bucur ca e mai bine mami tau. Felicitari ptr maseluta si canin . Fetele, stiti cumva unde se fac cursuri de puericultura ptr tatici? Si cat costa ?

32+

Christian

Mergi la inceput

Ashera habar n-am. dar la ce-ti trebuie?

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Conform legii, la nasterea unui copil, taticul primeste un concediu administrativ de 5 zile lucratoare. Daca are adeverinta ca a urmat un curs de puericultura, mai primeste in plus inca 10 zile lucratoare. M-am gandit ca mi-ar prinde bine un ajutor cand nasc .

32+

Christian

Mergi la inceput

Ashera adeverinta aia o poate elibera si dr. de familie. a mea e si pediatru, nu stiu daca are vreo importanta sau nu.
Oricum poti sa-ti intrebi dr. tau. e bine daca poate lipsi atat de la munca.
al meu a stat 2 zile libere, dintre care mai mult la tel. cu cei cu care lucreaza. pe urma a venit 2 zile, de la pranz. si cam asta mi-a fost ajutorul din partea lui. Noroc ca a fost mama la noi.

Fetele azi am vorbit cu Diana, mami de Andrei. Nu a mai intrat pe Dc ca numai necazuri a avut: a murit bunica lui dan, pe urma s-a imbolnavit Andrei, a stat cu el prin spital, acum cred ca are varicela, astepta medicul. La gradi a renuntat dupa o luna. nu din motive de sanatate sau ca nu se ocupa de copil, doar ca conditiile de acolo nu corespundeau normelor.

am fost la gine. Papa Nicolau e super bine, C1, rana e mica, asa ca mi-a zis ca nu mai imi face colposcopie. sapt. viitoare pleaca in concediu, asa ca amanam pe luna urmatoare cauterizarea ranii.

In rest totul bine, Marco plange cand il bag in casa de la gradi. vrea afara si de abia il prostesc pana la ora 18 cand iesim in parc.
M-am saturat de parcul asta de pe Orsova, am auzit de parcul din dacia ca e bestial. sa vedem, daca dam o fuga pana acolo azi sau nu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Uite ca mai traiesc si eu .... ...am avut o perioadaaaaa....
Andrei a facut 3 bronsiolite in iunie..a 3-a ne-a bagat in spital, acum e bine dar a facut varicela ,dan era in malta ...la 2 zile dupa ce a venit si eram bucuroasa ca mai respir si eu a murit bunica lui la resita asa ca ...abea de duminica ne-am mai linistit (in sensul ca suntem acasa aman2.
Eu am plecat socata din spital (Turcanu) si nu de conditii care sunt cat de cat (putea fi mai curat e drept) sau de personal care a fost extraordinar (nici nu mi-a venit sa cred)ci de faptul ca la terapie intensiva vezi de toate - nu intru in detalii sumbre ca mai sunt gravidutze pe aici .
Concluzia... aveti grija de puiuti ... marreeee mareee.

Ashera - bine ai venit, sa cresteti mari si sanatosi !

Giova- mi-a picat tare bine tel ... chiar de 2 ,3 zile ma gandeam sa mai apar si eu dar ba una ba alta ,nopti nedormite ,etc.

Mitzukas-uite ca am aparut ... ce mai ziceti voi ???

ati auzit ca nu mai poti sa te debransezi de la incalzire centrala daca nu e nimeni debransat pe scara???noi tocmai cautam centrala ... asa ca daca am vazut ca nu se poate ne-am suparat si ne cautam casa ... vrem sa vindem ap si sa luam casa ... asa ca daca stie cineva de un schimb sau o casuta de vanzare sunt amatoare .
Despre Andrei ce sa zic..e nazdravan,nu sta 1 sec,vrea sa scrie,imi deschide jocuri pe comp,vrea sa pape singur sa bea singur din cana sau cu paiul,e gelos daca discut cu cineva si nu e miezul ......etc.

Cosmina,Miro, Albi,Ingerash,... va pup .

Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Cred ca v-ati obinuit deja cu faptul ca revin ...evident am uitat sa spun ceva

Ashera- cursurile de puericultura le face cu doc de fam ... cu alte cuv e o foaie ca a facut .

principessa- toate ne-am cunoscut aici ...am povestit pana nu mai puteam de sete si am iesit la un suc si o cafea.

Fetelor care e site-ul ala din franta cu lucuri ieftine ...detour...???

diana

Mergi la inceput

Diana site-ul e www.laredoute.fr
de sapt. viitoare incep si eu cumparaturile. am card, buletin, doar reducerile le astept.

azi cand m-am dus dupa papa nicolau, am vazut la dr. lista de preturi.
si ce m-a uimit era pretul pt. nasteri. zicea ca se face un contract de colaborare intre mat. Bega si cabinetul lui, nasterea normala e 7 mil., cezariana 10 mil. Oare de ce? nu mai lucreaza la Bega? nu se mai dau bani la plic?
cand merg la cauterizare il intreb, ca nu ma pot abtine.

tocmai am venit cu piciul de la gradi. merg sa ma joc cu el, poate il prostesc pana la ora 18 sa stam in casa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

salutare

Ioana- Am citit mesajul tau de pe mess abea acum.Cum te mai simti?Ai reusit sa iti faci contul pe LR?
Parcul din Dacia este f frumos ( renovat recent ).
Mama ta cum se simte?
Ashera-si noua adeverinta respectiva ne-a eliberat-o dr de familie

Noi suntem bine , acum sunt putin mai libera pt ca este mama la noi.
Ieri am avut musafiri(verisoara mea de la Arad)si mi-a adus multe hainute pt Vlad de la Iana.Spunea ca acum au f multe hainute la magazinul fabricii si sunt la niste preturi....(intre 40000 si 80000 lei).Deci fetelor daca aveti drum pe la Arad merita sa treceti si pe la fabrica.
Va pup si va doresc o zi cat mai racoroasa .

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput